QUOTE(well'as @ 2016 03 01, 11:16)
kai masn SS irenginejo irgi turejau minciu davikli tureti bent vienam (didziajame) kambaryje statyti, kad butu reguliuojamas SS darbas. SS irengejas patikino kas uztenka vien tik lauko daviklio. taip ir padariau, nesigailiu.
pagrindinis argumentas: jei saule papildomai prikaitina nama ir nebereikia kad SS tuo metu dirbtu -
jau SS turejo buti isjungtas pries kelias valandas. ir jei tuo metu isjungsi SS tai kol SS vel isildys
grindis iki reikiamos T - tai tures paeiti kelios valandos.
siaip SS pastoviai seka griztamo termofikato temp. ir pagal ja dirba arba ne.
mano SS irgi turi tokia opcija, kaip AUTO, ir tada veikia pagal lauko temperatura, o viduje galiu reguliuoti nuo to nustatyto auto parametro +- 5 laipsniais, bet viena karta pabandziau, tai pas mane rankiniu buvo buvo nustatyti 29 laipsniai iseinancio vandens, o pagal auto jis nusprende pakelt iki 34, tai kazkaip iskart isjungiau, nes sanaudos tokiu atveju padidetu, aisku kaip ir minejau turiu ta opcija +- 5 laipsniu, tada teoriskai ta pamates, galeciau nustatyt, kad ir auto rezime sildytu iki 29 laipsniu, bet negali zinoti, kaip SS sugalvotu sildyt kita diena, arba nakti, tai kazkaip man asmeniskai nepatiko tas automatinis veikimas, aisku, gal reiketu ilgiau pazaist, bet tas mustu per kisene, o gal atvirksciai
)