Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(opka @ 2016 07 30, 21:20)
Ir kaip su tais vaiduokliais pasibaigė? Tikri jie ar ne buvo? smile.gif

Aš jau va norėjau ryt ryte darytis testą, nes krūtinė sunki jau apie 2 sav. Ir še kad tau, atėjo nelabosios mmm šiandien sad.gif( bandysim sekantį mėn iš naujo!

Na šiandien ryte dariausi testą - linija pradėjo ryškėti po 1 minutės ir dabar jau matosi, kad ji tikrai yra. Na lyginant su C, ji nėra tokia efektingai ryški, bet jau tikrai matosi, kad normali linija yra bigsmile.gif
Mėnesinės vėluoja 6 dienas, mano šeimos gydytoja atostogauja iki rugpjūčio 10 dienos, tai tą dieną lėksiu pas ją ir darysiuosi kraujo tyrimą, pas ginekologę užsiregistravus rugpjūčio 18 dieną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 31 liepos 2016 - 09:55
QUOTE(mmmune @ 2016 07 31, 10:54)
Na šiandien ryte dariausi testą - linija pradėjo ryškėti po 1 minutės ir dabar jau matosi, kad ji tikrai yra. Na lyginant su C, ji nėra tokia efektingai ryški, bet jau tikrai matosi, kad normali linija yra  bigsmile.gif
Mėnesinės vėluoja 6 dienas, mano šeimos gydytoja atostogauja iki rugpjūčio 10 dienos, tai tą dieną lėksiu pas ją ir darysiuosi kraujo tyrimą, pas ginekologę užsiregistravus rugpjūčio 18 dieną  4u.gif

Na tai laikau kumštukus, kad tik gydytoja patvirtintų tą gerą nuojautą!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(opka @ 2016 07 31, 12:43)
Na tai laikau kumštukus, kad tik gydytoja patvirtintų tą gerą nuojautą!! smile.gif

Man labai pasisekė iš tos pusės, kad mano šeimos gydytoja tuo pačiu yra ir šeimos draugė nuo senų senų laikų, tai visai kitaip vyksta pokalbis ir problemų sprendimas tongue.gif
pasikalbėjau šiandieną, sako jokio kraujo aš tau nedarysiu biggrin.gif Pasikalbės rytoj medicinos centre ir sakė, jeigu man neramu ar kitaip tariant noriu "pasitvirtinti", kad tikrai viduje yra žirniukas, galėsiu pasidarysi ultragarsą. O kai nuo turėjusiu būti mėnesinių dienos praeina 3 savaitės, ginekologė daro visus reikiamus tyrimus ir nemokamai 4u.gif
Tai net nzn...gal kiekvienoje įstaigoje ir nuo gydytojo dar priklauso....sakė būti man ramiai ir kaukti reikiamo momento, nes pagal mano skaičiavimus, tai pastojimas dar tik 3 savaičių ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, su vaikinu praeitą mėnesį mylėjomes per vaisingas dienas, šį mėnesį mano mm vėluoja jau 8dienas, šeip jokių išskirtinių požymių nejaučiu, nei skauda pilvą, nei bloga, nei vemiu. Mano temperatūra dienos metu laikosi 37,2-37,4 , prieš savaitę labai maudė šoną pilvo apačioje, dažnai šlapinuosi, skaudą galvą, jaučiu nuovargį tačiau nėštumo testas neigiamas. Ar gali būti, kad testas klysta ir aš iš tiesų laukiuosi? O gal per anksti dariausi testą (jį atlikau vakar, tai buvo 7diena kai vėluoja mėnesinės)? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(neziniuke85 @ 2016 08 22, 07:38)
Sveikos merginos, su vaikinu praeitą mėnesį mylėjomes per vaisingas dienas, šį mėnesį mano mm vėluoja jau 8dienas, šeip jokių išskirtinių požymių nejaučiu, nei skauda pilvą, nei bloga, nei vemiu. Mano temperatūra dienos metu laikosi 37,2-37,4 , prieš savaitę labai maudė šoną pilvo apačioje, dažnai šlapinuosi, skaudą galvą, jaučiu nuovargį tačiau nėštumo testas neigiamas. Ar gali būti, kad testas klysta ir aš iš tiesų laukiuosi? O gal per anksti dariausi testą (jį atlikau vakar, tai buvo 7diena kai vėluoja mėnesinės)?  smile30x30.png

Gali būti , kad testas dar nerodo jūsų nėštumo, man taip buvo, kad buvau beveik tikra , kad laukiuosi, pirma kartą testas nerodė nieko, po savaitės kitą pasidariau ir buvo teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Wasarre @ 2016 08 22, 15:17)
Gali būti , kad testas dar nerodo jūsų nėštumo, man taip buvo, kad buvau beveik tikra , kad laukiuosi, pirma kartą testas nerodė nieko, po savaitės kitą pasidariau ir buvo teigiamas.

Labai tikiuosi, kad jus teisi, jauciu ir as kad laukiuosi, bet labai bijau nusivilti, kad ta nuojauta mane gali apgauti smile30x30.png
Atsakyti
sveikos merginos man pirma kart tokia situacija rugpjucio 4 d. prasidejo menesines bet jos keistos itartinos po mmm. pradejo dideti krutine akivaizdziai nakty lekiu i toleta pykina nusipirkau testa neigiamas dar pasidariau siandie ryte neigiamas bet jauciu kad keistai jauciuosi 30 d,pas ginekologe uzsirasiau matysim ka ji pasakis nekantrauju suzinoti nes vartoju vaistus nuo depresijos nezinau kaip elgtis gal delto testus klaidina ,dar geriu dauk skysciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2016 08 25, 10:47)
sveikos merginos man pirma kart tokia situacija rugpjucio 4 d. prasidejo menesines bet jos keistos itartinos po mmm. pradejo dideti krutine akivaizdziai nakty lekiu i toleta pykina nusipirkau testa neigiamas dar pasidariau siandie ryte neigiamas bet jauciu kad keistai jauciuosi 30 d,pas ginekologe uzsirasiau matysim ka ji pasakis nekantrauju suzinoti nes vartoju vaistus nuo depresijos nezinau kaip elgtis gal delto testus klaidina ,dar geriu dauk skysciu  doh.gif

Kai nueisit pas gydytoja praneskit ka sake...
O siaip nemanau, kad esat nestuke.gif
Atsakyti
jo pranesiu ,po antro testo as irgi netikiu dabar kad esu nestuke.gif ,bet va krutine is galvos neiseina liaukos tokios pilnos ir skauda kaip einu ,speneliai tamsus,niekada po du testus neteko daryt visada pirmo uztekdavo nes simtomu tokiu kaip ir nebudavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 25 rugpjūčio 2016 - 12:06
Sveikos mielosios...aš ir vėl šioje temoje.... blush2.gif
Deja, planavimą pradedu iš naujo.... pasidžiaugiau ir visi džiaugsmai baigėsi.....nutiko kaip nutiko...gyvenimas tęsiaisi... unsure.gif
Planuojame leliuką iš naujo.... iki mm, dar nepilnos 2 savaitės, bet nuo savaitgalio pradėjo mausti strėnas ir tas maudimas neapleidžia, kartais taip tarsi minimaliai pamaudžia, o kartais toks lyg mini nudiegimas pasijunta pilvo apačioje. Testai savaime suprantama dar nieko nerodo.... tai ir mąstau, ar čia kur sušalau ar jau gal vėl galiu pradėti puoselėti naują viltį... kaip galvojate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2016 09 27, 09:55)
Sveikos mielosios...aš ir vėl šioje temoje.... blush2.gif
Deja, planavimą pradedu iš naujo.... pasidžiaugiau ir visi džiaugsmai baigėsi.....nutiko kaip nutiko...gyvenimas tęsiaisi... unsure.gif
Planuojame leliuką iš naujo.... iki mm, dar nepilnos 2 savaitės, bet nuo savaitgalio pradėjo mausti strėnas ir tas maudimas neapleidžia, kartais taip tarsi minimaliai pamaudžia, o kartais toks lyg mini nudiegimas pasijunta pilvo apačioje. Testai savaime suprantama dar nieko nerodo.... tai ir mąstau, ar čia kur sušalau ar jau gal vėl galiu  pradėti puoselėti naują viltį... kaip galvojate?  blush2.gif

jei iki mm dar beveik 2 savaitės, tai greičiausiai tik tik įvykus ovuliacija. Todėl belieka apsišarvuoti kantrybe ir laukti.
Atsakyti
Sveikos visos. Noreciau jusu nuomones. Rugsejo 29 d buvo mm. Vakar tepliojo rudai ir siandien dar truputi patepliojo. Vakare nieko. Sekancios mm spalio 24d. Ar tai galejo buti implantacinis tepliojimas. Turiu du vaikus, bet nesuvienu taip nebuvo.
Atsakyti