Kai mėnesinės vėluoja, jau galima testą ir daryti. Galbūt jau parodys Bet....atsimenu kai mes planavom, man iš stresų irgi vėluodavo ir po 10 dienų, ir požymiai kaip ir pasireikšdavo iš to begalinio noro...
Sulauksit tikrai greitu metu bet kokiu atveju savo stebuklėlio. O jie ateina, kai patys nori...
Sutinku, dar pora dienu palauksiu ir meginsiu pasidatyti kas keisciausia kad si menesi visai nesitikejome kad kazkas pavyks taciau labai keistas jausmas, anksciau pries menesines pilva raizydavo ir krutine budavo jautri o dbr visai jokio jautrumo krutines srityje , pilva patempia bet kitaip nei pries menesines, o ir isskyru nemazai sviesiu buna. Kagi lauksime toliau )
Nekantriai lauksiu gerų žinių ir aš O nėštumą savo pajutau dar tada, kai net neturėjau sulaukti mėnesinių - pakito skoniai, naktį keldavausi lašinio su duonyte ir agurku 😃 O kas buvo labai skanu, patapo neskanu...Atsimenu į darbą buvau įsimetusi vištienos kinietiškai su ryžiais-iki tol laaaaabai ją mėgau, o tą kartą fuj buvo, bėgau į maximą grūdėtos varškės 😃 O išskyrų balkšvų buvo ir pas mane. Testą pasidariau pirmą lauktų mėnesinių dieną ir jau parodė 2 brūkšniukus ryškius...😊
Pasidarykit NT. Gal esat iš tų moterų, kurios serga net ir nėštumo metu.
Sveiki:) jau 12 dienu veluoja menesines, ciklas nereguliarus, taciau tikrai taip ilgai neveluodavo, aktas buvo per vaisingas dienas:) jau is nekantrumo pasidariau du testus, bet neigiami ;/ Dariausi kasetines bitutes, jauciuosi lyg ir gerai, buna galva vakare labai spaudzia, pilva skaudena, lyg ir jauciu kad galeciau buti nescia, tik dabartine nezinomybe zudo mane:)
Sveika, ar yra kokiu naujienu?
Man veluoja 6 dienas, nezinau nei ka galvoti. Vaikucio neplanavom, bet jei ir butu tai lauktumem su dziaugsmu. Bet problemele, kad testai rodo neigiama. Visada ciklas reguliarus 25-26 d.
HCG pasidarykit
Reikes ieskot kur UK daro.