<p>Labutis mamytės (esamos, būsimos ir dar tik planuojančios tapti)
</p><p></p><p>Prireikė jau ir man pagalbos. Esu naujokė čia, tad atleiskit už tokį ilgą laišką
Kaip ir dauguma čia esančių, taip pat ir mes planuojam žirniuką jau ilgai. Vasarį suėjo metai kaip mums nepavyksta niekaip.
</p><p>Pradžioje tikrai prisigalvodavau įvairiausių požymių kiekvieną mėn ir bandydavau juos sulyginti su nėštumo požymiais, bet viskas baigdavosi parplaukusiom nelauktom "šventėm"
jau prieš keletą mėn nuleidom rankas, gyvenam, reguliariai myluojamės ir tiesiog tikimės užkibt ir tiek. Nebeseku nei ciklo, nei požymių kažkokių nebegaudau- nieko.</p><p>Bet šį kartą kažkas darosi su mano kūnu. Šiaip ciklas reguliarus (29-30d), sergu visada 5d (pirmąsias 2-3d labai gausiai o likusias su tepliojimais baiginėjasi).</p><p>29ciklo dieną, sekmadienį užpuolė siaubingas tinginys, negalėjau iš lovos išlipt, be liemenuko pragulėjau visą dieną (tas man visai neįprasta, liemenukas man kaip antra oda
). Pirmadienį susirgau, bet labai negausiai ir labai prastai jaučiausi(visą dieną silpnumas ir pykinimas) antradienį pakraujavau smarkiau, o trečiadienį jau viskas baigėsi. Jaučiau krūtų dilgčiojimą, ypač dešinę krūtį labai dūrė kažkur viduj. Jau trečia diena toks jausmas lyg ir skrandis sustojęs, lyg ir pykina, pati nebesuprantu kas darosi. Troškina, vakar 2l vandens išgėriau. Lyg ir seilėtekį jaučiu..Testukai nieko nerodo, net menkiausio vaiduokliuko..
</p><p>Ir gal dar kasnors galėtų mane apšviesti apie tuos čia plačiai naudojamus trumpinius, tokie kaip mmm, mb ir t.t. ką jie reiškia
</p><p>Dar kartą atsiprašau už tokį ilgą laišką
</p>