Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(arden @ 2016 01 17, 22:19)
tuo posakiu vedina ir einu.  4u.gif

Sėkmės išeinant iš pradinukų 4u.gif bet forume vis tiek būtina pasirodyt ir 'prisiduot' kaip sekasi bigsmile.gif

Ką galvojat daryt per "Savaitę be patyčių"?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 21:26)
greičiausiai tai bus nauja serija "Atrask", kurią rašo pratybų "kūrybinės rašymo dirbtuvės" autorės.

ryt prasideda priešpaskutinė savaitė mokykloj. vistik sudėjau ginklus. nežinau kaip reikės išmokt gyvent be mokyklos sad.gif

Sunku bus be veiklos, kuria įpratusi užsiimt daug metų. Bet tik pradžioj. Sveikinu, kad pasiryžai. Kartais ir man kyla minčių keist darbą, bet kad myliu vaikus, o su popieriais dirbt nenoriu.... Sėkmės tau!
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 20:26)
greičiausiai tai bus nauja serija "Atrask", kurią rašo pratybų "kūrybinės rašymo dirbtuvės" autorės.

ryt prasideda priešpaskutinė savaitė mokykloj. vistik sudėjau ginklus. nežinau kaip reikės išmokt gyvent be mokyklos sad.gif

Sėkmės naujos veiklos paieškose. Man patinka ryžtingi žmonės. Mūsų kolektyve niurzga niurzga kai kas.... o čia - šast. Tokios mintys mane ne kartą irgi lanko. Nepabėk iš mūsų.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 01 18, 00:41)
Sėkmės išeinant iš pradinukų 4u.gif bet forume vis tiek būtina pasirodyt ir 'prisiduot' kaip sekasi bigsmile.gif

QUOTE(Bites Rites @ 2016 01 18, 06:32)
Sunku bus be veiklos, kuria įpratusi užsiimt daug metų. Bet tik pradžioj. Sveikinu, kad pasiryžai. Kartais ir man kyla minčių keist darbą, bet kad myliu vaikus, o su popieriais dirbt nenoriu.... Sėkmės tau!

QUOTE(b.s @ 2016 01 18, 07:33)
Sėkmės naujos veiklos paieškose. Man patinka ryžtingi žmonės. Mūsų kolektyve niurzga niurzga kai kas.... o čia - šast. Tokios mintys mane ne kartą irgi lanko. Nepabėk iš mūsų.

ačiū už palinkėjimus. palikt tikrai nepaliksiu, nes nežinau kaip reikės mintis kreipt kita linkme, gal ir į mokyklą grįšiu. tiesiog šitoj darbovietėj dirbt negaliu ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 18, 08:22)
ačiū už palinkėjimus. palikt tikrai nepaliksiu, nes nežinau kaip reikės mintis kreipt kita linkme, gal ir į mokyklą grįšiu. tiesiog šitoj darbovietėj dirbt negaliu ir taškas.

Linkiu surasti darbą, malonų dūšiai user posted image . Tu jauna ir veržli user posted image . Tau tikrai pavks user posted image.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 22:19)
tuo posakiu vedina ir einu.  4u.gif

Didelės tau sėkmės! Žaviuosi tavo ryžtu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 18, 09:22)

Linkiu gauti geresnį darbą.
Aš iškeičiau kaimo mokyklą į miesto ir kol kas tik džiaugiuosi. Vaikai 100% geresni, reikalavimai darbe didesni, bet darbo aš nebijau. Nesvarbu ir didelis atstumas į darbą....
Atsakyti

Visada žaviuosi stipriais žmonėmis, bet apie save pagalvojus bijočiau eiti į niekur...darbai nesimėto. Visos įsikibę laikosi, kad tik vaikų būtų ir jo užtektų. netekus darbo tektų iš esmės keisti gyvenimą, o kur dėtis...
Turbūt yra žiauriai blogai, kad Arden išeina. Didžiulės sėkmės ir stiprybės. Tikiu, kad drąsūs žmonės yra ir labai stiprūs, tad gali daryti ryžtingus sprendimus.
Atsakyti
Sveikutės,
Turbūt reikia su didžiausiais plojimais sveikinti, kad žmonės pasiryžta keisti tai,kas atima iš mūsų brangų laiką ir rūpestį svetimais. Tai stiprūs žmonės. Valio!
O dabar su darbiniu klausimu. Ką Jūsų vaikai deklamuoja raiškiojo skaitymo konkurse? Gal galite kažką pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 01 20, 20:57)
Sveikutės,
Turbūt reikia su didžiausiais plojimais sveikinti, kad žmonės pasiryžta keisti tai,kas atima iš mūsų brangų laiką ir rūpestį svetimais. Tai stiprūs žmonės. Valio!
O dabar su darbiniu klausimu. Ką Jūsų vaikai deklamuoja raiškiojo skaitymo konkurse? Gal galite kažką pasiūlyti?

Ir mums jau reiktų pradėt ruoštis, tik niekas įdomaus nelenda į galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 21:08)
kol kas neturiu. einu į niekur smile.gif

Mano būsena panaši. Tik aš dar skaičiuoju dieneles iki mokslo metų pabaigos. Su kuria klase dirbai?
Atsakyti
Sveikutės,
Sakykit nuo kada su pirmokais pradedate rašyti teksto suvokimo testus?
Atsakyti