Gal kam teko uzsisakineti iš hotelnet.eu?
QUOTE(MAMICY @ 2016 02 07, 20:14)
pirma pasitaikiusi data 09.10.-09.17 (bet dar tikrai sezone)
viešbutis Lindos imperial. puikūs atsiliepimai, kalneliai ir pan.
2+1 vaikas (aš uždėjau 5 metai amžiaus. nežinau kiek jūsiškis) 1090 eurų savaitei.
arba šiek tiek pigesnis, bet irgi su puikiais atsiliepimais - Okeanis beach 4* - ~800
beje, kainas pažiūrėjau tik vienoje svetainėje, tai gali būti ir pigesnių šių viešbučių kainų.
nežiūrėjau dar kiek transferis... pernai kose kainavo po kelis eurus žmogui... tai nemanau, kad netilptumėt į 100 eurų.
Viso 450+1090/800+100
Dėkui, bet mums reikia arba liepą arba rugpjūtį. Deja, turim taikytis su dukros darželio nedarbo laiku...
QUOTE(JN @ 2016 02 17, 10:25)
Dėkui, bet mums reikia arba liepą arba rugpjūtį. Deja, turim taikytis su dukros darželio nedarbo laiku...
Nebus labai karsta? Mes pernai liepos men buvom bulgarijoje. As nepernesu karscio, bet ten man buvo pats tas. Oras gal 28-30. Vanduo lyg 24... ir per adventur buvo tikrai neblogu kainu.
QUOTE(MAMICY @ 2016 02 17, 22:43)
Nebus labai karsta? Mes pernai liepos men buvom bulgarijoje. As nepernesu karscio, bet ten man buvo pats tas. Oras gal 28-30. Vanduo lyg 24... ir per adventur buvo tikrai neblogu kainu.
Mums sakė Rode liepa - pats geriausias mėnuo, rugpjūtis jau pikas ir karščio ir kainų. Bulgarija domėjomės, bet ten su oru kaip ir pas mus Palangoj, niekada nebūsi tikras

QUOTE(Mulka70 @ 2016 02 18, 15:10)
Kaip automobilių paieška Rode, žiūriu, daug kas siūlo Kaliteja cars, tik jie man kažko neatsako. Mąstau, ar nuomotis iš anksto internetu ar ieškoti vietoje. Kol kas pigiausiai 3 dienoms radau už 65 eurus.
Tikrai galima užsisakyti vietoje, nes nuomos punktų ant kiekvieno kampo. Kainos priklauso nuo to kokį mėnesį būsite.
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2016 02 17, 21:43)
Karštis liepos mėn. Rode panašus, karštoka

Kokiu oru galima tiketis Rode geguzes 7-14 dienomis?
QUOTE(MAMAXX @ 2016 02 18, 19:11)
Karštis liepos mėn. Rode panašus, karštoka
Pernai liepos viduryje toks ir buvo, tai čia, anot jų dar nelabai karšta 

tai, kad 28 nebaisu... mes Kose rugsėjo vidury buvom, tai buvo +30. Rode įsivaizduoju panašiai kaip kose, tai liepą irgi turėtų būti stipriai karščiau nei +28.
Man keliaujant sunkiausia uzsisakyti auto
Tai palengvinsiu jusu paieskas ir pasiulysiu uzsisakyti per: galaxyrodos@gmail.com
Viskas labai paprasta, uzsakoma emailu, jokiu uzstatu nieko, sumokejome grynais 140 eur savaitei uz ekonomines klases auto
pasitiko oro uoste, palikome oro uosto aiksteleje, niekas nieko netikrino ir nebuvo jokiu problemu 
Buvome Rugsejo 20-27 d. ir buvo KARSTA
Butinai uzskukite i visus papludimius, prie kiekvieno yra rodykles, visi skirtingi ir visi nuostabus

Tai palengvinsiu jusu paieskas ir pasiulysiu uzsisakyti per: galaxyrodos@gmail.com
Viskas labai paprasta, uzsakoma emailu, jokiu uzstatu nieko, sumokejome grynais 140 eur savaitei uz ekonomines klases auto

Buvome Rugsejo 20-27 d. ir buvo KARSTA

Butinai uzskukite i visus papludimius, prie kiekvieno yra rodykles, visi skirtingi ir visi nuostabus

Ech, pasiruošimą kelionei apkartino būtent auto nuoma. Kitur suvedi duomenis į duotą formą ir matai nuomos kainą. O čia turi vos ne kiekvienam siųsti formą, kad tą nuomos kainą sužinotum, automatiškai nerodo. Pirma kaina - total price, o kai jau nori nuomotis pasidaro grand total price ir aišku gerokai didesnė. Atrodo ta pati Graikija, bet užpernai Korfu tokių nesąmonių nebuvo.
QUOTE(siggita83 @ 2016 01 21, 22:24)
Pernai buvom balandzio pabaigoje,tai visa savaite apie 27 laipsnius,tiesa vanduo kiek vesokas,bet mes maudemes.