Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

[quote=daivajazz,2016 03 14, 20:48]
[quote=Vaivorytė,2016 03 14, 18:03]
Gyvenu panašiomis problemomis 4u.gif , kartais jau ir man pastiprinimo reikia biggrin.gif , labai padeda mokyklos psichologė 4u.gif
Klausimukas. Pamenu tokį matematikos tekstinių uždavinukų dalių NAMELĮ, buvo net filmukas kažkoks: sąlyga, klausimas, sprendimas, atsakymas. Bet niekur pas save nerandu g.gif Gal kas užvestumėt ant kelio 4u.gif
[/quote
Gal šitas mirksiukas.gif ten paieškok labiau į pabaigą "Iš ko susideda tekstinis iuždavinys".
http://pradinukas.ji...k...a-1-klasė/
[/quote]
ačiū, ačiū, žiūrėsim filmuką, gaminsim namelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 03 14, 21:41)
ačiū, ačiū, žiūrėsim filmuką, gaminsim namelį thumbup.gif

Gero darbo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Lipdau scenarijų mamytės dienai. Gal turite po ranka gražią dainelę apie drugelius ir galite pagelbėti.
Atsakyti
Mes buvom numatę atostogas balandžio paskutinę savaitę, bet kad tie testai viską sugadina, teks perkelt po jų. Kas pas jus girdėt apie antrokų standartizuotus testus? Vykdysit šiemet?
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2016 03 14, 19:26)
Sveikutės
man irgi su tėvais darbo pakanka.... Su vaikais daug paprasčiau, o va tėvai g.gif
Pyksta už tai, kad jų vaikai murzini, kad galvose vabaliukai laksto ir niekas neskiria priemonių jiems naikinti......Nežinau, kokia kalba kalbėti....
Tai va kokios nuotaikos prieš Velykas.......

Pas mus ne tik galvoje vabaliukai laksto, bet ir blusos jau apsigyveno.. du kartus jau klasę dezinfekavome ir vistiek tas pats... vis reikia aiškinti, kad karpykite nagus, renkitės švariai, o jie žiūri kaip į durnelę ir nesupranta ko aš noriu..
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 15, 11:34)
Pas mus ne tik galvoje vabaliukai laksto, bet ir blusos jau apsigyveno.. du kartus jau klasę dezinfekavome ir vistiek tas pats... vis reikia aiškinti, kad karpykite nagus, renkitės švariai, o jie žiūri kaip į durnelę ir nesupranta ko aš noriu..

wacko.gif blink.gif fear.gif gun_bandana.gif help.gif bijau.gif
Atsakyti

pasiūlykit ką nors įdomaus klasės valandėlei ax.gif jau išsisėmiau su idėjomis doh.gif pas mane trečiokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2016 03 15, 17:30)
pasiūlykit ką nors įdomaus klasės valandėlei  ax.gif  jau išsisėmiau su idėjomis  doh.gif  pas mane trečiokai  ax.gif

Gal žmogaus saugai skirtų filmukų dar nežiūrėjot?
https://www.napofilm...po-for-teachers
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 03 15, 07:07)
Mes buvom numatę atostogas balandžio paskutinę savaitę, bet kad tie testai viską sugadina, teks perkelt po jų. Kas pas jus girdėt apie antrokų standartizuotus testus? Vykdysit šiemet?

Mes irgi taip pat. Buvom numatę balandžio pabaigoj, atkėlėm ir pridėjom prie Velykų savaitės. Per numatytą savaitę vyks testai, o tėvai jau suplanavę keliones, tai kelių vaikų jau nebus. Gaila, kad vaikai nepasitikrins žinių. Ir tėvai negali pakeist kas suplanuota... Bet ką padarysi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 03 15, 21:13)
Mes irgi taip pat. Buvom numatę balandžio pabaigoj, atkėlėm ir pridėjom prie Velykų savaitės. Per numatytą savaitę vyks testai, o tėvai jau suplanavę keliones, tai kelių vaikų jau nebus. Gaila, kad vaikai nepasitikrins žinių. Ir tėvai negali pakeist kas suplanuota... Bet ką padarysi...  g.gif

Pas mus kitą savaitę atostogos ir po to dar balandžio pabaigoje turėsime vieną savaitę... atsikvėpsiu nuo vabaliukų... help.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 15, 23:29)
Pas mus kitą savaitę atostogos ir po to dar balandžio pabaigoje turėsime vieną savaitę... atsikvėpsiu nuo vabaliukų... help.gif

Jei klasej atsiranda vabaliuku,tuoj mokyklos soc.darbuotoja pranesa miesto ar kaimo seniunijos soc.darbuotojai, tada prausia ir naikina. Kelias dienas vaikas neina i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 03 15, 22:49)
Jei klasej atsiranda vabaliuku,tuoj mokyklos soc.darbuotoja pranesa miesto ar kaimo seniunijos soc.darbuotojai, tada prausia ir naikina. Kelias dienas vaikas neina i mokykla.

Viską jau darėm... tėvai visi nešė pažymas iš gydytojų, kad neturi vabaliukų... sesutė nuolat tikrina visus vaikus... du kartus jau klasę dezinfekavome ir vistiek viskas sugrįžta... jeigu kažkas namuose turi tų vabalų, tai prausk neprausęs tuos vaikus, jie vistiek atsinaujina...
Atsakyti