5196Po daugiau nei 20 metų Ru Stiuart grįžta į Samerbėjų. Alfas labai nustebęs ir džiaugiasi, bet aiškiai supranta, kad yra kažkas ko ji nepasako, kodėl grįžo atgal. Vėliau ji pasako Alfui, kad skambino Marta ji saugi, jai su Hugo pavyko patekti į JAV. Ru sukrėsta sužinojusi, kad Alfas tardomas dėl žmogžudystės. Kai Alfas nueina padaryti gėrimo, Ru gauna žinutę iš vyro vardu Timas, kurioje klausia kodėl ji nepaskambina. Bet Ru pameluoja Alfui pasako, kad tai iš marketingo įmonės. Vėliau ji gauna ir balso pašto pranešimą iš kurio aišku, kad ji skolinga pinigų. Ru susipažįsta su Mailsu. Ji suintriguota sutikusi Selės brolį.
Vėliau Kolina primena Ru kokia ji buvo anksčiau ir panašu, kad Ru per visą šį laiką negali atsikratyti savo praeities. Tačiau ji parodo brandų požiūrį į tai kas nutiko tas nutiko ir nereikia nieko neigti. Ji pasako Alfui, kad ketina pabūti čia porą savaičių ir pameluoja, kad viskas yra gerai tarp jos ir vyro su kuriuo susitikinėja. Alfas susipainiojęs po jos požiūrio į įlanką praeityje, jis negali suprasti kodėl ji grįžo, bet Ru užtikrina, kad maža dozė Samerbėjaus yra būtent tai ko jai dabar reikia. Alfas nueina, o ji sulaukia Timo skambučio Ru panardina savo SIM kortelę į kavą.
Bianca sapnuoja Liamą, bet Eipril ją pažadina. Eipril klausia ar sapnas turi kažką bendro su Liamo balso pranešimu? Bianca pasako, kad ištrynė jį, bet kai Eipril išeina Bianca vėl klausosi to pranešimo. Eipril supranta, kad sapnas buvo apie Liamą ir bando įtikinti Bianca, kad tai tikras ženklas, kad ji priėmė netinkamą sprendimą. Bianca nusprendžia pasakyti Vitorio apie sapną, kad viskas būtų atvira. Ji nori pasakyti, bet drąsą atima faktas, kad Vitorio ieško namo jiems gyventi po vestuvių. Bianca neryžtinga dėl noro tuoktis su Vitorio ir jau nori pasakyti, kad jai reikia daugiau laiko, kai pasirodo Liamas su savo nauja mergina Nina. Jis nusprendė grįžti į Samerbėjų.
Vilas bando pripratinti Lily prie naujo gyvenimo Samerbėjuje. Jis užrašo ją į mokyklą, kur Eipril pažada prižiūrėti ją kol pripras, bet Lily nusivylusi. Ji negali suprasti kodėl mama juos paliko, kodėl jie turi pradėti naują gyvenimą ir negali suprasti kodėl blogai jai pasakyti kas vyksta. Galų gale Vilas nusprendžia pasakyti, kad tai buvo jo kaltė, kad Gipsy juos paliko, o ne Lily. Lily paveikta fakto, kad Gipsy skambino jai ir Vilas nusprendžia, kad laikas Lily pasikalbėti telefonu su mama.
Romeo, Indi ir Nikole laikė egzaminą. Indi mano, kad jai nepavyko. Romeo su Nikole ją guodžia ir bando išlikti pozityvūs.
Nežinau kaip jums, bet man Liamas nepatinka, nu nelimpa, kiek jį pamatau man jis į prasigėrusį užneša. Biancai per prastas
Vitorio
bet is akiu matosi, kad nesutvertas ištikimybei
O Indi tai toks jausmas, kad ji pastoviai kažkokia išsigandusi, pasimetusi, nieko nežinanti - vis tokia pat veido išraiška
Gaila Ru vaidina kita aktorė, man ana kiek prisimenu tokia simpatiška buvo - sita visai nepanasi (iš veido bruožų) i senaja Ru.