Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(Vaivorytė @ 2016 01 14, 16:29)
Ką suveikė?? biggrin.gif

galva suveikė smile.gif radau, kuriuos vietom sukeist reikia (pirmos eilės trečią su trečios šeštu ir antros eilės trečią su ketvirtos pirmu) smile.gif

QUOTE(janiku @ 2016 01 14, 17:20)
Mielos koleges, Vaivorykštė organizuoja nemokamus kursus ir dar pažymėjimą duoda. Jei domina galiu duoti kontaktus

domina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 14 sausio 2016 - 18:41
QUOTE(leliuko_mama @ 2016 01 14, 19:37)
galva suveikė smile.gif radau, kuriuos vietom sukeist reikia (pirmos eilės trečią su trečios šeštu ir antros eilės trečią su ketvirtos pirmu) smile.gif
domina smile.gif

Asta "Vaivorykštės" vadovė. 864027703 Seminaras ne tik apie vadovėlius, priemones, bet ir apie e-lankas( lygtai internetine svetaine) ir kitas naujoves. Aš vasarą buvau Varėnoje - seminare. Labai patiko, nes neeilinis buvo.
Atsakyti
sveikutės , aš su klausimu iš ŠOK serijos ax.gif ar yra kur nors parašyta, koks gilių, riešutų ir pupų kiekis kokius lygius atitinka? pirmi metai man su šitais vadovėliais, pusmetis ant nosies, reiks gi kažkaip išvest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2016 01 14, 18:45)
Asta "Vaivorykštės" vadovė. 864027703 Seminaras ne tik apie vadovėlius, priemones, bet ir apie e-lankas( lygtai internetine svetaine) ir kitas naujoves. Aš vasarą buvau Varėnoje - seminare. Labai patiko, nes neeilinis buvo.

Reikės knygyne šiuos vadovėlius pavartyti. Niekad už jų "neužkliuvau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2016 01 06, 20:35)
Šviesos aatstovė sakė, kad nuo rugsėjo jau bus išleistas naujas liet k. 1 kl vadovėlis.

Įdomu tos pačios Šok serijos atnaujintas ar kitas?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2016 01 16, 22:56)
Įdomu tos pačios Šok serijos atnaujintas ar kitas?

greičiausiai tai bus nauja serija "Atrask", kurią rašo pratybų "kūrybinės rašymo dirbtuvės" autorės.

ryt prasideda priešpaskutinė savaitė mokykloj. vistik sudėjau ginklus. nežinau kaip reikės išmokt gyvent be mokyklos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 21:26)
greičiausiai tai bus nauja serija "Atrask", kurią rašo pratybų "kūrybinės rašymo dirbtuvės" autorės.

ryt prasideda priešpaskutinė savaitė mokykloj. vistik sudėjau ginklus. nežinau kaip reikės išmokt gyvent be mokyklos sad.gif

Nežinau sveikint ar guost....Taip blogai,kad išeini nelaukus metų galo?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 17, 20:30)
Nežinau sveikint ar guost....Taip blogai,kad išeini nelaukus metų galo?

kol kas jaučiuos labai rami. tiesiog negaliu, nenoriu, nematau prasmės. kova su vėjo malūnais
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 21:33)
kol kas jaučiuos labai rami. tiesiog negaliu, nenoriu, nematau prasmės. kova su vėjo malūnais

Tai liuks jei dūšia rami thumbup.gif .Turi kitą veiklą ar išeini ilsėtis nuo "triukšmo ir netvarkos" ?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 17, 20:58)
Tai liuks jei dūšia rami thumbup.gif .Turi kitą veiklą ar išeini ilsėtis nuo "triukšmo ir netvarkos" ?

kol kas neturiu. einu į niekur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 17, 22:08)
kol kas neturiu. einu į niekur smile.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Kaip ten sako- kai užsidaro durys, atsiveria langai. Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 17, 21:11)
Viskas bus gerai 4u.gif Kaip ten sako- kai užsidaro durys, atsiveria langai. Sėkmės paieškose 4u.gif

tuo posakiu vedina ir einu. 4u.gif
Atsakyti