QUOTE(Apola @ 2015 12 07, 16:37)
jo, pilvas issiputes ir man sia savaite ir as pradejau draugaut su pykinimu ir panasiais smagiais dalykais. kai skrandis pilnas, tik tada nepykina. tai va, visa diena po krekeri kas 10 min valgau turetu eiti 7 sav. buvau pas gine, bet tada dar buvo 4, 5 sav. lygiai kaip ir pas tave mate taskiuka, dabar eisiu 16d. tikiuosi, matysis daugiau
Jau tikrai matys, man sake tikrai jau turėtų širdutę matyti, o bus tik 7 sav. pasidėjusi kaip pats pilvukas pamaudžia? O krūtinė? Man kasdien speneliai jautresni ir jautresni
Papildyta:
QUOTE(*Munytė* @ 2015 12 07, 13:24)
Dabar bijau net pajudėti, visa dieną jaučiu maudimą dešinėje kiaušinėje. Jau visko prisigalvoju.
Tiesa, mėnesinės pradidėjo 10.31, vadinasi turėtų būti jau 5 sav. nėštumas, o pagal HTC gaunasi tik 2-3 sav.
Maudžia ir man, ypač kai buvo mmm laikotarpis ginė sakė kad normalu, gimda kietėja, auga, ruošiasi
Kol su echo išmatuos, tai skaičiuojasi pagal mmm
Papildyta:
QUOTE(kraisle @ 2015 12 07, 18:48)
Sveikos.su vyru bandome jau 3men...prie 5d.pradejo nezymiai teplioti ir dar nesiliauja.o menesin.turi pasirodyti tik rytoi. Testo nesidariau.dar ankstoka.ar nera blogai tas kraujavimas.nors ir keli laseliai per diena..ar kuri susidure au tuom?kada baigesi tepliojimas?
labai tikiuosi kad cia pumpurelis bando uzsikabinti😊
labai tikiuosi kad cia pumpurelis bando uzsikabinti😊
Man su pirmu net 2 mėnesius tepliojo. Ginė sakė viskas gerai, neatsisloksniuoja, širdutė plaka.. tik liepė visus myliukus nutraukti...