Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(Aurute @ 2016 03 18, 19:53)
O man tikros atostogos: skrendu į Airiją anūkų mažųjų lankyt  drinks_cheers.gif
Pas mus nedrąsko, kad reikia kasdien būti darbe. Būna grafikas, kada ką reikia padaryt. Bet aš dėl šventos ramybės parašiau prašymą atostogoms.  4u.gif

Kaip smagu thumbup.gif Geros kelionės 4u.gif O man atvirkščiai - sūnus parskrenda net trim savaitėm. Bus namuose šventė 4u.gif
Mes šias atosytogas ramiai leisim. Pirmadienis - susirinkimas dėl pirmokų o tada kas kaip nori ir kiek nori smile.gif
Atsakyti
Su mano pirmokais irgi baisi tragedija. Kiekvieną mėnesį gaunu vis po naujoką - grįžta emigrantai. Keisčiausia, kad nėra nei vieno normalaus grįžtančio vaiko - elgesys baisus, pamokose daro ką nori, tėvai su jais nesusitvarko... po to paaiškėja, kad dėl to tėveliai ir grįžta, nes UK pradeda "kabinti" vaikų teisės, dėl tokių vaikų... doh.gif
Iš 18 vaikų, vieną vaiką turiu su programa ir dar trims gresia arba programa, arba kurso kartojimas. Žinoma, tėvai yra prieš. Palikimas po pamokų - geras vaistas, bet tų "gerųjų" vaikų tėveliai tuoj pat skambina ir prisigalvoja daugybę priežasčių, kodėl vaikas negali pasilikti po pamokų. Su viena mama iš vis nesusikalbu, mergaitė nekalba, neskaičiuoja. Daviau atostogoms užduočių, sakau mokykitės, nes po atostogų jau mes skaičiuosime 100 ribose, todėl turi pasivyti draugus. Mama sako, gerai, pasimokinsime skaičiuoti iki 100. Bandžiau aiškinti, kad pirma išmokite skaičiuoti iki 20, bet mama manęs negirdi... kaip sugedusi plokštelė vis savo kalba...
Kolegė turės pirmokus, tad gundosi tais vadovėliais "Taip". Ji sakė, kad kažkur skaitė, jog 41 mokykla jau išbandė šiuos vadovėlius... g.gif
Papildyta:
http://www.sviesa.lt...i_naujienos.pdf

va, nauji vadovėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 19, 15:27)
Su mano pirmokais irgi baisi tragedija. Kiekvieną mėnesį gaunu vis po naujoką - grįžta emigrantai. Keisčiausia, kad nėra nei vieno normalaus grįžtančio vaiko - elgesys baisus, pamokose daro ką nori, tėvai su jais nesusitvarko... po to paaiškėja, kad dėl to tėveliai ir grįžta, nes UK pradeda "kabinti" vaikų teisės, dėl tokių vaikų... doh.gif

Štai kokios problemėlės prasidės... blink.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2016 03 20, 22:25)
Štai kokios problemėlės prasidės... blink.gif

Taip, taip. UK mokyklose niekas nežaidžia nei su vaikais, nei su tėvais. Jeigu vaikas mokykloje nesilaiko taisyklių, tuoj pat įsikiša vaikų teisės. O vat pas mus, viskas galima. Kovojame su vėjo malūnais. blink.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS,
Greit Kalėdos biggrin.gif thumbup.gif Ups, jau ir visos Velykos biggrin.gif

Vis paskaitau, vejuos, bet kur ten su jumis spėsi...Tai tik gaudau kas kur, kad visai nedegraduot... blush2.gif Ir iškart tiek daug žinanti pasijuntu thumbup.gif Mano reikaliukai tik apie muziką tesisuka...

QUOTE(ninkute @ 2016 03 07, 22:08)
Mes nerašėme dalykų atskirai, o mėnesius. Pradžioje tikslai, siekiamybės antram pusmečiui, o po to kas pavyko šį mėnesį, kas nepavyko.

Vat įdomu pasidarė. Užsiimu ir aš dabar tuo reikalu, kažkokio bent asmeninės pažangos fiksavimo būdo (lapo) sukūrimu ....Nu info internete gal ir yra, bet daugiausia vyresnėm klasėm. Apie kokius tikslus ir siekius parašys pradinukas? unsure.gif Abejoju....Padariau tiesiog tokią abstrakčią lentelę, kurią pildyti gali vaikas kartu su tėvais pvz. mėnesio pabaigoje. Bet kad kažkokią lentelę sugalvot ar panašiai, nežinau kaip...Jei pažymiai būtų , tada aišku, vidurkius rašai sau ir viskas gerai unsure.gif
Jei dalykų nerašėte, tai kaip su tikslais? Tiesiog abstrakčiai ? pvz. stengsiuos visad puikiai pasiruošti pamokai... ?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš Betukas...vis dar tas pats smile.gif
Atsakyti
Į paštą įmečiau savo asmeninės pažangos įsivertinimo lapą. Gal pasinaudosite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas dalyvausite rytoj Garliavoje parodoje „Moderni mokykla 2016“? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 03 21, 23:12)
Sveikos 4u.gif
Gal kas dalyvausite rytoj Garliavoje parodoje „Moderni mokykla 2016“?  ax.gif

aš važiuoju, 12 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2016 03 22, 20:17)
aš važiuoju, 12 val.  ax.gif

Rytoj? Aš tai šiandien buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 kovo 2016 - 21:12
Sveiki,
Atostogos, tačiau darbų daug... Kiekvieną dieną koks nors posėdis... Nėra kada net klasę apsitvarkyti...
Planuoju ekskursiją su pirmokais iš Šiaulių... noriu pateikti siūlymus tėvams. Gal kas turite suisdarę maršrutus, ką lankėte Anykščiuose, Telšiuose. Noriu teikti šiuos du pasiūlymus tėvams. Apie Anykščius kaip ir susimečiau ką lankytume (Tik galvoju ar ne per daug užsimojau...)... O apie Telšius net nežinau, ką pasiūlyti vaikams: norėtume Šatrijos kalną aplankyti, o daugiau.... Gal galite patarti kas?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 03 22, 23:45)
Sveiki,
Atostogos, tačiau darbų daug... Kiekvieną dieną koks nors posėdis... Nėra kada net klasę apsitvarkyti...
Planuoju ekskursiją su pirmokais iš Šiaulių... noriu pateikti siūlymus tėvams. Gal kas turite suisdarę maršrutus, ką lankėte Anykščiuose, Telšiuose. Noriu teikti šiuos du pasiūlymus tėvams. Apie Anykščius kaip ir susimečiau ką lankytume (Tik galvoju ar ne per daug užsimojau...)... O apie Telšius net nežinau, ką pasiūlyti vaikams: norėtume Šatrijos kalną aplankyti, o daugiau.... Gal galite patarti kas?

4u.gif Galima pasiimti gidą ir po visą Telšių miestą pavedžios su visomis legendomis, pasakojimais. O jei patiems lankyti, tai: Alkos muziejus, Telšių katedra, žemaitijos kaimo ekspozicija, Japoniška sodyba , Rainių miškelis ir kančios koplyčia , pats miestas su Masčio ežero pakrantėmis labai gražus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 22 kovo 2016 - 23:26
Sveikutės 4u.gif Ar yra mūsų ratelyje tokių kolegių, kurios mokykloje turi prailgintą dienos grupę ir dirba su individualia veikla? g.gif
Atsakyti