Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2016 03 05, 17:56)
Sveikutės, aš norėjau pasidomėti ar turite vaiko individualios pažangos stebėjimo formas(lapus, knygeles)?

Susikūrėm šiokius tokius lapus. Internete yra įvairių formų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 03 05, 17:28)
Susikūrėm šiokius tokius lapus. Internete yra įvairių formų.

Pasaulio pažinimo pirmokams irgi?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2016 03 07, 21:22)
Pasaulio pažinimo pirmokams irgi?

Mes nerašėme dalykų atskirai, o mėnesius. Pradžioje tikslai, siekiamybės antram pusmečiui, o po to kas pavyko šį mėnesį, kas nepavyko.
Atsakyti
Sveikutės,
gyvos, kaip suprantu...tempas pas visas taip pat kaip reikiant... smile.gif
Kitą savaitę vedu atvirą pasaulio pažinimo pamoką 2 klasėje "Kas gerai jaučiasi vandenyje?" viską, ką susikurpiau išsiunčiu į paštuką, gal kur pravers...wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2016 03 11, 19:54)
Sveikutės,
Kitą savaitę vedu atvirą pasaulio pažinimo pamoką 2 klasėje "Kas gerai jaučiasi vandenyje?" viską, ką susikurpiau išsiunčiu į paštuką, gal kur pravers...wink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2016 03 11, 19:54)
Sveikutės,

angel.gif aciuks.gif
Atsakyti
Žiema jau baigės, o mes kažkaip nespėjom temos baigt smile.gif Jau laukiu atostogų, pavargau nuo tempo ir nuo ligų verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš tai jau mąstau apie Motinos dieną. Ką galima gražaus padaryt su ketvirtokais. Mintyse saldainis popierinėje gėlėje. Tai va tokių gėlių puokštę... Gal pavyktų padaryt su jais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 03 13, 20:52)
Sveikos 4u.gif
aš tai jau mąstau apie Motinos dieną. Ką galima gražaus padaryt su ketvirtokais. Mintyse saldainis popierinėje gėlėje. Tai va tokių gėlių puokštę... Gal pavyktų padaryt su jais?  g.gif

Sveikutės 4u.gif o aš paskutiniu laikotarpiu tik vaikų charakteristikas rašinėju. Klasėje turiu daug asocialių šeimų, rizikos šeimų, tai nuolat rašau charakteristikas. Pavargau... pavargau mokyti mamas, kad vaikai į mokyklą turi ateiti švarūs, nuprausti, tvarkingai aprengti... mokau ne vaikus, o jų tėvus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 03 14, 01:31)
Sveikutės  4u.gif  o aš paskutiniu laikotarpiu tik vaikų charakteristikas rašinėju. Klasėje turiu daug asocialių šeimų, rizikos šeimų, tai nuolat rašau charakteristikas. Pavargau... pavargau mokyti mamas, kad vaikai į mokyklą turi ateiti švarūs, nuprausti, tvarkingai aprengti... mokau ne vaikus, o jų tėvus...  doh.gif

Gyvenu panašiomis problemomis 4u.gif , kartais jau ir man pastiprinimo reikia biggrin.gif , labai padeda mokyklos psichologė 4u.gif
Klausimukas. Pamenu tokį matematikos tekstinių uždavinukų dalių NAMELĮ, buvo net filmukas kažkoks: sąlyga, klausimas, sprendimas, atsakymas. Bet niekur pas save nerandu g.gif Gal kas užvestumėt ant kelio 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vaivorytė,2016 03 14, 18:03]
Gyvenu panašiomis problemomis 4u.gif , kartais jau ir man pastiprinimo reikia biggrin.gif , labai padeda mokyklos psichologė 4u.gif
Klausimukas. Pamenu tokį matematikos tekstinių uždavinukų dalių NAMELĮ, buvo net filmukas kažkoks: sąlyga, klausimas, sprendimas, atsakymas. Bet niekur pas save nerandu g.gif Gal kas užvestumėt ant kelio 4u.gif
[/quote
Gal šitas mirksiukas.gif ten paieškok labiau į pabaigą "Iš ko susideda tekstinis iuždavinys".
http://pradinukas.ji...k...a-1-klasė/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 14 kovo 2016 - 17:49
Sveikutės
man irgi su tėvais darbo pakanka.... Su vaikais daug paprasčiau, o va tėvai g.gif
Pyksta už tai, kad jų vaikai murzini, kad galvose vabaliukai laksto ir niekas neskiria priemonių jiems naikinti......Nežinau, kokia kalba kalbėti....
Tai va kokios nuotaikos prieš Velykas.......
Atsakyti