Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2016 01 05, 16:11)
Laba,
kaip Jūsų mokyklose reikalai su mamadieniais? prašot? gaunat?  g.gif

Laba 4u.gif Duoda mamadienius mokinių atostogų dienomis, per mėnesį vieną. Rašau prašymą, kad suteiktų poilsio dieną remiantis Darbo kodekso 214 str. Kai nėra atostogų, tai pasiūlė sąsiuvinius trumpiau taisyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2016 01 06, 15:12)
O man visai patiko dirbt pagal Balčytį ir Marcelionienę. Sunkiai adaptavaus prie ŠOKo.

Visą laidą išleidau su Šok ir labai norėčiau vėl grįžti prie Šaltinio ir Skaičių šalies. Dabar pirmokus vėl mokau iš Šok, bet lygiagrečiai beveik visus Šaltinėlio ir Skaičių šalies pratybų sąsiuvinius padarėm. Prarenku tinkamas užduotis ir kopijuoju.
Papildyta:
QUOTE(VAMI @ 2016 01 04, 15:15)
  Pasidalinkit , kokius kūrinėlius trečiokės grojate dūdelėmis su mokinukais?  O gal būtų galima kur internete rasti?

Gal čia ką gero atrastumėt... Šiaip bendram pašte dar fonogramų knygelė berods buvo...
http://www.dudele.lt..._...6&Itemid=55

Dėl Bitės Majos, tai kažkada "Pupos" autorės seminare pasakojo, kad jos irgi neskaitydavo pažodžiui knygos, o gerokai sutrumpindamos beveik savais žodžiais atpasakodavo, tik stengdavosi, kad esminiai įvykiai išliktų... Aš išsibraukau knygoj nelabai svarbias pastraipas, nes maniškiai pritrūksta kantrybės tiek klausytis..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 01 06, 23:12)
Kai nėra atostogų, tai pasiūlė sąsiuvinius trumpiau taisyt smile.gif
[

😂Balsu užsikvatojau
Atsakyti
[quote=naminukė,2016 01 06, 23:12]
Laba 4u.gif Duoda mamadienius mokinių atostogų dienomis, per mėnesį vieną. Rašau prašymą, kad suteiktų poilsio dieną remiantis Darbo kodekso 214 str. Kai nėra atostogų, tai pasiūlė sąsiuvinius trumpiau taisyt smile.gif

čia kam griežtai iki kažkurios valandos darbe sėdėti reikia, tai galima rašyti prašymą, kad 2 val. per savaite sutrumpintų darbo laiką kažkurią dieną...

Atsakyti
Labas 4u.gif
aš irgi dirbu su ŠOK, bet lygiagrečiai ruošiu užduotis ir pagal kitus vadovėlius.

mamadienius imu per vaikų atostogas, tiek buvusioj darbovietėj tiek dabartinėj.

ir iš viso, ieškau darbo jau geri 3 mėn kitoj sferoj. tuščia, niekam mūsų nereikia. nebent draudimui, bet šitas variantas atmestas iš karto. be to provincija, gal didmiesty būtų ir lengviau sad.gif
Atsakyti
Tęsiam vadovėlių temą.Iki šiol dirbau su Kiseliovo vadovėliais. Mokykla kitais metais nupirktų "Riešutą" pirmokams. Ar verta Kiseliovo vadovėlius keisti į "Riešutą"? Kiseliovas gana sunkiai įkandamas loginio mąstymo neturintiems vaikams. Kaip reiklai su "Riešutu"? Nėra per lengvas?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 07, 12:13)
Tęsiam vadovėlių temą.Iki šiol dirbau su Kiseliovo vadovėliais. Mokykla kitais metais nupirktų "Riešutą" pirmokams. Ar verta Kiseliovo vadovėlius keisti į "Riešutą"? Kiseliovas gana sunkiai įkandamas loginio mąstymo neturintiems vaikams. Kaip reiklai su "Riešutu"? Nėra per lengvas?

per lengvas. nebent silpna klasė, tada taip. bet mano pirmokėliams Kiseliovas būtų pats tas.
Atsakyti
Aš 2m dirbau su Šok serija, tai man labai patiko. Kadangi tai buvo mano pirmoji laida, tai negaliu palyginti - buvo lengva ar sunku, bet užduotys įdomios, aiškios, spalvingos, su taisyklėm. Pupoje irgi tekstai įdomūs - ir silpniems, ir gabiems. Pratybose daug įdomių užduočių - kryžiažodžių, karpyti, klijuoti, labirintai, rašymas. Plius yra papildomos užduotys, testai. Viskas gražiai sustyguota. smile.gif O dabar nei Šaltinėlyje, nei Skaičių šalyje aš nesusigaudau lotuliukas.gif Pratybose užduotys neįdomios, rašyti ir rašyti. Skaičių šalyje iš vis vos keli pratimai. Beveik kiekvieną pamoką kopijuoju užduotis iš Pupos, Riešuto, nes ten užduotys daug įdomesnės.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 01 07, 13:27)
per lengvas. nebent silpna klasė, tada taip. bet mano pirmokėliams Kiseliovas būtų pats tas.

Nu vat ir man taip pasirodė iš pratybų. Karts nuo karto atšviečiu papildomai. Silpnesniems gerai, bet kitiems nelabai yra ką veikti.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 01 07, 13:13)

Man atrodo, kad 'Riešute" labiausiai ir trūksta loginio mąstymo reikalaujančių užduočių, tik paprastiems skaičiavimo įgūdžiams lavinti daug užduočių. Norėtųsi daugiau tekstinių ar schemomis pateiktų uždavinių.
Dar liūdina tai, kad antroje klasėje "Riešute" daugyba nukelta labai į pavasarį. Nebeišeina dalyvauti miesto olimpiadoj, nes kovo mėnesį kiti jau būna daugybą pramokę, o pagal "Riešutą" dar tik prasideda...
Atsakyti
Sveikos, žinot, kartais pagalvoju, nei to Riešuto nei dar kokio vadovėlio, žiūri į bendrąsias ugdymo programas, žinai ką turi pasiekti ir pirmyn savo klasės tempu blush2.gif ,renki įvairias užduotis,-atšvieti, skaičiuoji sąsiuvinyje.... kaži kiek laiko reiktų skirti pamokų pasiruošimams ax.gif , gal yra dirbančių taip? kaip sekas?
Atsakyti
pirmaji pusmeti dirbau tik su riešutu, antrajam papildomai imu kiseliova. Silpniesiems užtenka, o stipresniesiems nuolat trūksta veiklos. Be to norisi įvairesnių užduočių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2016 01 07, 18:16)
Sveikos, žinot, kartais pagalvoju, nei to Riešuto nei dar kokio vadovėlio, žiūri į bendrąsias ugdymo programas, žinai ką turi pasiekti ir pirmyn savo klasės tempu blush2.gif ,renki įvairias užduotis,-atšvieti, skaičiuoji sąsiuvinyje.... kaži kiek laiko reiktų skirti pamokų pasiruošimams ax.gif , gal yra dirbančių taip? kaip sekas?

Mūsų mokykloje šiemet viena mokytoja taip eksperimentuoja smile.gif Tekstus skaitymui kopijuoja pati iš įvairių knygų, užduotis taip pat kopijuoja, dėlioja iš įvairių pratybų. Lietuvių kalbai dar naudoja pratybas RAŠYMAS1 ir RAŠYMAS2, o matematikai naudoja Lašelį. Sakė, kad sekasi gerai, o kaip iš tikrųjų nežinau smile.gif
Atsakyti