Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(VAMI @ 2016 02 17, 17:33)
sveikutės, pagelbėkit  4u.gif  reikia ko nors - pasakos ar filmuko- apie pavydą. Man labai patinka tuo paįvairinti etikos pamokas, bet dabar kaip tyčia nieko neberandu verysad.gif

Turiu pora dainelių apie pavydą. Tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 17 vasario 2016 - 17:14
QUOTE(VAMI @ 2016 02 17, 17:33)
sveikutės, pagelbėkit  4u.gif  reikia ko nors - pasakos ar filmuko- apie pavydą. Man labai patinka tuo paįvairinti etikos pamokas, bet dabar kaip tyčia nieko neberandu verysad.gif

4u.gif O tas filmukas, kur drakoniukas nenorėjo saldainiais dalintis netiktų. Jis vadinasi "Saldi pasaka".
Atsakyti
Mūsų mokykloje pradinukės nebestreikuos... kažkas sulaukė kaip ir atkalbinėjimo iš vadovų... Ir išėjo taip, kad visos pradinukės atsiėmė... Dalykininkai streikuos...

Pažiūrėkite šiandien KK2 (19.30) ir paskaitykite Delf apie mokytojus (nieko naujo, viskas mums žinoma...): http://www.delfi.lt/...e.d?id=70433842
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2016 02 17, 19:50)
4u.gif O tas filmukas, kur drakoniukas nenorėjo saldainiais dalintis netiktų. Jis vadinasi "Saldi pasaka".

ačiū, apie šitą nepagalvojau doh.gif

o už dainelių pasiūlymą ačiū, bet nemėgsta dainuot mano berniukai, tad nepiktnaudžiauju dainomis ne per muzikos pamoką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2016 02 03, 23:06)
AČIŪ UŽ NUORODĄ.

Sveikos, na ką pradedam streikuoti pirmadienį...geriau būtų ramiai dirbti, bet kelio atgal nėra....gal nors dabar kas nors į mus atkreips dėmesį.
Sakykit, o kokią programą reikia turėti kompiuteryje, kad galėtų šias pamokas pažiūrėti, suprantu lyg notebook blush2.gif o jei neturi smart lentos, ar galima paprastai pažiūrėt tas pamokas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2016 02 19, 11:04)
Sakykit, o kokią programą reikia turėti kompiuteryje, kad galėtų šias pamokas pažiūrėti, suprantu lyg notebook blush2.gif o jei neturi smart lentos, ar galima paprastai pažiūrėt tas pamokas? ax.gif

Turint kompiuteryje SMART Notebook programą galima tas pamokas ir matyti ir demonstruoti. Tik SMARTas turi liečiamąjį paviršių. Ekrane matysis viskas puikiai, o perkėlinėt objekts reiks su pele.
Atsakyti
[quote=viga,2016 02 12, 20:25]
[quote=Snaudale,2016 02 10, 21:18]
Nesenai ir mes tą auditą išgyvenom.
Labukas, Jums jau gerai, o pas mus laukia šitas košmaras kovo mėn. Kažkokia psichozė prasidėjusi.
Mane jau ,,audituoja" kiekvieną naktį, į darbą einu kaip zombis, nežinau kaip bus toliau. Ko dar galėtų prašyti tie auditoriai? Girdėjau, kad visokie kontroliniai tai negerai, kokių dar pastebėjimų turit?
Žaviuosi ARDEN, seniai svajoju, bet esu bailė blush2.gif
[/quote]
Mano asmenine patirtis dėl audito... Kuo anukštesnė kategorija, tuo daugiau pamokų lanko smile.gif Aš tada neturėjau nė vyr. mokytojos, tai už-suko į vieną vienintelę pamoką penktadienį. Na, ir dar per klasės valandėlę buvo. Neklausinėjo nė klausimėlio..Pasakė kiek ten jiems reikia teigiamų dalykų ir neigiamų. Iškart pirmą dieną pasakė, kad jiems taip reikia : rast kiekvienoj pamokoj 3 teigiamus dalykus ir 1 neigiamą. Ir reziumavo, kad norėtų, jog aš mokyčiau jos vaiką. blink.gif ax.gif 4u.gif smile.gif biggrin.gif Nors nieko ypatingo ten nedariau. Beje, dar tokia patirtis, apie kurią turbūt reiktų kalbėt puse lūpų biggrin.gif Aš turėjau po vieną pamoką pasiruošus visiems dalykams: matematikai-Termometras, lietuvių kalbai-mįslės, pasaulio pažinimui irgi, dailei ir kitoms taip pat. Per tas pamokas nenaudojau pratybų sąsiuvinių (kad vaikai neklaustų, kodėl darom ne iš eilės). Nors čia mokytojo reikalas, ką ir kaip ir su kokiomis priemonėmis, jis dirba. Aišku, nenukėliau tų temų iš dangaus. Tą savaitę mes jas ir turėjom mokytis. Kadangi, auditorės negalėjo vėluot, tai darydavau taip: jei neįeina į klasę auditorė, vesdavau bet kurią kitą tos savaitės pamoką iš vadovėlio, pratybų ir t.t.. O kai įėjo auiotorė, tai ir pravedžiau tą termometrą iš matematikos, nors šiaip jį pagal planus, pagal vadovėlį turėjau vest gal trečiadienį, o vedžiau pirmadienį. Na, turbūt, supratot mano gudrybes...
Kas nors turbūt sukritikuos, nors aš pati tame nieko blogo nematau, tik vargo ir streso buvo mažiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2016 02 13, 01:03)
Mes auditą išgyvenom gruodžio mėnesį. Pritariu, kad ir pas mus į tuos pačius dalykus dėmesį kreipė: diferencijavimas, užduotys gabesniems, vertinimas ir įsivertinimas. Įsivertinimas po kiekvienos užduoties. Dar labai gyrė už integraciją, jei per įvairių dalykų pamokas apie tą patį kalbam.  Akcentavo IKT naudojimą. Popierių neprašė jokių.

Dėmesys ir pas mus ten akcentavosi. bet, kai žinai tą duoną kasdieninę, tai ir išpildai jų norus, o juk ir kasdien iš esmės tai ir darom, tik dieną akcentuojamės į vieną labiau, kitą į kitą. anokios čia naujienos.
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2016 02 15, 22:40)
Pagarba streikuojančioms  4u.gif  Palaikysiu jus morališkai. O patys nestreikuosim, neturim įsteigę profsąjungos...
Mergaitės, aš vėl dėl audito - ar reikėjo jums rašyt teminius (trumpalaikius ) planus? Mums vadovai liepia rašyt nuo rugsėjo, kad matytųsi ir integracija su kitais dalykais. O dar su tais individualaus vertinimo lapais vargstam, kuriam...Durdomas ir tiek doh.gif

neikada nesam tokių rašę ir nemnau, kad kas gali prašyt, juk dėl planų formų ir vis kita patys ir sprendžiam posėdžiuose, metodinėse grupėse. tai jei tokio nutarimo nėra, tai kaip gali prašyt...
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2016 02 19, 12:04)

SMART NOTEBOOK programą atsisiųst galima iš BMK.pamokos.lt puslapio. Siūlau siūstis NOTEBOOK 11. Kartu galima atsisiųsti ir nurodymus kaip instaliuot programą. Viskas paprasta ir aišku. Lentos nereikia. Aš lentos irgi neturiu, tik projektorių.
Atsakyti
Streikuojam ir mes. Tiesa, tik vieną dieną, kiek žinau, nes nemokės pas mus. Mokėtų, jei atidirbtume, o kada atidirbsim, jei užtruks savaitę ar daugiau. Per atostogas negalima. kai buvo įspėjamasis, tai tas porą pamokų išsidėliojom kitomis dienomis, o dabar tiek juk neišdėliosi...Vaikų pas mus taip pat nebus.
Pikta, kad šitaip nesiskaitoma su žmonėmis, pedagogais...Šitoks mūsų vyriausybės neūkiškumas. Nemanau, kad pinigų nėra, tik jie dedami ne ten , kur reiktų...Et, ką ir rašyt...Gal padės streikas. Tiesa, net norėčiau, kad mokytojų streikas išjudintų visą Lietuvą. Tikrai gana tylėt.
Atsakyti
Sveikos mergaitė. Daug diskutuojate apie auditą. Ir pačios turbūt pastebėjote kiek auditorių, tiek nuomonių, todėl nusiraminkit visos jie atvažiuoja ir išvažiuoja, o sumaišties palieka patikėkit labai daug.O dabar truputįapie juos. Pas mus auditas buvo sausio mėnesį. Į mūsų nedidelę mokyklą atvažiavo net 4 moteriškės, taip kad mus iškratė patikėkit... Stebėjo pas visas po 6...😀pamokas, ne po vieną ar dvi... Vieną dieną 2, kitą dieną 3 taip kad liūdna nebuvo, o dar būreliai. Iš mokytojos prieš pamoką prašė tik pamokos kortelės. Mokytojai reikia tik vesti pamokas, o visi kiti dokumentai tai jau administracijos reikalas. Ko auditorės paprašo, tą jos pateikia. Vėl gi visa tai priklauso nuo auditorių. Pamokoje turi būti pamatuotas uždavinys. Kokias priemones naudosit tam uždaviniui pasiekti tai jau jūsų reikalas. Turit tilp į laiką, dažnai uždavinį priminti per pamoką. Svarbus diferencijavimas. Po pamokos jums turės pasakyti po 3 gerus aspektus pamokos ir 2 tobulintinus. Taip kad vistiek kažką pasakys. Nusiraminkit pačios žinot kiek žmonių, tiek nuomonių. Viskas išgyvenama. Sėkmės visoms, kurios dar laukiat šitos nesąmonės...😉
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2016 02 20, 07:26)
Sveikos mergaitė. Daug diskutuojate apie auditą. Ir pačios turbūt pastebėjote kiek auditorių, tiek nuomonių, todėl nusiraminkit visos jie atvažiuoja ir išvažiuoja, o sumaišties palieka patikėkit labai daug.O dabar truputįapie juos. Pas mus auditas buvo sausio mėnesį. Į mūsų nedidelę mokyklą atvažiavo net 4 moteriškės, taip kad mus iškratė patikėkit... Stebėjo pas visas po 6...😀pamokas, ne po vieną ar dvi... Vieną dieną 2, kitą dieną 3 taip kad liūdna nebuvo, o dar būreliai. Iš mokytojos prieš pamoką prašė tik pamokos kortelės.

Kokia ta pamokos kortelė? Planas?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 02 20, 13:37)
Kokia ta pamokos kortelė? Planas?

Seminaruose prieš auditą duoda jos šabloną. Rašau iš telefono tai negaliu atsiųst. Bet jums tikrai duos pavyzdį.
Atsakyti