Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

Nusiunčiau į paštą du scenarijus. Apie stebuklingą šalį man labiau patiko. Esame abu vaidinę. Pelytėms reikėtų prisitaikyti muziką ir pasikoreguoti.
Atsakyti
Vyriausybės inicijuota apklausa...

epilietis.lrv.lt/lt/formos/del-pedagogu-atlyginimu
Atsakyti
Mergaites į antrą paštą nusiunčiau dovanėlę. Gal kas dalyvaujate? Tikiuosi padės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 02 26, 23:18)
Mes tradiciškai dovanojam molinius medalius su mokyklos kokiais tai užraśais.
Diskai su nuotraukomis anksčiau visai neblogai tikdavo,bet dabar kažkaip tai... ...

aš paskutiniąjai laidai dovanojau : vaškines figūreles: ageliuką skaitantį knygą. Su mintim, kad juos visada per gyvenimą lydėtų angelas ir knyga.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ar kas nors dalyvaujat šiame konkurse?
http://sveikatiada.lt/#sveikatiada

Norėjau pasiklaust, su kokia programa galima sukurti filmuką, kad ant filmuotos medžiagos būtų galima rašyti spalvotomis raidėmis ir įvairiais šriftais? Ir kad išlįstų ne visas užrašas iš karto, o palaipsniui, po raidę pasirodytų?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 03 03, 14:14)
Sveikutės 4u.gif

Ar kas nors dalyvaujat šiame konkurse?
http://sveikatiada.lt/#sveikatiada

Norėjau pasiklaust, su kokia programa galima sukurti filmuką, kad ant filmuotos medžiagos būtų galima rašyti spalvotomis raidėmis ir įvairiais šriftais? Ir kad išlįstų ne visas užrašas iš karto, o palaipsniui, po raidę pasirodytų?

Programa Mowie Maker
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 03 kovo 2016 - 17:34
4u.gif O aš norėčiau pagalbos: kaip sukarpyti muziką (dainą), kad vaikams šokiui būtų du skirtingi , bet sujungti kūrinėliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2016 03 03, 17:50)
4u.gif O aš norėčiau pagalbos: kaip sukarpyti muziką (dainą), kad vaikams šokiui būtų du skirtingi , bet sujungti kūrinėliai? g.gif

Su Audacity programėle.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 03 03, 20:41)
Su Audacity programėle.

4u.gif Ačiū, bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 03 03, 18:33)
Programa Mowie Maker

Mano mowie maker tokių galimybių neturi. Gal jo yra kelios versijos?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 03 03, 23:45)
Mano mowie maker tokių galimybių neturi. Gal jo yra kelios versijos?

Senesnė turėjo... Nauja gal ir ne...
Atsakyti
Sveikutės, aš norėjau pasidomėti ar turite vaiko individualios pažangos stebėjimo formas(lapus, knygeles)?
Atsakyti