Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

Labas rytas. Su Naujais metais.

Tik pas mane nelinksma - naujų metų naktį mano mokykloje gaisras. Smulkiau kol kas nieko nežinau. Laikiu naujienų iš kolegų.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 01 01, 13:27)

Tik pas mane nelinksma - naujų metų naktį mano mokykloje gaisras. Smulkiau kol kas nieko nežinau. Laikiu naujienų iš kolegų.

Kaip baisu.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 01 01, 14:27)

Tikrai nekokia naujų metų pradžia schmoll.gif

Su beždžionėlės metais visas. Kad šie metai atneštų daugiau ramybės, sumažintų skubėjimą, daugiau laiko galėtume skirti sau 4u.gif
Atsakyti
su Naujais metais visas 4u.gif kad jie būtų geresni nei praėjusieji thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif Kad besiblaškydamos mokyklų koridoriuose neišsibarstytume savęs 4u.gif
Atsakyti
Prasmingų Naujų Metų. Daugiau laiko skirkime sau ir savo artimiesiems.
Atsakyti
Su Naujais metais, kolegės! clap_1.gif Įdomių, prasmingų ir kūrybingų metų! didis.gif O svarbiausia - nepamirškite savęs! yahoo.gif
Atsakyti
Kad visų palinkėjimai išsipildytų, gyvenimas būtų tiesiog nuostabus thumbup.gif
O aš jau apie darbus pradėjau galvoti ax.gif Pasidalinkit , kokius kūrinėlius trečiokės grojate dūdelėmis su mokinukais? O gal būtų galima kur internete rasti?
Atsakyti
Šventės baigėsi, laikas pagalvoti apie darbus g.gif Pasidovanojau sau dovaną - spausdintuvą thumbup.gif Išbandysim thumbup.gif Ar yra čia tokių, kurios su vaikais skaito Bitės Majos knygą ir atlieka užduotis pratybose? Pradėsime skaityti ir mes, tik įdomu, kaip ją skaityti.. gal kažkur yra nurodymai, kiek puslapių perskaityti ir tada atlikti užduotis? ar skaitai, kiek nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 04, 15:46)
Šventės baigėsi, laikas pagalvoti apie darbus g.gif  Pasidovanojau sau dovaną - spausdintuvą  thumbup.gif Išbandysim  thumbup.gif Ar yra čia tokių, kurios su vaikais skaito Bitės Majos knygą ir atlieka užduotis pratybose? Pradėsime skaityti ir mes, tik įdomu, kaip ją skaityti.. gal kažkur yra nurodymai, kiek puslapių perskaityti ir tada atlikti užduotis? ar skaitai, kiek nori?  g.gif

Bitę Mają skaitau savo pirmokams. Mokytojo knygoje nurodyta, kokį skyrių prieš kiekvieną užduotį pratybose reikia skaityti. Aš saviškiams visko nekaitau, atrenku tas teksto vietas, kad galėtume atlikti užduotį pratybose. Ir dar - yra du Bitės Majos knygos leidimai. Naujoje knygoje kitokie veikėjų vardai. Šiaip man ši knyga nepatinka: mano pirmokams persunki, kai kuriuose sakiniuose nederinami žodžiai arba jų reikšmė vaikams nesuprantama.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 01 04, 17:46)
Šventės baigėsi, laikas pagalvoti apie darbus g.gif  Pasidovanojau sau dovaną - spausdintuvą  thumbup.gif Išbandysim  thumbup.gif Ar yra čia tokių, kurios su vaikais skaito Bitės Majos knygą ir atlieka užduotis pratybose? Pradėsime skaityti ir mes, tik įdomu, kaip ją skaityti.. gal kažkur yra nurodymai, kiek puslapių perskaityti ir tada atlikti užduotis? ar skaitai, kiek nori?  g.gif

Aš neskaitau, su praėjusia laida pradėjau, vaikams nepatiko kažkaip, tai nemačiau prasmės spausti. Skaitom korteles, visą gruodį skaičiau Kalėdines pasakas, kažką dar skaitysiu, o su Bite, net nežinau, gal ir imsiuosi, kai atsiras laisvesnio laiko. Jaučiu, kad po atostogų rašymą spausiu labiau.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 01 04, 20:23)
Aš neskaitau, su praėjusia laida pradėjau, vaikams nepatiko kažkaip, tai nemačiau prasmės spausti. Skaitom korteles, visą gruodį skaičiau Kalėdines pasakas, kažką dar skaitysiu, o su Bite, net nežinau, gal ir imsiuosi, kai atsiras laisvesnio laiko. Jaučiu, kad po atostogų rašymą spausiu labiau.

Kaip keista.. visos kolegės taip giria, kad nuostabi knyga, kad vaikams labai patinka ir vis prašo dar,dar... tai pagalvojau, kad ir mano pirmokams patiks... labai vargstam su skaitymu, su užduoties įsigilinimu.. nesistengia skaityti ir suprasti - atlieka greitai ir bet kaip...
Atsakyti