Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas 4

QUOTE(Thomaz @ 2016 03 06, 14:32)
Projekte parodyta temperaturine siule. Jei temperatura vienoda taip , bet jei tarkim viena kilpa uzsukam?

O kas būna betonui, kai vienas jo galas 30, o kitas 20 laipsnių šilumos? Nieko biggrin.gif Nu bet ok, aš ne specas. Tegu ateina kas išmano ir atsako į šį klausimą.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2016 03 06, 23:02)
Gal kur kitur automatinis nuorintojas pastatytas, bet nuotraukoje tai paprasčiausias mechaninis. Grindiniam vis tik reikėtų automatinio, bet,

nelabai įsivaizduoju kaip jį pakeisi, po nuorintoju nėra vožtuvo (čiaupo), vadinasi nepavyks atjungti vandens ir norint pakeisti nuorintoją, reikės visą vandenį išleidinėti. Na ne visą, bet vargo bus ir jei nesi tokių darbų daręs, tai gerai pagalvok ar verta vienam jais užsiimti.

Juk sumokėjai santechnikui už darbą, tai skambink, ir tegul važiuoja užbaiginėja, sakyk kol nors vienas burbuliukas sistemoje bus, tol darbas nepabaigtas, tegul pats galvoja ar vargt su tuo mechaniniu, ar keisti į automatinį.

as galvojau, kad uzteks uzsukt pazymetas vietas ir viskas?:
user posted image
Atsakyti
užsukęs vis tiek išleisi biski vandens, isuksi automatini, uzpildysi ir nusiorins viskas normaliai po to....

kam ten rozete po kolektoriumi? biggrin.gif

QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 07, 07:11)
as galvojau, kad uzteks uzsukt pazymetas vietas ir viskas?:

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 07, 08:31)
užsukęs vis tiek išleisi biski vandens, isuksi automatini, uzpildysi ir nusiorins viskas normaliai po to....

kam ten rozete po kolektoriumi?  biggrin.gif

elektrikas isvedziojo jei susimastyciau jungti automatini ziedu reguliavima smile.gif
tiesa radau kodel pas mane slegis sistemoje krisdavo, ir taip netycia, vis nurasydavau, kad del oro, bet vakar dienai buvau atjunges sildyma (zaidziau su SS nustatymais), tai pradejo laset vanduo sitoje vietoje (kur jungiamas boilerio gyvatukas), kas keisciausia, kad kai SS veikia, tai matyt lasedavo truputuka (kai sistema ilsedavosi), o dabar kai buvau atjunges keliom valandom, tai radau netycia balute, ir nesuprasi kaip tai gaunasi, gal kai SS veikia nuo silumos issiplecia pats sujungimas, neisivaizduoju smile.gif
user posted image

vienz stebuklu nebuna, jei krenta reikia ieskot priezasciu, nors oras irgi dasidedavo smile.gif
Atsakyti
toki santechnika, kur jungtis izoliuoja remontine juosta - vyt lauk smile.gif
paverzt pabandyk truputi, arba isleidus sistema normalia jungti padaryk

QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 07, 07:40)
elektrikas isvedziojo jei susimastyciau jungti automatini ziedu reguliavima smile.gif
tiesa radau kodel pas mane slegis sistemoje krisdavo, ir taip netycia, vis nurasydavau, kad del oro, bet vakar dienai buvau atjunges sildyma (zaidziau su SS nustatymais), tai pradejo laset vanduo sitoje vietoje (kur jungiamas boilerio gyvatukas), kas keisciausia, kad kai SS veikia, tai matyt lasedavo truputuka (kai sistema ilsedavosi), o dabar kai buvau atjunges keliom valandom, tai radau netycia balute, ir nesuprasi kaip tai gaunasi, gal kai SS veikia nuo silumos issiplecia pats sujungimas, neisivaizduoju smile.gif
vienz stebuklu nebuna, jei krenta reikia ieskot priezasciu, nors oras irgi dasidedavo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 07, 08:50)
toki santechnika, kur jungtis izoliuoja remontine juosta - vyt lauk smile.gif
paverzt pabandyk truputi, arba isleidus sistema normalia jungti padaryk

ne ne cia as vakar truputuka taip uzsandarinau wink.gif kol atvyks meistras kuris montavo boileri smile.gif
Atsakyti
Arkava, o jei vanduo po truputi praleidzia pro ta vieta, kur pazymejau pries tai post'e (kur tas melynas sujungimas). tai itariu reikia spec znypliu, kas trupuciuka pasukt? nes laso tik tada, kai sistema pastovi, t.y. matyt kai sildo, tai truputi issiplecia tas sujungimas, ir nustoja laset smile.gif
Atsakyti
Ten melyna uzzpaudziama jungtis, specreplėmis.
Įtariu leidzia ten, kur balta rem. juostele apvyniota ir gal neuzveržta

QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 07, 18:35)
Arkava, o jei vanduo po truputi praleidzia pro ta vieta, kur pazymejau pries tai post'e (kur tas melynas sujungimas). tai itariu reikia spec znypliu, kas trupuciuka pasukt? nes laso tik tada, kai sistema pastovi, t.y. matyt kai sildo, tai truputi issiplecia tas sujungimas, ir nustoja laset smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 07, 19:52)
Ten melyna uzzpaudziama jungtis, specreplėmis.
Įtariu leidzia ten, kur balta rem. juostele apvyniota ir gal neuzveržta

taip atspejai smile.gif deja negaliu prisikviest to sudmalio santechniko, bandysiu kita smile.gif
kaip nervuoja, tipo padaro, sumoki pinigus, dar metai vos praejo, kazkas islenda, ir jau meistras neprieko....
Atsakyti
Na patarkit is kur ir kokius grindinio sildymo kolektorius reiktu pirkti? Kur geriausias kainas pasiulo? smile.gif Reikia 6 ir 5 ziedu kolektoriu... tikriausiai be debitomaciu smile.gif noretusi palankios kainos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ketvertas lt. Jaunuoliai.lt

QUOTE(robertuxas @ 2016 03 10, 20:58)
Na patarkit is kur ir kokius grindinio sildymo kolektorius reiktu pirkti? Kur geriausias kainas pasiulo? smile.gif Reikia 6 ir 5 ziedu kolektoriu... tikriausiai be debitomaciu smile.gif noretusi palankios kainos  thumbup.gif  4u.gif

Atsakyti
Ketvertą galiu ir aš rekomenduot.
Atsakyti