QUOTE(Thomaz @ 2016 03 06, 14:09)
Jei vienam kamabaryje yra dvi kilpos, tai reikia daryti temperaturine siule.
Kas taip pasakė? Tos kilpos viena nuo kitos būna tokiu pat atstumu kaip ir vamzdeliai kilpose (pvz 15cm žingsniu), į jas eina tokios pačios temperatūros vanduo. Tai kam dar kažką burti papildomai? Betonas nesupranta, kad ten ne viena kilpa.
QUOTE(gediminas_ @ 2016 03 06, 15:24)
Kas taip pasakė? Tos kilpos viena nuo kitos būna tokiu pat atstumu kaip ir vamzdeliai kilpose (pvz 15cm žingsniu), į jas eina tokios pačios temperatūros vanduo. Tai kam dar kažką burti papildomai? Betonas nesupranta, kad ten ne viena kilpa.
Projekte parodyta temperaturine siule. Jei temperatura vienoda taip , bet jei tarkim viena kilpa uzsukam?
vis nepavyksta man tinkamai nunuorint sistema, turiu klausimeli, pas mane kolektoriuje stovi toks nuorintojas, kaip suprantu jis mechaninis?:
jei atsukciau ta pazymeta vieta ir prisukciau toki automatini nuorintoja ar naudingiau butu? ka manot?
santechnikas nekoks is manes gal ne ta vieta net pazymejau
aciu
jei atsukciau ta pazymeta vieta ir prisukciau toki automatini nuorintoja ar naudingiau butu? ka manot?
aciu
Atsuktuvu atsukus ta varzteli - gali išleist ora susikaupusi.
Arba, išsuk ji raktu, ir įsuk automatini.
QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 06, 17:33)
vis nepavyksta man tinkamai nunuorint sistema, turiu klausimeli, pas mane kolektoriuje stovi toks nuorintojas, kaip suprantu jis mechaninis?:
aciu
aciu
QUOTE(arkava @ 2016 03 06, 18:43)
Atsuktuvu atsukus ta varzteli - gali išleist ora susikaupusi.
turiu ta rakteli, atsuku, tai pradeda begt vanduo, bet panasus kaip gazuotas butu, tai itariu oro nemazai, o kai vanduo pradeda laset nelabai patogu, tai galvoju, automatinis siuo atveju gal geriau pagelbetu
ir dar klausimelis, yra automatinis nuorintojas, kur rodziau, o yra su atbuliniu voztuvu nuorintojas, kuo jie skiriasi?
Gazuotas neturi bėgt. Sistema triumsmaut turi su oru.
Su atbuliniu dėk nuorintoja, išleis ora. Bet turėtu sistemoj but toks, auksciausiam taske...
Su atbuliniu dėk nuorintoja, išleis ora. Bet turėtu sistemoj but toks, auksciausiam taske...
QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 06, 17:50)
turiu ta rakteli, atsuku, tai pradeda begt vanduo, bet panasus kaip gazuotas butu, tai itariu oro nemazai, o kai vanduo pradeda laset nelabai patogu, tai galvoju, automatinis siuo atveju gal geriau pagelbetu
ir dar klausimelis, yra automatinis nuorintojas, kur rodziau, o yra su atbuliniu voztuvu nuorintojas, kuo jie skiriasi?
QUOTE(arkava @ 2016 03 06, 19:15)
Gazuotas neturi bėgt. Sistema triumsmaut turi su oru.
tas vanduo snypsti, tai pirmame aukste tada nesiulai keist, nes irgi stovi mechaninis? ar ne taip suprantu ta auksciausia taska?
Tai akivaizdziai jauciasi- kai švirkščia vanduo su oru, ir kai be...
gali visur sudėt, bus tik geriau.
Man pilnai su Ss 1nuorintoju nusiorina visa sistema
QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 06, 18:18)
tas vanduo snypsti, tai pirmame aukste tada nesiulai keist, nes irgi stovi mechaninis? ar ne taip suprantu ta auksciausia taska?
QUOTE(arkava @ 2016 03 06, 19:43)
Tai akivaizdziai jauciasi- kai švirkščia vanduo su oru, ir kai be...
aciu ryt vaziuosiu pirkt gaunasi santechnikas apgavo, nes sake idejo automatini, o cia paprasciausias mechaninis
QUOTE(AsAntonio @ 2016 03 06, 19:53)
aciu ryt vaziuosiu pirkt gaunasi santechnikas apgavo, nes sake idejo automatini, o cia paprasciausias mechaninis
Gal kur kitur automatinis nuorintojas pastatytas, bet nuotraukoje tai paprasčiausias mechaninis. Grindiniam vis tik reikėtų automatinio, bet,
nelabai įsivaizduoju kaip jį pakeisi, po nuorintoju nėra vožtuvo (čiaupo), vadinasi nepavyks atjungti vandens ir norint pakeisti nuorintoją, reikės visą vandenį išleidinėti. Na ne visą, bet vargo bus ir jei nesi tokių darbų daręs, tai gerai pagalvok ar verta vienam jais užsiimti.
Juk sumokėjai santechnikui už darbą, tai skambink, ir tegul važiuoja užbaiginėja, sakyk kol nors vienas burbuliukas sistemoje bus, tol darbas nepabaigtas, tegul pats galvoja ar vargt su tuo mechaniniu, ar keisti į automatinį.