Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(1aviada @ 2016 03 15, 22:33)
Gal žmogaus saugai skirtų filmukų dar nežiūrėjot?
https://www.napofilm...po-for-teachers

ačiū, šitų dar nematėm 4u.gif
Atsakyti
Kaip laikotės, merginos? 4u.gif Ar jau užuodžiate atostogas? vacation4.gif Įdomu, ar mūsų tarpe yra tokių, kurios dirba su vadovėliais "Taip"? Įdomi nuomonė apie juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 17, 21:00)
Kaip laikotės, merginos?  4u.gif Ar jau užuodžiate atostogas?  vacation4.gif  Įdomu, ar mūsų tarpe yra tokių, kurios dirba su vadovėliais "Taip"? Įdomi nuomonė apie juos  g.gif

g.gif Aš turbūt labai atsilikus,nes apie tokius pirmą kartą girdžiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Oi, kaip laukiam atostogų, gal net labiau už vaikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 03 17, 20:13)
g.gif Aš turbūt labai atsilikus,nes apie tokius pirmą kartą girdžiu blush-anim-cl.gif

Yra, yra... internete varčiau visą jų seriją "I.M.A.M". Pasirodė įdomūs, šiuolaikiški vadovėliai. Rašo, kad juos išbandė 41 mokykla, bet kol kas tėra tik 1kl. Įdomu, ar pateisino lūkesčius? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2016 03 17, 20:38)
Oi, kaip laukiam atostogų, gal net labiau už vaikus smile.gif

Liko tik 1 diena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o aš kažkaip pradėjau beveik visai nelaukti atostogų... nes paskutiniu metu, tai per mokinių atostogas būna daug daugiau darbo, nei ne atostogų metu... kaip ir dabar, nei vienos laisvesnės dienos nenusišviečia... ir 3 iš jų tokios kaip reikiant pilnu tempu užkrautos vos ne iki vakaro...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2016 03 17, 22:14)
o aš kažkaip pradėjau beveik visai nelaukti atostogų... nes paskutiniu metu, tai per mokinių atostogas būna daug daugiau darbo, nei ne atostogų metu... kaip ir dabar, nei vienos laisvesnės dienos nenusišviečia... ir 3 iš jų tokios kaip reikiant pilnu tempu užkrautos vos ne iki vakaro...

Mums irgi per atostogas davė darbelio, o išeiginių dienų niekada neduoda. Net tokios minties nėra. smile.gif Ar nagrinėjote tas atnaujintas lietuvių k. programas? Mums administracija liepė viską smulkiai išsinagrinėti, nes einame link to, kad dirbti be vadovėlių.
Atsakyti
valio, atostogos thumbup.gif bent keleta rytelių ilgiau pamiegosiu thumbup.gif nežinau kodėl, bet kaip pasidarė sunku keltis, gal jau kokių vitaminų trūksta verysad.gif
mes irgi pilnai dirbsim per atostogas, tai susirinkimai, tai seminarai, tai dar kas nors doh.gif tik kad ryte vėliau važiuoti galima

gal galit man nuoroda įmesti kur skaitot tas atnaujintas programas, studijuosiu ir aš doh.gif
Atsakyti

O man tikros atostogos: skrendu į Airiją anūkų mažųjų lankyt drinks_cheers.gif
Pas mus nedrąsko, kad reikia kasdien būti darbe. Būna grafikas, kada ką reikia padaryt. Bet aš dėl šventos ramybės parašiau prašymą atostogoms. 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, pagaliau atostogos... thumbup.gif
Vargstu su pirmokais doh.gif patarkit, kaip išmokyti skaityti, jei namuose visiškai papildomai neskaito? kalbėta su tėvais, rezultato nėra?

QUOTE(Bites Rites @ 2016 03 15, 09:07)
Mes buvom numatę atostogas balandžio paskutinę savaitę, bet kad tie testai viską sugadina, teks perkelt po jų. Kas pas jus girdėt apie antrokų standartizuotus testus? Vykdysit šiemet?

niekas pas mus neklausia, norim ar nenorim. Rašysim. bet kam jie naudos teikia, ir vėl diskusijoms klausimas.

QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 17, 22:00)
Kaip laikotės, merginos?  4u.gif Ar jau užuodžiate atostogas?  vacation4.gif  Įdomu, ar mūsų tarpe yra tokių, kurios dirba su vadovėliais "Taip"? Įdomi nuomonė apie juos  g.gif

nu pirmą kartą išgirdau tokį pavadinimą.
Ateis laikas , "šok" serija bus nebemadinga. arba išvis be vadovėlių dirbsim.
Atsakyti
Sveikutės. Pagaliau atostogos. Puikumėlis!
Dėl pirmokų skaitymo, tai pati turiu pirmokus.Trys mokiniai skaito, tačiau skiemenuoja, bandau vis įkalti, kad neskiemenuotų. Tempas vidutinis. Vienas bando skaityti, bet kiekvienas žodis taisomas. Vienam pirmokui skaitymas aukštas pilotažas, tai jis jau liks kartoti kurso. Šiaip man veiksminga priemonė palikimas po pamokų. Oi kaip nenori ir ašarytės rieda.
Dėl atnaujintų programų, tai nieko ten naujo ir gero. O be vadovėlių dirbti gal tegu parodo išmintingieji, kurie teigia, kad nereikalingi vadovėliai. Norėčiau tokį protingą pamatyti savo klasėje, vedantį pamoką, kai klasėje yra tik lenta ir kreida.
Gerų atostogų, ramaus poilsio nuo vaikų. Mes atostogaujame dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 03 17, 21:13)

Šitie vadovėliai startuos tik nuo rugsėjo pirmos
Atsakyti