QUOTE(gediminas_ @ 2016 01 20, 12:57)
Pas mane tų nuorintojų irgi 3 gal iš viso šildymo sistemai. Bet per juos neskubėjo oras išeit kažkaip. Visą pirmą sezoną (tiksliau nuo sausio) žaidėm vis papildydami sistemą vandeniu. Šiais metais jau viskas stabilu. Bet pas mus ir debitomačiuose buvo įvairiai vandens - kai kuriuose išvis nebuvo, kai kuriuose iki pusės ar panašiai. Dabar iki viršaus. Santechnikai sakė, kad automatiniai nuorintojai daug lėčiau veikia, nei senesni rankiniai. Dar galit pažiūrėt kokie debilai užstatyti ant kiekvieno kontūro. Projektą turbūt turit, ten bus surašyta. Buvau sureguliavęs į stipriai didesnę pusę - irgi buvo bėdos dėl netolygaus šilimo.
Atsiprašau, ne debilai, o debitai
QUOTE(AsAntonio @ 2016 01 20, 14:56)
tai jei ir jus dapilinejot vandens, reiskia nebutinai kazkur leist turetu, truputi nuraminot
Kol oro daug, tai jam pasišalinus sistemoje sumažėja užpildo tūris, o dėl to ir slėgis. Tai visiškai normalu papildyti vandens, kol sistemoj nepasišalinęs visas oras. Aš pradėjau eksploatuot grindinį šildymą dar kol nebuvo jokios grindų dangos, taigi tikrai žinau, kad niekur neleidžia. Jei leistų - pasimatytų iškart