Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(Bebras2014 @ 2016 02 04, 19:32)
Kaip anksti atlyginimai pas jus  blink.gif  Mes tik 10d gaunam  doh.gif

tik lapelius gavom...mes visada turėjom minimalų koeficientą
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 02 04, 17:17)
Gavau 10 eurų daugiau.

Mano taip pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 04, 17:47)
Tai kaip atlyginimas, ar streikuos jūsų mokyklos? Man atlyginimas pakilo 30€... doh.gif

Man pakilo 18 €. Mes čia su tavim kol kas pačios turtingiausios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2016 02 05, 13:25)
Man pakilo 18 €. Mes čia su tavim kol kas pačios turtingiausios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Buožės mirksiukas.gif (čia žinoma juokais)
Aš dar nežinau kiek gausiu, atlyginimas pirmadienį, lapelio negavau bo sergu ax.gif tai laukiu, o gal per stebuklą ir aš į buožių ratą pataikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2016 02 05, 12:25)
Man pakilo 18 €. Mes čia su tavim kol kas pačios turtingiausios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš net nežinau, verkti, ar juoktis - padidėjo atlyginimas net 1,8 eur.
Atsakyti
Aš gavau 10€ daugiau blush2.gif
Atsakyti
Supratau, kodėl man daugiausia pakilo, nes mūsų rajonas klasės krepšelio metodiką išbando....Gal ir pasiteisins
Atsakyti
Mano pakilo 10 eur. popieriuje, į rankas 6 eur., doh.gif bet geriau nei sumažėjo
Atsakyti
Bent 1 pakis popieriaus tikrai išeis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba,
o nieko negirdėjote apie atlyginimo padidėjimą turintiems mažamečių vaikų (ne tik mokytojams)?
mano ir į +, bet pora pamokų pavadavimą turėjau ir vienų pareigų koeficientas kilo, tai kiek už mokytojos į +, tai net nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 07 vasario 2016 - 09:21
QUOTE(leliuko_mama @ 2016 02 07, 09:19)
laba,
o nieko negirdėjote apie atlyginimo padidėjimą turintiems mažamečių vaikų (ne tik mokytojams)?
mano  ir į +, bet pora pamokų pavadavimą turėjau ir vienų pareigų koeficientas kilo, tai kiek už mokytojos į +, tai net nežinau...

O kažin kaip su jaunais mokytojais. Kažką girdėjau, kad jiems alga daugiau proc. pakils. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 02 02, 22:31)
Sveikutės,
Sakykite, ar turite kažkokius asmeninius mokinio pažangos vertinimo lapus. Ar pas jus mokykloje reikalauja pildyti mokinio asmeninę pažangą (kalbu ne apie pusmetį, o savaitę ar mėnesį.) Gal galite pasidalinti mintimis, o gal ir pavyzdžiais. Būčiau dėkinga.

Sveiki,

mes turim individualios mokinio pažangos aplankus. Per išorinį vertinimą labai tiko ir patiko. Bet jei atvirai - vargas juodas. Mes į atskirus segtuvus segam tik kontrolinius testus, vaikai nusispalvina diagramas, kurios yra prie šok serijos testų, o mes pildom klaidų lenteles. Taip darom su matematikos testais, lietuvių k. testais ir diktantais. Per auditą apsigynėm, kad mums svarbu ne taškų skaičius, o sistemiškai daromos klaidos. Visi tie popieriai susegami į kiekvieno vaiko segtuvus.
Atsakyti