Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

Na ir aš pasigirsiu. Pakėlė: 1,55!

Mes streikuosime. Mūsų mokykloje streikuos virš 30 mokytojų...
Nors jau vadovai atkalbinėja kai kuriuos: naujokus (nors pas mane nebuvo atėję...) ir kiek girdėjau tuos, kurie ruošiasi atestacijai.... Streiko dienas nukels į atostogas papildomas, kurios turėjo būti prie pavasario...
Ir liepė labai griežtai būti per šias atostogas (kitą savaitę pas mus atostogos): nuo 8.00 iki tiek, kiek tą dieną turime pamokų...
Atsakyti
[quote=Snaudale,2016 02 10, 21:18]
Nesenai ir mes tą auditą išgyvenom.
Labukas, Jums jau gerai, o pas mus laukia šitas košmaras kovo mėn. Kažkokia psichozė prasidėjusi.
Mane jau ,,audituoja" kiekvieną naktį, į darbą einu kaip zombis, nežinau kaip bus toliau. Ko dar galėtų prašyti tie auditoriai? Girdėjau, kad visokie kontroliniai tai negerai, kokių dar pastebėjimų turit?
Žaviuosi ARDEN, seniai svajoju, bet esu bailė blush2.gif
Atsakyti
[quote=viga,2016 02 12, 19:25]
[quote=Snaudale,2016 02 10, 21:18]
Nesenai ir mes tą auditą išgyvenom.
Labukas, Jums jau gerai, o pas mus laukia šitas košmaras kovo mėn. Kažkokia psichozė prasidėjusi.
Mane jau ,,audituoja" kiekvieną naktį, į darbą einu kaip zombis, nežinau kaip bus toliau. Ko dar galėtų prašyti tie auditoriai? Girdėjau, kad visokie kontroliniai tai negerai, kokių dar pastebėjimų turit?
Žaviuosi ARDEN, seniai svajoju, bet esu bailė blush2.gif
[/quote]

Mes auditą išgyvenom spalio mėn., o dabar visai neseniai turėjom mus auditavusios grupės pirmininkės seminarą. Visai įdomu buvo paklausyt. Šiaip jie nori matyti cirką. Nori netradiciškai išstumdytų suolų, netradicinių metodų, ypač stebi užduočių diferencijavimą, mokinių saviįsivertinimą ir mokytojo vertinimą. Pamokos uždavinys turėtų būti užrašomas lentoje ir pamokoje kelis kartus prie jo sugrįžtama. Vienu žodžiu, kuo daugiau cirko tuo geriau. Dar turit laiko pasirepetuot ir vaikus išdresuot. Jei kas domina konkrečiau klauskit.
O šiaip žinokit auditas ateina ir išeina, o gyvenimas tęsiasi. Nuteikit save, kad ta savaitė nieko nepakeis. Nervus patampys ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2016 02 12, 21:19)
Mes auditą išgyvenom spalio mėn., o dabar visai neseniai turėjom mus auditavusios grupės pirmininkės seminarą. Visai įdomu buvo paklausyt. Šiaip jie nori matyti cirką. Nori netradiciškai išstumdytų suolų, netradicinių metodų, ypač stebi užduočių diferencijavimą, mokinių saviįsivertinimą ir mokytojo vertinimą. Pamokos uždavinys turėtų būti užrašomas lentoje ir pamokoje kelis kartus prie jo sugrįžtama. Vienu žodžiu, kuo daugiau cirko tuo geriau. Dar turit laiko pasirepetuot ir vaikus išdresuot. Jei kas domina konkrečiau klauskit.
O šiaip žinokit auditas ateina ir išeina, o gyvenimas tęsiasi. Nuteikit save, kad ta savaitė nieko nepakeis. Nervus patampys ir tiek  mirksiukas.gif

Mes auditą išgyvenom gruodžio mėnesį. Pritariu, kad ir pas mus į tuos pačius dalykus dėmesį kreipė: diferencijavimas, užduotys gabesniems, vertinimas ir įsivertinimas. Įsivertinimas po kiekvienos užduoties. Dar labai gyrė už integraciją, jei per įvairių dalykų pamokas apie tą patį kalbam. Akcentavo IKT naudojimą. Popierių neprašė jokių.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Ar yra tarp mūsų dirbančių su Šviesos interaktyvia lenta? Pirmadienį sumontuos šitą lentą man ir norėtųsi pasikalbėti su jau dirbančiomis (pvz. ar yra kažkur jau sukurtų pamokų išteklių be aktyvios klasės nuorodos) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 02 13, 11:22)
Sveikos merginos  4u.gif . Ar yra tarp mūsų dirbančių su Šviesos interaktyvia lenta? Pirmadienį sumontuos šitą lentą man ir norėtųsi pasikalbėti su jau dirbančiomis (pvz. ar yra kažkur jau sukurtų pamokų išteklių be aktyvios klasės nuorodos)  ax.gif

Šviesa parduoda interaktyvias lentas Promethean serijos. Mano klasėje SMART lenta, bet kompiuteryje yra įdiegta ir ActivInspire programa, tai naudoju Aktyvios klasės pamokas. Apie Promethean lentas gali pažiūrėti rusiškai https://www.youtube....h?v=lVWL0ITB6RY Daugiau informacijos galėsi pasiieškoti kai žinosi tikslų lentos ir programinės įrangos pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2016 02 13, 21:26)
Šviesa parduoda interaktyvias lentas Promethean serijos. Mano klasėje SMART lenta, bet kompiuteryje yra įdiegta ir ActivInspire programa, tai naudoju Aktyvios klasės pamokas. Apie Promethean lentas gali pažiūrėti rusiškai https://www.youtube....h?v=lVWL0ITB6RY Daugiau informacijos galėsi pasiieškoti kai žinosi tikslų lentos ir programinės įrangos pavadinimą.

Ačiū smile.gif Kiek ieškau internete, randu tik smart lentai pamokas, o jos nelabai man tiks, nes reikės daug koreguoti (viskas išsibėgioja, neveikia animacija ir pan.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 13 vasario 2016 - 20:32
[quote=b.s,2016 02 10, 08:40]
[quote=Bites Rites,2016 02 10, 06:57]
Gal į paštą galėtumėt įkelt formos pvz.? Mesnnepildom jokių formų, o dabar pareikalavo kažką sukurt g.gif
Papildyta:

Labas rytas, ką tik išsiunčiau į 2 paštą.
[/quote]
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Pas mus irgi jau stresuoja vadovai, o tą stresą permeta ant mokytojų doh.gif Popierių naujų reikia prikurt, kad turėtume ką pildyt, lyg neturime ką veikt. O tie cirkai patinka tiems, kas mokykloj nedirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2016 02 12, 20:19)
Pamokos uždavinys turėtų būti užrašomas lentoje ir pamokoje kelis kartus prie jo sugrįžtama. Vienu žodžiu, kuo daugiau cirko tuo geriau. Dar turit laiko pasirepetuot ir vaikus išdresuot. Jei kas domina konkrečiau klauskit.

Pamokos uždavinio lentoje nerašiau nei karto, nes juk pirmokai nemoka dar skaityti gerai. Vaikų nedresavau, nieko nerepetavom. Pamokos uždavinį tiesiog tik pasakiau (žinoma,kad reikia prie jo grįžti pamokos pabaigoj). Tik man auditoriai sakė, kad reikėtų vaikams paprasčiau sakyti, bet nuo pat pirmų pamokų, nuo rugsėjo mėn. aš tiems vaikams visada taip sakydavau, todėl jiems nuostabos jokios nekėlė, o auditoriams pasakiau, kad vaikai žino, ką reiškia žodžiai, „remiantis“, „uždavinys“ ir pan. ir kad jie pratinami prie rimtų formuluočių, sudėtingesnių žodžių, tad auditoriai nieko daugiau ir nebesakė. Nei manęs, nei vaikų auditoriai neklausinėjo, tik pati stengiausi šį tą parodyt, „sau uodegą pakelt bandžiau“. Tie auditoriai per daug laiko neturi, juk kokius šūsnius popierių jie turi užpildyt. O jei matot, kad į ką jie dėmesį nukreipė ir gali netaip suprasti, paaiškinkit. Nepliurpkit to, ko jūsų neklausia, jei manot, kad gali dėl to būti problemų.
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 02 12, 17:35)
Mes streikuosime. Mūsų mokykloje streikuos virš 30 mokytojų...

drinks_cheers.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2016 02 12, 09:50)
drinks_cheers.gif Mes streikuojam!!!

drinks_cheers.gif victory.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2016 02 12, 16:11)
Mes taip pat!

drinks_cheers.gif ploja.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą, protu suvokiu, kad auditas ateis ir praeis, bet emocijos daro savo. Ačiū už nurodymus į ką reikia atkreipti dėmesį. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Na, jau ir aš išmani, turiu lentą mirksiukas.gif . Kolkas labai džiaugiuosi, bet dar neišbandyta su vaikais, tai labai nekantrauju. Aišku, gaila, kad ne smartas, bet, sakoma, reikia džiaugtis tuo, ką gauni. Tuo labiau, kad ir tokios lentos ne kiekvienoje klasėje mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2016 02 10, 20:49)
Mielos pradinukės,
noriu paklausti Jūsų tokio labai specifinio dalyko apie standartizuotus ketvirtokų testus- ar gali būti sudaryta galimybė laikyti testus kitu laiku nei visi ? Ar yra Jums pasitaikiusių tokių atvejų?

Klausiu, nes sūnus turi dalyvauti labai svarbiame tarptautiniame konkurse užsienyje, o neseniai sužinojome, kad konkurso data sutampa su dviejų standartizuotų testų datomis. Nežinom ką daryt.... g.gif
Konkursas labai svarbus ir sunkus, registracija vyko pernai, dar nežinojome datų.

Manau ir vykit į konkursą ir viskas. Nebus ir viskas.
Atsakyti