[quote=viga,2016 02 12, 20:25]
[quote=Snaudale,2016 02 10, 21:18]
Nesenai ir mes tą auditą išgyvenom.
Labukas, Jums jau gerai, o pas mus laukia šitas košmaras kovo mėn. Kažkokia psichozė prasidėjusi.
Mane jau ,,audituoja" kiekvieną naktį, į darbą einu kaip zombis, nežinau kaip bus toliau. Ko dar galėtų prašyti tie auditoriai? Girdėjau, kad visokie kontroliniai tai negerai, kokių dar pastebėjimų turit?
Žaviuosi ARDEN, seniai svajoju, bet esu bailė
[/quote]
Mano asmenine patirtis dėl audito... Kuo anukštesnė kategorija, tuo daugiau pamokų lanko
Aš tada neturėjau nė vyr. mokytojos, tai už-suko į vieną vienintelę pamoką penktadienį. Na, ir dar per klasės valandėlę buvo. Neklausinėjo nė klausimėlio..Pasakė kiek ten jiems reikia teigiamų dalykų ir neigiamų. Iškart pirmą dieną pasakė, kad jiems taip reikia : rast kiekvienoj pamokoj 3 teigiamus dalykus ir 1 neigiamą. Ir reziumavo, kad norėtų, jog aš mokyčiau jos vaiką.
Nors nieko ypatingo ten nedariau. Beje, dar tokia patirtis, apie kurią turbūt reiktų kalbėt puse lūpų
Aš turėjau po vieną pamoką pasiruošus visiems dalykams: matematikai-Termometras, lietuvių kalbai-mįslės, pasaulio pažinimui irgi, dailei ir kitoms taip pat. Per tas pamokas nenaudojau pratybų sąsiuvinių (kad vaikai neklaustų, kodėl darom ne iš eilės). Nors čia mokytojo reikalas, ką ir kaip ir su kokiomis priemonėmis, jis dirba. Aišku, nenukėliau tų temų iš dangaus. Tą savaitę mes jas ir turėjom mokytis. Kadangi, auditorės negalėjo vėluot, tai darydavau taip: jei neįeina į klasę auditorė, vesdavau bet kurią kitą tos savaitės pamoką iš vadovėlio, pratybų ir t.t.. O kai įėjo auiotorė, tai ir pravedžiau tą termometrą iš matematikos, nors šiaip jį pagal planus, pagal vadovėlį turėjau vest gal trečiadienį, o vedžiau pirmadienį. Na, turbūt, supratot mano gudrybes...
Kas nors turbūt sukritikuos, nors aš pati tame nieko blogo nematau, tik vargo ir streso buvo mažiau
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2016 02 13, 01:03)
Mes auditą išgyvenom gruodžio mėnesį. Pritariu, kad ir pas mus į tuos pačius dalykus dėmesį kreipė: diferencijavimas, užduotys gabesniems, vertinimas ir įsivertinimas. Įsivertinimas po kiekvienos užduoties. Dar labai gyrė už integraciją, jei per įvairių dalykų pamokas apie tą patį kalbam. Akcentavo IKT naudojimą. Popierių neprašė jokių.
Dėmesys ir pas mus ten akcentavosi. bet, kai žinai tą duoną kasdieninę, tai ir išpildai jų norus, o juk ir kasdien iš esmės tai ir darom, tik dieną akcentuojamės į vieną labiau, kitą į kitą. anokios čia naujienos.
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2016 02 15, 22:40)
Pagarba streikuojančioms
Palaikysiu jus morališkai. O patys nestreikuosim, neturim įsteigę profsąjungos...
Mergaitės, aš vėl dėl audito - ar reikėjo jums rašyt teminius (trumpalaikius ) planus? Mums vadovai liepia rašyt nuo rugsėjo, kad matytųsi ir integracija su kitais dalykais. O dar su tais individualaus vertinimo lapais vargstam, kuriam...Durdomas ir tiek
neikada nesam tokių rašę ir nemnau, kad kas gali prašyt, juk dėl planų formų ir vis kita patys ir sprendžiam posėdžiuose, metodinėse grupėse. tai jei tokio nutarimo nėra, tai kaip gali prašyt...