Gal kas keliates i Marmari, kokie ispudziai? Gal pirkote per novatura ekskursija? Beje, gal kas ilsejotes Sentido Ixian arba Mitsis Faliraki?

https://www.booking....s/20_6/egle0a16
Sveiki,
Aš irgi pagaliau pildau savo seną norą ir skrendu į Rodą 05 16, į Aldemar Amilia Mare. Prisiplanavau kelionių ir buriavimą
Tikiuos, kad oras bus super. Nežinau kaip jums, bet man savarankiškai kelionės nepavyko susidėliot, ji gavos gerokai brangesnė nei su operatoriais. Ryanair tikrai kainas iškėlęs.....
Sveiki,pirmą kartą skrisime patys susiplanavę viską.Bilietai atskirai Ryanair + viešbutis+transferis.Bilietus ir viešbutį pirkome dar lapkričio mėn. o skrisime tik gegužės mėn.Dabar bilietai atpigo.Mums gavosi 560 eur nuo žmogaus 15 d.ALL inclusive .Viešbutis Delfinia resort.Stebint kainas nuo lapkričio mėn galiu drąsiai sakyti,kad galėjome sutaupyti 100 eur minimaliai,nes tom datom radau dar patrauklesnių pasiūlymų į tą patį viešbutį
Sveiki,
Aš irgi pagaliau pildau savo seną norą ir skrendu į Rodą 05 16, į Aldemar Amilia Mare. Prisiplanavau kelionių ir buriavimą
Tikiuos, kad oras bus super. Nežinau kaip jums, bet man savarankiškai kelionės nepavyko susidėliot, ji gavos gerokai brangesnė nei su operatoriais. Ryanair tikrai kainas iškėlęs.....
O mes irgi i ta pati viesbuti skrendam tik 0519😉
Sveikos,
rugpjūčio mėn. gale keliausime į Rodo sąlą. Apsistosime pačiame Rodo miesto senamiestyje. Norėjau paklausti apie plaukimą į Symi salą. Kaip manote ar verta pirkti bilietus internetu iš anksto? Ar be problemu galima bus nusipirkti vietoje? Kol kas visur rekomenduoja Dedokanesos greitajį keltą. Pigiausiai internetu pavyko rasti žmogui po 20 euru, bet man rodos, kad užsideda antkainius tie puslapiai nemažus. Ekskursijų pirkti nenorime.
Laukiu pasidalinant patirtimi.
</p><p></p><p>Laukiu pasidalinant patirtimi.

Sveiki, be problemų rasit vietoj. Prie uostelio gal koks 50 siūlytojų buvo įvairių ekskursijų laivais. Įvairiausiais laivais laiveliais, dideliais ir mazais, greitais ir ne. Siūlyčiau pirkti vakare jau , kokia 6-7 val , bilietus rytojui. Paskutiniams bilietams daro geras nuolaidas. Mums keltai nepasirode pigiau ( domėjomės) , ta pati kaina kazkaip gavosi.
Labukas na kaip viesbutis? vieta? ar patiko?

Ir pilys, tiek piliu, turbut kone visas aplankem

Gailimes tik vieno, neaplankem Filerimos, o manau, tikrai verta, vaziuojant kryzius atrodo ispudingai, labai didelis....
Sala labai maza, bet lankytinu vietu joje labai daug, tiesa i populiaruji drugeliu sleni nevykome, pagailejome ir laiko ir pinigu. Epta Piges taip pat nepadare didelio ispudzio, idomus tik tamsusis tunelis, na povai zinoma grazus, bet visuomoj viena prasciausiu vietu.