Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(1aviada @ 2016 01 04, 19:00)
Bitę Mają skaitau savo pirmokams. Mokytojo knygoje nurodyta, kokį skyrių prieš kiekvieną užduotį pratybose reikia skaityti. Aš saviškiams visko nekaitau, atrenku tas teksto vietas, kad galėtume atlikti užduotį pratybose. Ir dar - yra du Bitės Majos knygos leidimai. Naujoje knygoje kitokie veikėjų vardai. Šiaip man ši knyga nepatinka: mano pirmokams persunki, kai kuriuose sakiniuose nederinami žodžiai arba jų reikšmė vaikams nesuprantama.

Mano dabar antrokai. Pernai skaičiau. Man asmeniškai tai labai nepatiko, nes buvo tokių žiaurių nemalonių aprašymų... Skaičiau tik tiek, kad atliktų užduotis pratybose.
Šiemet yra "Gilės nuotykiai ydų šalyje. Ta au patinka. Vaikai visi turi knygas ir užduodu po skyrių perskaityti. Iš kiekvieno skyriaus darau po viktoriną. Vaikai tiesiog laukia viktorinos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 01 05, 09:48)
Mano dabar antrokai. Pernai skaičiau. Man asmeniškai tai labai nepatiko, nes buvo tokių žiaurių nemalonių aprašymų...  Skaičiau tik tiek, kad atliktų užduotis pratybose.
Šiemet yra "Gilės nuotykiai ydų šalyje. Ta au patinka. Vaikai visi turi knygas ir užduodu po skyrių perskaityti. Iš kiekvieno skyriaus darau po viktoriną. Vaikai tiesiog laukia viktorinos dienos.

Ko gero kažką panašaus reikės sugalvoti ir su Bitė Maja. Vis dėl to, pirkom knygutes, tėvai mokėjo eurus, tai reikia jas panaudoti. Skaitysim po kelis puslapius ir sugalvosiu pati kokių užduotėlių. doh.gif
Atsakyti
Laba,
kaip Jūsų mokyklose reikalai su mamadieniais? prašot? gaunat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2016 01 05, 15:11)
Laba,
kaip Jūsų mokyklose reikalai su mamadieniais? prašot? gaunat?  g.gif

Labas, nei prašiau, nei siūlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 05, 16:15)
Labas, nei prašiau, nei siūlė  lotuliukas.gif

Pasinaudojau per atostogas
Atsakyti
Su Naujais metais visas 4u.gif Sėkmingų, kūrybingų, sveikų, turtingų metų.
Ataiprašau, kad retai įsijungiu į diskusijas blush2.gif , bet seku bendravimą nuolat. Tikriausiai senstu, nebespėju nieko, nieko doh.gif Atostogos šiek tiek padėjo atsigauti.
Norėjau paklausti, ar įdomūs būna Kalėdiniai Flinto pasirodymai, ar užima vaikus įdomia veikla. kokia kaina ir prieš kiek laiko reikia kreiptis. Mes vis pradedam ieškoti lapkričio pabaigoje, tai ne taip daug laisvų aktorių būna.

Dėl Bitės Majos. Skaičiau ir aš. Bet vaikai visai nesusidomėjo, tai ir netęsiu, o užduotis pratybų sąs. praleidžiu.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 01 01, 13:27)
Labas rytas. Su Naujais metais.

Tik pas mane nelinksma - naujų metų naktį mano mokykloje gaisras. Smulkiau kol kas nieko nežinau. Laikiu naujienų iš kolegų.

Sveiki, Su praėjusiom šventėm visas!
Aurute, užuojauta Tau dėl mokyklos.
Nuostoliai tikriausiai dideli... Dėl ko kilo gaisras? Ar Tavo klasę palietė gaisras?

Dėl Bitės Majos... Aš skaitau. Vaikai klausosi, atlieka užduotis klausydamiesi. Mano vaikams patinka...
Atsakyti
Merginoa, gal ruošiatės dalyvauti Kaspars Bikše vebinare apie mokyklos psichinę sveikatą? Aš iš laiško, persiųsto mokyklos, nesupratau nei kaip registruotis, nei kada vyks, nei kiek kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 05, 01:44)
Kaip keista.. visos kolegės taip giria, kad nuostabi knyga, kad vaikams labai patinka ir vis prašo dar,dar... tai pagalvojau, kad ir mano pirmokams patiks... labai vargstam su skaitymu, su užduoties įsigilinimu.. nesistengia skaityti ir suprasti - atlieka greitai ir bet kaip...

Matai, susimąsčiau, kodėl vieniems patinka kitiems ne, gal ir nuo mokytojos priklauso.Prisipažinsiu, man ta knygelė nepatinka. Nepatinka stilius, nepatinka viskas, kažkokia ji man dirbtinė biggrin.gif , tai gal ir mokiniams kaip nors perduodu g.gif O va, su antrokais ,,Gilės nuotykiai", tai skaitėm, kaip per sviestą, vaikai net namo nešėsi, skaityti. O kitų antrokių vaikams visai nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 01 06, 08:50)
Merginoa, gal ruošiatės dalyvauti Kaspars Bikše vebinare apie mokyklos psichinę sveikatą? Aš iš laiško, persiųsto mokyklos,  nesupratau nei kaip registruotis, nei kada vyks, nei kiek kainuoja?
Papildyta:

Matai, susimąsčiau, kodėl vieniems patinka kitiems ne, gal ir nuo mokytojos priklauso.Prisipažinsiu, man ta knygelė nepatinka. Nepatinka stilius, nepatinka viskas, kažkokia ji man dirbtinė biggrin.gif , tai gal ir mokiniams kaip nors perduodu g.gif O va, su antrokais ,,Gilės nuotykiai", tai skaitėm, kaip per sviestą, vaikai net namo nešėsi, skaityti. O kitų antrokių vaikams visai nepatiko biggrin.gif

Matyt, taip ir bus lotuliukas.gif Žiūrėsim, kaip seksis mums g.gif Merginos, kaip pas jus situacija su vadovėliais? Šiuo metu dirbu su Skaičių šalimi ir Šaltinėliu, bet man baisiai nepatinka šie vadovėliai... labai norėčiau šok serijos... mokykla neperka, lėšų nėra. Kitos mokytojos skolinasi iš kitų mokyklų. Gal ir čia yra tokių gerų mokytojų, kurios skolintų? Gal kas turi senus leidimus ir jų nenaudoja, nes turi naujesnius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 01 05, 21:20)
Aurute, užuojauta Tau dėl mokyklos.
Nuostoliai tikriausiai dideli... Dėl ko kilo gaisras? Ar Tavo klasę palietė gaisras?

Apdegė mokyklos stogas. Dvaro pasato, kur yra grojimo klasės doh.gif . Buvo labai greitai sureaguota, gaisrinė irgi šalia, tai greit atvažiavo ax.gif . Daug sulaukta pagalbos iš arti gyvenančių mokinių ir jų tėvų. Tai nuostoliai minimalūs.
Mano klasė toli nuo tos vietos. Bet ir kitos klasės nenukentėjo. Tik vanduo gesinant kažkiek pakenkė. Džiaugiamės, kad muzikos instrumentai nenukentėjo. bigsmile.gif

QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 06, 10:12)
Matyt, taip ir bus  lotuliukas.gif Žiūrėsim, kaip seksis mums  g.gif Merginos, kaip pas jus situacija su vadovėliais? Šiuo metu dirbu su Skaičių šalimi ir Šaltinėliu, bet man baisiai nepatinka šie vadovėliai... labai norėčiau šok serijos... mokykla neperka, lėšų nėra. Kitos mokytojos skolinasi iš kitų mokyklų. Gal ir čia yra tokių gerų mokytojų, kurios skolintų? Gal kas turi senus leidimus ir jų nenaudoja, nes turi naujesnius  blush2.gif

O man visai patiko dirbt pagal Balčytį ir Marcelionienę. Sunkiai adaptavaus prie ŠOKo. Ai... seniena aš jau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 06, 11:12)
Matyt, taip ir bus  lotuliukas.gif Žiūrėsim, kaip seksis mums  g.gif Merginos, kaip pas jus situacija su vadovėliais? Šiuo metu dirbu su Skaičių šalimi ir Šaltinėliu, bet man baisiai nepatinka šie vadovėliai... labai norėčiau šok serijos... mokykla neperka, lėšų nėra. Kitos mokytojos skolinasi iš kitų mokyklų. Gal ir čia yra tokių gerų mokytojų, kurios skolintų? Gal kas turi senus leidimus ir jų nenaudoja, nes turi naujesnius  blush2.gif

Dirbu su Šaltiniu ,nežinau,bet esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2016 01 06, 20:42)
Dirbu su Šaltiniu ,nežinau,bet esu patenkinta.

Mes dirbam su Šok. Viskas patinka, tik pasaulio temos labai išmėtytos. Tai apie brolį, tai apie molį. Man geriau, jeigu pradėjom apie gyvūnus, tai bent mėnesį gilinamės ir testuką parašom. čia gi per mėnesį ir istorijos, ir bendravimo, ir gyvūnus užgriebi. Kitais mokslo metais planuojam keisti vadovėlius, nes dabartinius įsigijom kai tik pasidėjo šok serija. Bet dar neapsisprendžiam į ką. Vienos nori vaivorykštės, kitos patobulintų šok vadovėlių. Šviesos aatstovė sakė, kad nuo rugsėjo jau bus išleistas naujas liet k. 1 kl vadovėlis.
Atsakyti