Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas, Graikijos sala

Supratau merginos, Marmaris eilinis kurortas, kuris matomai turi mažiau ką parodyti, bent jau lyginant su Rodu tai kaip suprantu nelabai ten kas yra :-) o kaina tai kaip ir nemaža 40euru persikelti + 15eur  pasienije ar kažkas tokio, nesikėlėm tai tiksliai nežinau bet kiek čia skaičius atsiliepimus tai tiek ir žinau :-) 

ačiū  :)  galvosim ar keltis ar ne, nes pačioj turkijoj buvus ne karta, tai reik pagalvot ar Marmaris to vertas :-)

Atsakyti
Pasienyje mes nieko nemokėjome,tik reikia praeiti pasų kontrolę panašiai kaip oro uoste, bilieto kaina apie 40 Eur.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Perskaičiau visą temą, bet neradau atsiliepimų apie "Rodos Princess Beach Hotel".
Gal kas buvo ir gali pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2018 01 10, 11:35)
Sveikos  smile.gif
Perskaičiau visą temą, bet neradau atsiliepimų apie "Rodos Princess Beach Hotel".
Gal kas buvo ir gali pakomentuot?

Labai geras viesbutis, ir nuostabus papludimys salia jo! ;)
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2018 01 10, 13:46)
Labai geras viesbutis, ir nuostabus papludimys salia jo! ;)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

jei kas apie lankytinas vietas ar šiaip apie salą domina - parašykit man, aš gyvenu čia (pasigyriau) :4u:  :ax:​ 

Atsakyti

Ar tiktai 15€? Kiek žinau, Lietuviams vizos nereikalingos, tiesiog pasą reikia turėti ;) verčiau pasiklausti Lietuvos ambasados Turkijoje :)

Atsakyti

Sveiki, kur patartumėt nuomotis automobilį? Visų pirma, ar dar Lietuvoj, ar ten vietoj nuvykus?

Atsakyti

Mes taip pat į Blue sea beach resort važiuojam, tik kad gegužę :)

Atsakyti
QUOTE(Ievauoga @ 2018 02 22, 20:41)
<p>Sveiki, kur patartumėt nuomotis automobilį? Visų pirma, ar dar Lietuvoj, ar ten vietoj nuvykus?</p>

Visaip esam darę ir vietoje ir iš anksto..Tai iš anksto pigiau r plius didesnis pasirinkmas,bet jeigu auto nesvarbi,tiks kas bus,tai galite ir vietoje.Man tai norisi,dyzelio ir automato 😉Galima ir neimti oro uoste,jeigu skrendate su užsakomaisiais skrydžiais,o bookinti į viešbutį ,kad atvarytų.
Atsakyti
Lyg daug buvo sneketa, bet buvo neaktulu, kur paliekate masina Vilniuje oro uoste, kuri patikimiausia ir pigausia?
Atsakyti

Manau, kad geriau iš anksto,jei svarbu koks automobilis :)

Atsakyti