Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

Sveikos,
Gal kuri neseniai apsigynėte metodininko vardą? norėčiau pabendrauti až. Kyla įvairiausių klausimų. Ačiū.

Ar dalyvaujate nuotoliniame mokyme "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 20 vasario 2016 - 18:05
Aš šį pavasarį atestuojuosi metodininkui ax.gif (II ketvirtis).
Atsakyti
Kolegės, pasiūlykite kur su pirmokais nuvykti į ekskursiją? g.gif Kur nors aplink Klaipėdos kraštą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 02 21, 16:54)
Kolegės, pasiūlykite kur su pirmokais nuvykti į ekskursiją?  g.gif  Kur nors aplink Klaipėdos kraštą  g.gif

Telšiai jau turbūt bus per toli...mes iš Mažeikių važiuojam Į Telšius, ten lankom Žemaitijos kaimo ekspoziją+ edukacija (pirmokams labai smagu Piemenėlių užsiėmimai)), tada apvaikštom išgražėjusius Telšius, tada prie Šatrijos kalno ir galiausiai į Žvėrinčių.
čia plačiau apie Žemaitijos kaimo ekspoziciją
čia plačiau apie Žvėrinčių
Atsakyti
Aš irgi daug planavau nuveikti pavasarį su pirmokais, deja vykstu netikėtai operacijai. Tad ir biuletenis bus ilgesniam laikui. Pasidariau sau tokią išvadą- nieko negalima į ateitį planuoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 17:58)
Aš irgi daug planavau nuveikti pavasarį su pirmokais, deja vykstu netikėtai operacijai. Tad ir biuletenis bus ilgesniam laikui. Pasidariau sau tokią išvadą- nieko negalima į ateitį planuoti... verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKATOS
Papildyta:
Smagu kai Jūs galite imti nedarbingumo lapus- biuletenius. Pas mus oi oi oi. Prieš kelis metus operavausi stuburą ir vietoj 2 men. išėjau į darbą po mėnesio. Ir tai gavau pastabą, kad per ilgai turėjau nedarbingumą. Reikia ausų būgnelį operuoti- pasakė per vasaros atostogas galiu operuoti.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 17:58)

4u.gif linkiu sėkmingos operacijos ir kuo greičiau pasveikti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2016 02 15, 20:56)
Tai vaikai, kaip suprantu, atostogaus toliau. Tada negaila ir atlyginimo atsisakyti, jei vaikų nokykloje tikrai nebus. O pas mus tai vaikai bet kokiu atveju mokykloje bus, prižiūrėt reikės, bet atlygio negausim. Įdomu, nuo ko priklauso visa tai? Nuo konkrečios įstaigos? Nesinori už dyką vaikų auklėt, o sakyt, kad streikuoju.

Streikuojame ir mes. Dėl atlyginimo iki galo nesutarta. Reikia sutarti savivaldybėje. Streikuoja visa mokykla. O dėl mokinių? Jei kas ateis, užims pavaduotojai ir direktorius. Patys prisižadėjo. Nes jie nestreikuoja. Atlyginimą gaus tikrai.
Streiką turi palaikyti ir jame dalyvauti kuo daugiau mokyklų ir darželių. Kitaip nieko nepasieksim.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 16:58)

Sėkmingos operacijos ir greito gyjimo.
Atsakyti
Kolegės, gal galite patarti, kur pasiieškoti įdomesnių eilėraščių skaitovų konkursui? 4u.gif
Atsakyti
laba,
lyg kažkada buvo kažkas atsiuntę nuorodą su įvairių klasių linijuotais lapais? ar sapnavau... nerandu...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2016 02 19, 17:10)
SMART NOTEBOOK programą atsisiųst galima iš BMK.pamokos.lt puslapio. Siūlau siūstis NOTEBOOK 11. Kartu galima atsisiųsti ir nurodymus kaip instaliuot programą. Viskas paprasta ir aišku. Lentos nereikia. Aš lentos irgi neturiu, tik projektorių.

Ačiū mergaitės už patarimus, kol streikai vyksta galim prie kompo pasikrapštyti, juk darbų netrūksta:)
Atsakyti