Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(crazylady @ 2016 04 02, 16:39)
Sveikos merginos smile.gif na padiskutuokim smile.gif laukiuosi ar ne?  wub.gif Situacija tokia: ciklas nera reguliarus,na bet tarkim mm veluoja apie pora savaiciu. NT rodo vaiduokliukus apie 3 savaites. Pries 1.5 savaites dariausi kraujo tyrima,tai hcg <2. Pagal krauja neigiamas. Krutine jautri jau 3 savaites. Keisti norai,galvos svaigimas uzklumpa retai ir netiketai,anksciau to nebuvo. Pamaudzia pilvo apacia. Vakar NT vaiduoklis lyg vos ryskesnis nei pries savaite. Ka manot? Nebegaliu,nublusiu nuo minciu gausos  blink.gif pas gydytoja treciadieni tik smile.gif

Dar syki Hcg atlikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazylady @ 2016 04 02, 16:39)
Sveikos merginos smile.gif na padiskutuokim smile.gif laukiuosi ar ne?  wub.gif Situacija tokia: ciklas nera reguliarus,na bet tarkim mm veluoja apie pora savaiciu. NT rodo vaiduokliukus apie 3 savaites. Pries 1.5 savaites dariausi kraujo tyrima,tai hcg <2. Pagal krauja neigiamas. Krutine jautri jau 3 savaites. Keisti norai,galvos svaigimas uzklumpa retai ir netiketai,anksciau to nebuvo. Pamaudzia pilvo apacia. Vakar NT vaiduoklis lyg vos ryskesnis nei pries savaite. Ka manot? Nebegaliu,nublusiu nuo minciu gausos  blink.gif pas gydytoja treciadieni tik smile.gif

Klausimai diskusijos palaikymui:
1. Pagal ką sprendžiate, kad mm vėluoja? Kaip pati rašote - ciklas nėra reguliarus, o kaip supratau nei OT nedaryti, nei BT nematuota, vadinasi ovuliacijos data neaiški, jos gal dar nebuvo? Gal tas "vėlavimas" dar neprasidėjęs?
2. Testų kiek teko skaityti yra labai įvairių hihihi.gif kai kurioms moterims, tam tikrų firmų testai nuolat vaiduoklius mėto.

Pagal kraujo tyrimo rezultatus aišku, prieš pusantros savaitės - nėštumo nebuvo. Keisti norai, galvos svaigimas - tokie požymiai kurie dažnai nieko nereiškia irnesakyk.gif
Todėl arba renkat kantrybės likučius ir laukiat vizito pas gydytoją, arba pirmadienį kartojat kraujo tyrimą. O pamačius kraujo tyrimo rezultatus jau minčių pamažėti turėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2016 04 02, 23:22)
Klausimai diskusijos palaikymui:
1. Pagal ką sprendžiate, kad mm vėluoja? Kaip pati rašote - ciklas nėra reguliarus, o kaip supratau nei OT nedaryti, nei BT nematuota, vadinasi ovuliacijos data neaiški, jos gal dar nebuvo? Gal tas "vėlavimas" dar neprasidėjęs?
2. Testų kiek teko skaityti yra labai įvairių hihihi.gif kai kurioms moterims, tam tikrų firmų testai nuolat vaiduoklius mėto.

Pagal kraujo tyrimo rezultatus aišku, prieš pusantros savaitės - nėštumo nebuvo. Keisti norai, galvos svaigimas - tokie požymiai kurie dažnai nieko nereiškia irnesakyk.gif
Todėl arba renkat kantrybės likučius ir laukiat vizito pas gydytoją, arba pirmadienį kartojat kraujo tyrimą.  O pamačius kraujo tyrimo rezultatus jau minčių pamažėti turėtų  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
OT daryti kovo pradzioj smile.gif pagal juos O buvo apie kovo 4 smile.gif paskutinis ciklas buvo 32 dienos. Nuo paskutiniu mm praejus 27 dienom buvo tepimas savaite laiko. Anksciau niekada jokios firmos NT nevaiduokliavo smile.gif

Laukiu treciadienio smile.gif ir tikiuosi geriausio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(crazylady @ 2016 04 03, 08:11)
OT daryti kovo pradzioj smile.gif pagal juos O buvo apie kovo 4 smile.gif paskutinis ciklas buvo 32 dienos. Nuo paskutiniu mm praejus 27 dienom buvo tepimas savaite laiko. Anksciau niekada jokios firmos NT nevaiduokliavo smile.gif

Laukiu treciadienio smile.gif ir tikiuosi geriausio  wub.gif

Jei teisingai suprantu, HCG darytas kažkur 18~20 kovo. Pagal OT tai jau turėjo būti 14~16 DPO, vadinas implantacija jei vyko, jau turėjo būti įvykus ir HCG būtų parodęs kitą rezultatą.
Linkiu trokštamo rezultato 4u.gif bet man asmeniškai į nestuke.gif tai nelabai panašu, arba O įvyko gerokai vėliau. Parašykite ką išgirsite pas gydytoją trečiadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Snd 4 d veluoja menesines. Pasidariau biture testa ir isvydau 2 ryskius bruksnelius :-) labai dziaugiuos. Tik kilo klausimas skaiciau kad bitute juostelinis nera patikimas. Bet jei rodo ryskius bruksnelius jau neturetu meluot? :-)
Atsakyti
Sveikos. Ar gali but nestumas nuo taip vadinamu "laseliu"? blush2.gif esu girdejusi kad yra tikimybe pastot...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as vel cia, vis planuojam planuojam ir kiekvienos ateinancios mm veda is proto doh.gif bet va kazkag sitos artejancios mm kitokios: paskutines mm buvo kovo 23d ciklas reguliarus kas 26d. Kokias 5d pradejau jaust krutis, na sujautrejo. Pirma testa pasidariau 4d. priest mm lyg gal kazka ir iziurejau, bet kai noriu visada man ten kazkas matosi biggrin.gif tdl parodziau vyrui nu jis ir lyg kazka mate smile.gif bet ta paty ryta pamaciau kraujingu isskyru, bet buvo jos tik ta diena ir nebuvo ju daug, pagalvojau gal implantacinis, bet va snd vel dariauri testa ir jis nk nerode. Susirgt tureciau ryt tj va ir vel nebezinau ka manyt schmoll.gif gal jus ka pan patyre? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutja91 @ 2016 04 15, 08:23)
Labas rytas  smile.gif  as vel cia, vis planuojam planuojam ir kiekvienos ateinancios mm veda is proto  doh.gif bet va kazkag sitos artejancios mm kitokios: paskutines mm buvo kovo 23d ciklas reguliarus kas 26d. Kokias 5d pradejau jaust krutis, na sujautrejo. Pirma testa pasidariau 4d. priest mm lyg gal kazka ir iziurejau, bet kai noriu visada man ten kazkas matosi  biggrin.gif tdl parodziau vyrui nu jis ir lyg kazka mate  smile.gif bet ta paty ryta pamaciau kraujingu isskyru, bet buvo jos tik ta diena ir nebuvo ju daug, pagalvojau gal implantacinis, bet va snd vel dariauri testa ir jis nk nerode. Susirgt tureciau ryt tj va ir vel nebezinau ka manyt  schmoll.gif gal jus ka pan patyre? blush2.gif

Tai jeigu nesulauksit ryt dienu tada darykit nt. Man pvz parode menesiniu diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 15, 08:29)
Tai jeigu nesulauksit ryt dienu tada darykit nt. Man pvz parode menesiniu diena smile.gif

Tai va va man su pirmu taip ir buvo ta diena kai susirgt turejau nesusirgau vakare testas ir viskas aisku. smile.gif o cia nks neaisku, tik tas patepliojimas suglumino g.gif gal tjp nekreipciau demesioo bet jau 9 menuo kaip bandom ir tikimes kad nestuke.gif jau lyg ir apsidziaugem bet va snd neigiamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutja91 @ 2016 04 15, 08:40)
Tai va va man su pirmu taip ir buvo ta diena kai susirgt turejau nesusirgau vakare testas ir viskas aisku.  smile.gif  o cia nks neaisku, tik tas patepliojimas suglumino  g.gif  gal tjp nekreipciau demesioo bet jau 9 menuo kaip bandom ir tikimes kad  nestuke.gif  jau lyg ir apsidziaugem bet va snd neigiamas  schmoll.gif

Man nebuvo jokiu isskyru nei pries menesines, nei menesiniu diena.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 15, 08:44)
Man nebuvo jokiu isskyru nei pries menesines, nei menesiniu diena.

Tai man su pirmu irgi nebuvo, o dbr kitaip. Nu ryt bus matyt kaip cia viskas. Lb tikiuosi kad pavyko ax.gif
Atsakyti