Sveikos, kolegytes...
Su pasenusiais Naujais:) SVEIKATĖLĖS
aš išgijau antrąkart šiais metais...įsigudrinau dirbt du darbus iškart: dirbt ir sirgt
dėl judriųjų pertraukų. pas mus jos būna penktadieniais per abi ilgaąsias pertraukas. kiekvienas penktadienis būna priskirtas kokia nors metodinei grupei, kuri ir organizuoja. praeitas buvo pradinuku. tai mes pasirinkom visokių žaidimų ir vedėm, kvietėm vaikus prisijungt. jie mielai žaidė. taip pat jau vedė kūno kultūros ir šokių mokytojai, skautai, tautinis ansamblis ir dar kažkas, bet aš nebuvau nė vienoje, tik vaikus nusiųsdavau, tai nelabai žinau, kas ten vykdavo.
Mergaitės, kaip vedat organizuojat mokyklinius meninio skaitymo konkursus. Gal galėtumet pasidalint mintimis idėjomis, o gal kuri ir scenarijų turit...šiemet esu atsakinga. lyg ir norėčiau, ką įdomesnio, bet niekas galvelėn netopteli...albai ačiū, kas pagelbėsit
Merginos, kodėl nekalbat apie padidėjusias algas jokių diskusijų Aš giriuosiu - alga pakilo 8 eurais
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 27, 22:45)
Merginos, kodėl nekalbat apie padidėjusias algas jokių diskusijų Aš giriuosiu - alga pakilo 8 eurais
Dar negavau,tai neturiu kuo džiaugtis
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 27, 22:45)
O ko cia taip anksti algas moka? Mes dar negavome
QUOTE(linastri @ 2016 01 27, 21:58)
Dar negavau,tai neturiu kuo džiaugtis
Aš irgi dar negavau, bet šiandien padėjau parašiuką, po padidėjusiu atlyginimu
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 27, 23:03)
Aš irgi dar negavau, bet šiandien padėjau parašiuką, po padidėjusiu atlyginimu
Mes net to padaryt dar nesam pakviestos
Pas mus sumažėjo, nes nuo vidutinio koeficiento perėjo į mažąjį
QUOTE(janiku @ 2016 01 28, 09:07)
Pas mus sumažėjo, nes nuo vidutinio koeficiento perėjo į mažąjį
Dar geriau Įdomu kokie siurprizai mūsų laukia nes pas mus tyla šiuo klausimu
Pas mane berods 11 euriukų prisidėjo
QUOTE(smilga1972 @ 2016 01 27, 18:54)
Sveikutės
Merginos, kaip jūsų mokyklose vyksta judriosios pertraukos? Kas jas organizuoja? Ką veikiate? Pas mus bus "dabrovolno-prinuditelno" visos paeiliui turėsim vesti. Niekas neklausia - nori, nenori, patinka, nepatinka Lyg neturėtume pasiruošti pamokai ar pan.
Merginos, kaip jūsų mokyklose vyksta judriosios pertraukos? Kas jas organizuoja? Ką veikiate? Pas mus bus "dabrovolno-prinuditelno" visos paeiliui turėsim vesti. Niekas neklausia - nori, nenori, patinka, nepatinka Lyg neturėtume pasiruošti pamokai ar pan.
Sveiki, pas mus judrias pertraukas salėje veda vyr klasių mokinės, už kurias jos ten gauna socialinių valandų, pertraukos porą kartų savaitėje, jau baigia išsikvėpti, nes vis mažiau vaikų į jas eina, prievartos nėra.
Mes jokių valandų nerašome ir neskaičiuojame
pas mus irgi neaišku, kaip bus vėl taupymo vajus...nežinia, ar nors kiek pajusim ta padidėjimą, kad tik pamažėjimo nebūt