Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

Skaitau, kad lankote kolegių pamokas. O kas tada būna su jūsų mokiniais?
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2016 02 11, 14:58)

Turim daug langų, tai per juos derinamės, prašom vaduoti socialinę ar psichologę, kartais kolegės viena kitą paleidžiam. Vaikai vieni nebūna ax.gif
Atsakyti
Ačiū Jums labai už atsakymus ir patarimus. Supratau, kad to mūsų konkurso nevertėtų iš karto nurašyti, ir kad nelaikyti tų testų nebūtų pasaulio pabaiga.....
Gražaus jums visoms savaitgalio ir linksmų artėjančių švenčių 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip savo klasėse fiksuojate individualią vaiko pažangą?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 11, 17:34)
Mergaitės, kaip savo klasėse fiksuojate individualią vaiko pažangą?

aš turiu pasiekimų aplankus, kuriuose segu testus, diagramas vaikai patys nusispalvina kiek ten tu taškų surinko. Dar įsegu pusmečių rezultatus. ax.gif

o dėl algų mus nuliūdino - nuo vasario mažėja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAMI: 11 vasario 2016 - 15:42
QUOTE(VAMI @ 2016 02 11, 16:41)
aš turiu pasiekimų aplankus, kuriuose segu testus, diagramas vaikai patys nusispalvina kiek ten tu taškų surinko. Dar įsegu pusmečių rezultatus.  ax.gif

o dėl algų mus nuliūdino - nuo vasario mažėja  verysad.gif

o pusmečio pabaigoje ką darote, kur žymite?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 11, 15:48)
o pusmečio pabaigoje ką darote, kur žymite?

Labai paprastoje lentelėje, kažkas panašaus kaip kad asmens bylose esanti lentelė, tik čia dar išskiriam pusmečiais. Bet man tai „sviestas sviestuotas“. Ir čia mes „mažinam“ popierizmą doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2016 02 11, 17:17)
Labai paprastoje lentelėje, kažkas panašaus kaip kad asmens bylose esanti lentelė, tik čia dar išskiriam pusmečiais. Bet man tai „sviestas sviestuotas“. Ir čia mes „mažinam“ popierizmą  doh.gif .

pritariu, kad bereikalingas darbas, bet kažkas vis to nori....klausia, kur fiksuojam individualią pažangą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 11 vasario 2016 - 16:32
QUOTE(janiku @ 2016 02 11, 12:58)

Turim per savo „langus“ susiderinti, nes kiekviena turim nemažai langų (choreografija, muzika, anglų kalba, tikyba ar etika).
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2016 02 10, 21:14)
Gal mes toje pačioje mokykloje dirbam? lotuliukas.gif

Tai kad aš iš kito Lietuvos galo, bet nesąmonės tos pačios. biggrin.gif Visur valdžia vienodai nori pliusiukų mūsų sąskaita susirinkti.
Atsakyti
[quote=daivajazz,2016 02 08, 19:50]
[quote=R.@usra,2016 02 08, 21:09]
4u.gif nėr taip blogai. Man tik 4,50 eur. padidėjo lotuliukas.gif Ir tai juokiamės - vis duonelei bus bigsmile.gif
Papildyta:

Viskas tvarkoj, vis į kišenę ne iš kišenės mirksiukas.gif Šokių pamoka ir kavos puodelis net su kokiu makaroncu ax.gif
[/quote]
Man tai visai neatrodo tvarkoj. Jei taip nuolaidžiausim, tai nieko nebus. Reikia būtinai streikuoti vasario 22 d. Ir ačiū Dievui, kad bent mūsų mokykloj visi 100% mokytojai streikuosim (bent čia sutariam). showoff.gif
Tačiau liūdna tai, jog girdėjau, kad kai kuriose mokyklose mokytojai deda į kelnes ir tyliai žada laukti, o kai nepakels, tai burbuliuos, kad va - streikas nepavyko. Kartais reikia šiek tiek paaukoti, kad laimėtum daugiau ir gana iš mokytojų valdžiai tyčiotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 11 vasario 2016 - 23:59
QUOTE(Snaudale @ 2016 02 12, 00:58)
Man tai visai neatrodo tvarkoj. Jei taip nuolaidžiausim, tai nieko nebus. Reikia būtinai streikuoti vasario 22 d. Ir ačiū Dievui, kad bent mūsų mokykloj visi 100% mokytojai streikuosim (bent čia sutariam). showoff.gif
Tačiau liūdna tai, jog girdėjau, kad kai kuriose mokyklose mokytojai deda į kelnes ir tyliai žada laukti, o kai nepakels, tai burbuliuos, kad va - streikas nepavyko. Kartais reikia šiek tiek paaukoti, kad laimėtum daugiau ir gana iš mokytojų valdžiai tyčiotis.

drinks_cheers.gif Mes streikuojam!!!
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2016 02 12, 10:50)
drinks_cheers.gif Mes streikuojam!!!

Mes taip pat!
Atsakyti