Už viską dėkoju ir aš 22peliukui22
Nebespėjau parvažiuoti ir prisijungti prie seminaro. Gal galit "apšviesti" ką patarė ar akcentavo
QUOTE(R.@usra @ 2015 11 30, 19:33)
Už viską dėkoju ir aš 22peliukui22
Nebespėjau parvažiuoti ir prisijungti prie seminaro. Gal galit "apšviesti" ką patarė ar akcentavo
Koks tikslas ST? Kam jie reikalingi? Paaiškino matematikos ST sandarą pagal sritis, gebėjimus. Kaip taisyti, vertinti. Filmuotą medžiagą bus galima peržiūrėti šviesos mokymo centro puslapyje po kelių dienų.
Aš tai apsidžiaugiau, sužinojusi, kad yra atsakymai
Mergaičiukės, papasakokite, kaip reikia dalyvauti tuose virtualiuose seminaruose? Niekada jų neklausiau, o dabar, naujame darbe, labai reikalauja juos klausyti...
Užsiregistruok vma.lt, pasirink seminarą, užsiregistruok dėl dalyvavimo ir tiek prieš renginį gausi pranešimą į el.paštą
QUOTE(smilga1972 @ 2015 11 30, 21:06)
Užsiregistruok vma.lt, pasirink seminarą, užsiregistruok dėl dalyvavimo ir tiek prieš renginį gausi pranešimą į el.paštą
Ačiūūū Paskyrė mane internete ieškoti kokių projektų 2016m. Gal kuri žino apie kokius nors artėjančius projektus? Visus žinomus puslapius pravarčiau, bet gal yra kokių "pasislėpusių" projektų.
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 11 30, 22:08)
Ačiūūū Paskyrė mane internete ieškoti kokių projektų 2016m. Gal kuri žino apie kokius nors artėjančius projektus? Visus žinomus puslapius pravarčiau, bet gal yra kokių "pasislėpusių" projektų.
ir man būtų įdomu
QUOTE(b.s @ 2015 11 30, 20:42)
Koks tikslas ST? Kam jie reikalingi? Paaiškino matematikos ST sandarą pagal sritis, gebėjimus. Kaip taisyti, vertinti. Filmuotą medžiagą bus galima peržiūrėti šviesos mokymo centro puslapyje po kelių dienų.
Ačiū
Sveikutės, Reikia Jūsų patarimo. Nusipirkau baltus putplasčio kamuoliukus ir noriu į juos smaigyti ant iešmelių ar dantų krapštukų putų polisterolo kvadratukus. Nežinau kaip žiūrėsis, gal teko kažką panašaus daryti ir ne kvadratukus, o kažką kita. Patarkite. Tiesiog būtų papuošimas klasėje. O gal iš folijos burbuliukus smaigyti?
man labai gražu, kai susmaigstyti tarpupirščių valymo pagaliukai su padažyta vata
QUOTE(Bites Rites @ 2015 12 01, 08:08)
man labai gražu, kai susmaigstyti tarpupirščių valymo pagaliukai su padažyta vata
O kaip tai atrodo? Gal galite atsiųsti foto?
QUOTE(Bites Rites @ 2015 12 01, 08:08)
Apšvieskite mane. Kas tas yr????