Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(R.@usra @ 2016 01 25, 17:26)
4u.gif Taip ir pas mus.

taip ir mūsų progimnazijoje.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 01 25, 20:53)
Čia kalbame apie pusmečius, nes dienyne veda automatiškai pusmetį, todėl ir kyla klausimas. Jei vaiko įvertinimai yra Labai gerai, pakankamai gerai, silpnai, patenkinamai. Kokį lygį pusmetyje vestumėte?

Pusmečių pas mus niekas automatiškai neveda. Pati kiek paspaudžiu tiek vaikas ir turi. Kasdienis vertinimas yra taškais, mes nerašom tokių frazių gerai, pakankamai. Trimestrus vedam iš taškų.

QUOTE(Aurute @ 2016 01 25, 21:04)
Pas mus būna metų pradžioje, kad reikia užrayti kiek laiko dar dirbi kiek vieną dieną, neskaitant pamokų. Bet tuo viskas ir baigiasi. Niekas netikrina, kur aš taisau sąsiuvinius ar ruošiuose pamokoms.

Pas mus nieko panašaus nėra, kada noriu tada dirbu. Vis tiek perdirbam dvigubai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 01 25, 22:08)
Pusmečių pas mus niekas automatiškai neveda. Pati kiek paspaudžiu tiek vaikas ir turi. Kasdienis vertinimas yra taškais, mes nerašom tokių frazių gerai, pakankamai. Trimestrus vedam iš taškų.

Galima apie tai plačiau?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 25, 23:26)
Galima apie tai plačiau?

Kažkaip vakare mintys nesiriša blush2.gif pabandysiu. Testus vertinam rašydamos į dienyną- iš tiek taškų surinko tiek. Sau turim tokias lenteles, kuriose rašomės taškus lygiais, aš dar ir nusispalvinu. Aukštesnysis žaliai, pagr geltonai toliau raudonai. Atėjus trimestro pabaigai vien jau iš spalvų matosi koks lygis dominuoja, tą ir vedi. Dienyne lygius rašom tik galutiniam vertinimui.
Nežinau ar aiškiai parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 01 24, 14:31)
Nėra jie taip jau stiprūs, bet tiesiog pagal programą mokomės ir vasarį baigiame raides, o skaito dabar tik iš papildomų skaitymo kortelių, vadovėlio tekstą skaitome tik klasėje. Aišku, skaito dar ir paskiemenuodami. Apie du „moksliukus“ tyliu, nes vienas pažįsta tik keletą raidžių, o kitas skaito neaišku kokia savo kalba, tai jiems jau vizija numatyta. Tai su skaitančiais ir bandysiu jau šią savaitę duoti skaitymo testą. Taip ir gyvename.

Kokia papildomas korteles naudoji?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 01 25, 21:56)
Testus vertinam rašydamos į dienyną - iš tiek taškų surinko tiek. Sau turim tokias lenteles, kuriose rašomės taškus lygiais, aš dar ir nusispalvinu. Aukštesnysis žaliai, pagr geltonai toliau raudonai. Atėjus trimestro pabaigai vien jau iš spalvų matosi koks lygis dominuoja, tą ir vedi. Dienyne lygius rašom tik galutiniam vertinimui.

Tarsi mano mintis išdėstei. Net spalvas tas pačias naudoju...
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2016 01 25, 18:46)
4u.gif Sveikos mielos koleges, norėjau paklausti ar reikia Jums pildyti laiko lenteles.Sunku tiksliai paaiškinti. Tai lentelės, kur surašomos visos kontaktines val. nuo kurios val pradedi ir kada baigi kiekvieną dieną, vadovavimas - kuriomis val vadovauji, pasiruošima pamokoms(kuriomis val ruošėsi pamokai, sąsiuvinių  taisymas ir taip visos tarifikuotos valandos. Mums reikia šią nesamonė pildyti.

Labas rytas,
taip pildome jau ne pirmus metus. Kiekvieną pusmetį pasitvirtiname naujus. Esame pasirašę nutarimą, kad pasiruošti pamokoms arba taisyti sąsiuvinius galime ir namuose. Nesudaro jokių problemų.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2016 01 25, 21:56)
Kažkaip vakare mintys nesiriša blush2.gif pabandysiu. Testus vertinam rašydamos į dienyną- iš tiek taškų surinko tiek. Sau turim tokias lenteles, kuriose rašomės taškus lygiais, aš dar ir nusispalvinu. Aukštesnysis žaliai, pagr geltonai toliau raudonai. Atėjus trimestro pabaigai vien jau iš spalvų matosi koks lygis dominuoja, tą ir vedi. Dienyne lygius rašom tik galutiniam vertinimui.
Nežinau ar aiškiai parašiau smile.gif

Sau rašausi procentus, kiek teste teisingai išspręsta /atlikta užduočių. 100-90 % a lygis; 80-70 % pg; 60-40 % pt. man patogiau procentus išsivesti, nes ne visada max 20 taškų būna užduotyse. Pasidarau, kad būtų ir kitoks maximalus taškų skaičius. Pusmečio pabaigoje aiškiai matau, kurį lygį parašyti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2016 01 26, 09:32)
Labas rytas,
taip pildome jau ne pirmus metus. Kiekvieną pusmetį pasitvirtiname naujus. Esame pasirašę nutarimą, kad pasiruošti pamokoms arba taisyti sąsiuvinius galime ir namuose. Nesudaro jokių problemų.
Papildyta:

Sau rašausi procentus, kiek teste teisingai išspręsta /atlikta užduočių. 100-90 % a lygis; 80-70 % pg; 60-40 % pt. man patogiau procentus išsivesti, nes ne visada max 20 taškų būna užduotyse. Pasidarau, kad būtų ir kitoks maximalus taškų skaičius. Pusmečio pabaigoje aiškiai matau, kurį lygį parašyti.

Pas mus ivairus tasku skaicius. Nuo 15 iki 30. Kazkur merginos radi rekomendacijas, ne pacios sugalvojom. Dar yra ir diktantu vertinimas. Man tai kazkaip aisku.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2016 01 26, 08:42)
Tarsi mano mintis išdėstei. Net spalvas tas pačias naudoju...

Kaiminkos vos ne mirksiukas.gif bangomis persiduoda mintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 01 26, 09:25)
.......... Dar yra ir diktantu vertinimas. Man tai kazkaip aisku.
Papildyta:

Kaiminkos vos ne mirksiukas.gif bangomis persiduoda mintys smile.gif

Gal gali atsiųst diktantų vertinimo lentelę?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2016 01 26, 13:51)
Gal gali atsiųst diktantų vertinimo lentelę?

Tai labai elementaru - kiek klaidu koks lygis, bet ne kokios klaidos. Darbe turiu visas lenteles. Tai jei domins imesiu rytoj.
Atsakyti
Labas mergaitės. Labai reikia rėmelių su tautine atributika. Gal galite patarti kur rasti internete???? O tai jau nežinau kur ieškoti verysad.gif Gelbėkit
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Merginos, kaip jūsų mokyklose vyksta judriosios pertraukos? Kas jas organizuoja? Ką veikiate? Pas mus bus "dabrovolno-prinuditelno" visos paeiliui turėsim vesti. Niekas neklausia - nori, nenori, patinka, nepatinka doh.gif Lyg neturėtume pasiruošti pamokai ar pan. verysad.gif doh.gif
Atsakyti