Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(Aurute @ 2016 02 03, 09:24)
Paaiškini, kad nedrausmingas vaikas ekskursijoje nesaugus ne sau pačiam, nei kitiems klasės vaikams. O tu juk atsakinga už visų važiuojančių vaikų sveikatą ir gyvybę.
Gal tada tėvai ir sureaguotų?  g.gif Man šitai tai labai veikia. Pakanka vienos tokios pamokos ir visi pasimoko.

Šiemet važiavome tik į vieną ekskursiją ir taip gavosi, kad tėvai patys tų "blogiukų" neišleido važiuoti. Žiūrėsime kaip bus pavasarį... g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2016 02 03, 12:21)
Buvau psichologės seminare ne elgesio tema, bet nuskambėjo jos frazė, kad tėvas buvo labai įsitraukęs į vaiko mokyklinį gyvenimą, nes mokytoja to vaiko nesiveždavo be tėvų. Taigi jei probleminis vaikas tai arba tėvai važiuoja kartu arba lieka namuose.

Tų "blogiukų" tėvai, manau, drąsiai pasilieka namuose. Tas pats buvo su Kalėdine švente, kai staiga 4 mokiniai "susirgo"...
Atsakyti
Tinkamas variantas, kad tėvai važiuoja kartu... bigsmile.gif Bet dar labai daug priklauso nuo tėvų pažiūros ax.gif . Būna, kad tėvai ekskursijoj tik trukdo, o vaikas leidžia sau daugiau, negu paprastai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 02 03, 16:43)
Tinkamas variantas, kad tėvai važiuoja kartu...  bigsmile.gif  Bet dar labai daug priklauso nuo tėvų pažiūros  ax.gif . Būna, kad tėvai ekskursijoj tik trukdo, o vaikas leidžia sau daugiau, negu paprastai  doh.gif  .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 02 02, 23:31)
Sveikutės,
Sakykite, ar turite kažkokius asmeninius mokinio pažangos vertinimo lapus. Ar pas jus mokykloje reikalauja pildyti mokinio asmeninę pažangą (kalbu ne apie pusmetį, o savaitę ar mėnesį.) Gal galite pasidalinti mintimis, o gal ir pavyzdžiais. Būčiau dėkinga.

mes turim tokius vienos darbo grupes parengtus. Iš triju dalykų po kiekvieno testo kiekvienam mokinukui duodu nusispalvint tokia diagrama (vienam testui vienas stulpelis su tiek langelių, kiek taškų surinko. kiekvienam dalykui yra atskiras lapas. metų gale bus pasiekimų diagrama.
Atsakyti
Labas,
Gal kuri turite kokių liaudiškų raštų kuriais vaikai galėtų papuošti kepurę ar pirštinę? Norėčiau su vaikais puošti.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 01 31, 19:06)
Sveikos 4u.gif

čia paskelbta nemažai metodinės medžiagos, galima rasti SMART pamokų pradinukams.
http://www.upc.smm.l...i/ivykusios.php

AČIŪ UŽ NUORODĄ.
Atsakyti
Tai kaip atlyginimas, ar streikuos jūsų mokyklos? Man atlyginimas pakilo 30€... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 04, 17:47)
Tai kaip atlyginimas, ar streikuos jūsų mokyklos? Man atlyginimas pakilo 30€... doh.gif

Pas mus sumažėjo nuo 10 iki 30 eurų Tai yra iš vidutinio tarifo nukritome mažiausian
Atsakyti
Gavau 10 eurų daugiau.
Atsakyti
Gavau 1,22 Eur daugiau. Dabar mąstau - verkti ar juoktis? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2016 02 04, 17:51)
Pas mus sumažėjo nuo 10 iki 30 eurų Tai yra iš vidutinio tarifo nukritome mažiausian

Man asmeniškai 22 eurais mažiau. Ir direktorius nieko nepranešė, kad atlyginimai bus mažesni. GĖDA TOKIAM DIREKTORIUI verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 04, 16:47)

Kaip anksti atlyginimai pas jus blink.gif Mes tik 10d gaunam doh.gif
Atsakyti