Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

Sveikos, kolegytes...
Su pasenusiais Naujais:) SVEIKATĖLĖS smile.gif
aš išgijau antrąkart šiais metais...įsigudrinau dirbt du darbus iškart: dirbt ir sirgt smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dėl judriųjų pertraukų. pas mus jos būna penktadieniais per abi ilgaąsias pertraukas. kiekvienas penktadienis būna priskirtas kokia nors metodinei grupei, kuri ir organizuoja. praeitas buvo pradinuku. tai mes pasirinkom visokių žaidimų ir vedėm, kvietėm vaikus prisijungt. jie mielai žaidė. taip pat jau vedė kūno kultūros ir šokių mokytojai, skautai, tautinis ansamblis ir dar kažkas, bet aš nebuvau nė vienoje, tik vaikus nusiųsdavau, tai nelabai žinau, kas ten vykdavo.

Mergaitės, kaip vedat organizuojat mokyklinius meninio skaitymo konkursus. Gal galėtumet pasidalint mintimis idėjomis, o gal kuri ir scenarijų turit...šiemet esu atsakinga. lyg ir norėčiau, ką įdomesnio, bet niekas galvelėn netopteli...albai ačiū, kas pagelbėsit smile.gif
Atsakyti
Merginos, kodėl nekalbat apie padidėjusias algas thumbup.gif jokių diskusijų lotuliukas.gif Aš giriuosiu - alga pakilo 8 eurais vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 27, 22:45)
Merginos, kodėl nekalbat apie padidėjusias algas  thumbup.gif jokių diskusijų  lotuliukas.gif Aš giriuosiu - alga pakilo 8 eurais  vacation4.gif

Dar negavau,tai neturiu kuo džiaugtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 27, 22:45)
Merginos, kodėl nekalbat apie padidėjusias algas  thumbup.gif jokių diskusijų  lotuliukas.gif Aš giriuosiu - alga pakilo 8 eurais  vacation4.gif

O ko cia taip anksti algas moka? Mes dar negavome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 27, 21:58)
Dar negavau,tai neturiu kuo džiaugtis biggrin.gif

Aš irgi dar negavau, bet šiandien padėjau parašiuką, po padidėjusiu atlyginimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 27, 23:03)
Aš irgi dar negavau, bet šiandien padėjau parašiuką, po padidėjusiu atlyginimu  thumbup.gif

Mes net to padaryt dar nesam pakviestos smile.gif
Atsakyti
Pas mus sumažėjo, nes nuo vidutinio koeficiento perėjo į mažąjį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2016 01 28, 09:07)
Pas mus sumažėjo, nes nuo vidutinio koeficiento perėjo į mažąjį blush2.gif

Dar geriau doh.gif Įdomu kokie siurprizai mūsų laukia g.gif nes pas mus tyla šiuo klausimu unsure.gif
Atsakyti
Pas mane berods 11 euriukų prisidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 01 27, 18:54)
Sveikutės  4u.gif
Merginos, kaip jūsų mokyklose vyksta judriosios pertraukos? Kas jas organizuoja? Ką veikiate? Pas mus bus "dabrovolno-prinuditelno" visos paeiliui turėsim vesti. Niekas neklausia - nori, nenori, patinka, nepatinka  doh.gif  Lyg neturėtume pasiruošti pamokai ar pan.  verysad.gif  doh.gif

Sveiki, pas mus judrias pertraukas salėje veda vyr klasių mokinės, už kurias jos ten gauna socialinių valandų, pertraukos porą kartų savaitėje, jau baigia išsikvėpti, nes vis mažiau vaikų į jas eina, prievartos nėra.

Mes jokių valandų nerašome ir neskaičiuojame smile.gif
Atsakyti
pas mus irgi neaišku, kaip bus vėl taupymo vajus...nežinia, ar nors kiek pajusim ta padidėjimą, kad tik pamažėjimo nebūt verysad.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pirmokės , kurios dirbat iš ,,Gilės" 1 klasei. 1 dalis p. 47. Yra užduotis :
namas, nagas, ragas, ratas, rytas. Kaip išspręst? Koks berniuko vardas ?
Atsakyti