Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(ninkute @ 2016 01 23, 19:11)
Sveikutės,
Sakykit nuo kada su pirmokais pradedate rašyti teksto suvokimo testus?

Manau, kad kai susipažins su b raide. Galės kai kurie pradėti. Bet ne visi... Be kitų gal ir apsieis... Bent aš taip galvoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 23 sausio 2016 - 19:08
Laba, gal kuri mokat, kaip A4 formato paveikslėlį padalinti pvz. į 12 dalių ir kad tos dalys būtų A4 formato? Kaip tai būtų galima padaryti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 sausio 2016 - 21:34
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 01 23, 20:06)
Manau, kad kai susipažins su b raide. Galės kai kurie pradėti. Bet ne visi... Be kitų gal ir apsieis... Bent aš taip galvoju...

Iš kokių vadovėlių mokotės? Mes jau mokysimės raidę J. Mes dirbam su Šok Pupa.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 01 23, 23:33)
Laba, gal kuri mokat, kaip A4 formato paveikslėlį padalinti pvz. į 12 dalių ir kad tos dalys būtų A4 formato? Kaip tai būtų galima padaryti?  g.gif

Yra programa kur galima sukarpyti paveiksla i dalis
http://www.blockposters.com/
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 01 23, 23:19)
Yra programa kur galima sukarpyti paveiksla i dalis
http://www.blockposters.com/

Ji mokama? Ar aš kažką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 01 23, 20:06)

oho kokie vaikai stiprūs.Maniškiai dar skiemenuotai skaito, taigi apie teksto suvokimus tik pamiršti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 01 24, 14:39)
oho kokie vaikai stiprūs.Maniškiai dar skiemenuotai skaito, taigi apie teksto suvokimus tik pamiršti... doh.gif

Nėra jie taip jau stiprūs, bet tiesiog pagal programą mokomės ir vasarį baigiame raides, o skaito dabar tik iš papildomų skaitymo kortelių, vadovėlio tekstą skaitome tik klasėje. Aišku, skaito dar ir paskiemenuodami. Apie du „moksliukus“ tyliu, nes vienas pažįsta tik keletą raidžių, o kitas skaito neaišku kokia savo kalba, tai jiems jau vizija numatyta. Tai su skaitančiais ir bandysiu jau šią savaitę duoti skaitymo testą. Taip ir gyvename.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 01 24, 14:39)

Taip, džiaugiuosi savo vaikais. Stiprūs. Du skaito skiemenimis. Dar du sakinukus, bet silpnokai. Kiti skaito pakankamai gerai. Dirbu su Pupa. Rytoj mokysimės dvibalsį uo.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 01 24, 11:46)
Ji mokama? Ar aš kažką ne taip darau?  g.gif

Kai naudojausi buvo nemokama.Siais metais nebandziau, gal padare mokama g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Iškilo darbe diskusijos, klausiu Jūsų patarimų. Pusmetyje jei paverstume pažymiais, kokiam lygiui priklauso 6 pagr. ar patenk. Kalbu apie pradinukus. 9,10 aukštesnysis, o pagrindinis 8,7,6 ar tik 8,7.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 01 24, 21:10)
Sveikutės,
Iškilo darbe diskusijos, klausiu Jūsų patarimų. Pusmetyje jei paverstume pažymiais, kokiam lygiui priklauso 6 pagr. ar patenk.  Kalbu apie pradinukus. 9,10 aukštesnysis, o pagrindinis 8,7,6 ar tik 8,7.

Pas mus per penktokų adaptaciją pristato palyginimui ketvirtokų metinį su I trimestru penktoje klasėje: tai 9,10 aukštesnysis, pagrindinis 8,7, patenkinamas 6,5,4.
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2016 01 24, 21:22)
Pas mus per penktokų adaptaciją  pristato palyginimui ketvirtokų metinį su I trimestru  penktoje klasėje: tai 9,10 aukštesnysis,  pagrindinis 8,7, patenkinamas 6,5,4.

Įdomu būtų išgirsti ir kitų nuomonės. Gal rytoj daugiau prisijungs.
Atsakyti