Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2016 02 22, 20:59)
laba,
lyg kažkada buvo kažkas atsiuntę nuorodą su įvairių klasių linijuotais lapais? ar sapnavau... nerandu...

Turiu linijas, siunčiu į antrą paštą
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 02 23, 21:39)
Turiu linijas, siunčiu į antrą paštą

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2016 02 17, 10:47)
Labutis. Seniai buvau radus tokią pateiktį. Reikia vaikams susirasti savo vardus ir "įnešti" pagal skaidrės paskirtį.Čia galima ir apie šventes pakalbėti ir mėgstamas veiklas aptarti. Aišku, reikia pačiai prisitaikyti pagal situaciją. Siunčiu į antrą paštą.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2016 02 20, 19:58)
Sveikos,
Gal kuri neseniai apsigynėte metodininko vardą? norėčiau pabendrauti až. Kyla įvairiausių klausimų. Ačiū.

Ar dalyvaujate nuotoliniame mokyme "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose"?

Sveikutė, aš apsigyniau gruodžio mėnesį metodininkės vardą.
Atsakyti
Labas,merginos. Nerandu pirmokų ,,Gilės" pratybose lapų,skirtų ,,sužinojau,pakartojau...". Ar aš akla????
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 02 24, 16:00)
Labas,merginos. Nerandu pirmokų ,,Gilės" pratybose lapų,skirtų ,,sužinojau,pakartojau...". Ar aš akla????

Reikėtų pasižiūrėti pratybų sąsiuvinio gale. Kažkodėl buvo nuspręsta visus apibendrinamuosius puslapius nukelti į pratybų galą.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 02 24, 16:00)

nėra ir pas mane smile.gif gal tik vyresnių klasių būna
Atsakyti
[quote=gabija4,2016 02 20, 08:26]
Sveikos mergaitė. Daug diskutuojate apie auditą.
Ačiū visoms palaikančioms, suprantu, kad viskas praeis, bet kol praeis doh.gif . O dar jungtinės klasės ir reikės pasiruošti 40 pamokų bash.gif O planus kokius nors tikrina? Kokias korteles dar minite? Pasimečiau doh.gif
Atsakyti
[quote=viga,2016 02 25, 00:26]
[quote=gabija4,2016 02 20, 08:26]
Sveikos mergaitė. Daug diskutuojate apie auditą.
Ačiū visoms palaikančioms, suprantu, kad viskas praeis, bet kol praeis doh.gif .Kokias korteles dar minite? Pasimečiau doh.gif
[/quote]
Sveiki, as likimo drauge. Nors streikuojam darbelio iki... ruosiames tam dziaugsmui. Nesuprantu kodel nesiulo profsajungos ta audita nuimti, juk kiek pinigu sutaupytu, ane? Galit neatsakyti , zinau, kad cia sulauksiu 100 proc pritarimo smile.gif))

Bet turiu klausima, buvau girdejus kad auditoriai i pamoka negali veluoti, kiti sako, kad veluoja. Kaip is tikro atsiliepkit patyrusios. Ar gali ir veluoja auditoriai i pamoka ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2016 02 25, 17:09)
Sveiki, as likimo drauge. Nors streikuojam darbelio iki... ruosiames tam dziaugsmui. Nesuprantu kodel nesiulo profsajungos ta audita nuimti, juk kiek pinigu sutaupytu, ane? Galit neatsakyti , zinau, kad cia sulauksiu 100 proc pritarimo smile.gif))

Bet turiu klausima, buvau girdejus kad auditoriai i pamoka negali veluoti, kiti sako, kad veluoja. Kaip is tikro atsiliepkit patyrusios. Ar gali ir veluoja auditoriai i pamoka ar ne?

Labas smile.gif Pas mus buvo prieš kelis metus auditas. Auditoriai nevėlavo nė į vieną pamoką. Bent jau niekas apie tai neprasitarė wink.gif
Atsakyti
sveikutes, mes vis dar streikuojam smile.gif bet apie darbus vis vien galvoti neina doh.gif pasiūlykit koki eilėrašti vaikystes tema , turiu minčių, bet gal dar ką įdomaus pasiūlytumėt ax.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,
Gal kuri dirbat su interaktyvia llenta SAHARA 2000 metų? (Clever BOARD) Labai reikia pagalbos.
Atsakyti