Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas, Graikijos sala

QUOTE(NijoleP @ 2017 10 25, 16:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Supersmile" data-cid="71858574" data-time="1508938341">
<div>
<p>Is tikruju tai spali aktyviai tikrinau esamus orus ivairiose Graikijos vietose, t.y. esama situacija. Dar paziurejau 2016 history, tai manau, kad iki spalio vidurio skristi tikrai galima drasiai. vartotojo įkelta nuotrauka
As tai labai susiparinusi, nes vakar pabrango apie 100eur variantas, kuris buvo Nr1 is pasirinkimo galimybiu. vartotojo įkelta nuotraukaMan atrodo Novaturas visa Roda pabrangino....</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš tai kai žiūriu konkrečiai tik Rodo miesta tai aplamai pasirinkimas labai mažas, realei tik keli viežbučiai, tiek teztour tiek novaturas, tas labai liūdina :-(</p>

Pritariu, pasiula maza, o kaina didoka tikrai geresnio viesbucio. NijoleP koki viesbuti buvote issirinkus?
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2017 10 25, 20:14)
<p>Sakykit, jei kelionę organizuojates savarankiškai, kokiose dar svetainėse, apart bookingo, ieškot ir rezervuojates viešbučius?</p>

sunshine.co.uk, dar galite per urkistravel paziuret, arba issirinkti viesbuti ir paziureti tiesiogiai gal pats viesbutis turi uzsakymo galimybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2017 10 25, 21:14)
<p>Sakykit, jei kelionę organizuojates savarankiškai, kokiose dar svetainėse, apart bookingo, ieškot ir rezervuojates viešbučius?</p>

quickrooms ir quehoteles
Atsakyti

Pritariu, pasiula maza, o kaina didoka tikrai geresnio viesbucio. NijoleP koki viesbuti buvote issirinkus?

Jokio konkretaus nebuvau išsirinkus. Man agentė pasiūlė Kipriotis ir Blue Sky City Beach, bet kažkaip nežinau nesuviliojo jie manęs. Aišku labai geresniu gal ir nėra. Daug viežbučių Rodo mieste yra 2* ir 3* bet jų pasiūlymuose ir tai nėra. Dar renkuosi nors taip norisi kuo greičiau užsakyti, bet nieks nenori su manim į Rodą, tai kogero teks vienai išsirinkus viežbuti pagal save. 

O kokį jūs viežbutį renkatės?

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2017 10 25, 21:49)
quickrooms ir quehoteles

Gaila, nezinojau anksciau siu paiesku vietu... Nes per kitas uzsienio paieskas visur pakankamai brangiai, aisku, ne taip kaip booking smile.gif
Tai vistik vakar uzsisakiau Blue Sea Beach Resort, bus jau ramu smile.gif Kol laukiau, novature pabrango apie 200 eur, tai pamaciau, kad Teztur dar tiek neuzkele ir per Urkis dar 5proc nuolaida duoda. Tai finale ne tiek daug ir permokejau.
Per jusu duotas nuorodas dar geresne kaina gaunasi, tik tiek, kad Ryanair bilietu yra tik iki 09.22, o mes norime spalio pradzioje.
Ir avansas labai mazas, tai ramu, jei kas pasikeis per metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NijoleP @ 2017 10 26, 08:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ritinelis1" data-cid="71859044" data-time="1508955115"><div><p>Pritariu, pasiula maza, o kaina didoka tikrai geresnio viesbucio. NijoleP koki viesbuti buvote issirinkus?</p></div></blockquote><p></p><p>Jokio konkretaus nebuvau išsirinkus. Man agentė pasiūlė Kipriotis ir Blue Sky City Beach, bet kažkaip nežinau nesuviliojo jie manęs. Aišku labai geresniu gal ir nėra. Daug viežbučių Rodo mieste yra 2* ir 3* bet jų pasiūlymuose ir tai nėra. Dar renkuosi nors taip norisi kuo greičiau užsakyti, bet nieks nenori su manim į Rodą, tai kogero teks vienai išsirinkus viežbuti pagal save. </p><p>O kokį jūs viežbutį renkatės?</p><p></p>

Mes jau nusipirkom, viesbutis Horizon palm blue beach hotel & bungalow. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 26 spalio 2017 - 11:21

Jokio konkretaus nebuvau išsirinkus. Man agentė pasiūlė Kipriotis ir Blue Sky City Beach, bet kažkaip nežinau nesuviliojo jie manęs. Aišku labai geresniu gal ir nėra. Daug viežbučių Rodo mieste yra 2* ir 3* bet jų pasiūlymuose ir tai nėra. Dar renkuosi nors taip norisi kuo greičiau užsakyti, bet nieks nenori su manim į Rodą, tai kogero teks vienai išsirinkus viežbuti pagal save.  O kokį jūs viežbutį renkatės?
Kadangi kaip suprantu brangsta,tai gal pirkimą atidėti iki parodos laiko(nepamenu Vivatur lygtais) pavasarį būna.Tada kiek mačiau,kainos geriausios būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 26 spalio 2017 - 12:19

Ačiū pasidalijusioms viešbučių rezervacijų puslapius.! Aš tai kažkaip manau, kad į Rodą neverta su Novaturo ar Tez Turo paketais. Nes tarkim, netgi dabar, kai lėktuvo bilietas 212 eu mūsų norimai datai, pagal mūsų biudžetą aš galiu pasirinkti geresnį viešbutį, nei kad už tokią pačią sumą siūlo agentūros. O dar labai tikiuosi, kad pavyks pagauti ir pigesnius aviabilietus.

Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2017 10 26, 13:15)
<p>Ačiū pasidalijusioms viešbučių rezervacijų puslapius.! Aš tai kažkaip manau, kad į Rodą neverta su Novaturo ar Tez Turo paketais. Nes tarkim, netgi dabar, kai lėktuvo bilietas 212 eu mūsų norimai datai, pagal mūsų biudžetą aš galiu pasirinkti geresnį viešbutį, nei kad už tokią pačią sumą siūlo agentūros. O dar labai tikiuosi, kad pavyks pagauti ir pigesnius aviabilietus.
</p>

As irgi visada taip maniau, kad daug pigiau savarankiskai, net pries kelis metus i Kosa vykome patys labai geromis kainomis. Bet paskutiniais metais tokiu variantu nepagaunu.
Galbut, kol Ryanair bilietai pigesni, dauguma viesbuciu dar nedaro geru akciju. O nusipirkti bilietus i koki pusmeti tykoti viesbucio irgi nesamone smile.gif Dabar buvau radusiu tik kokiu simtu pigiau jei skristi savarankiskai, bet ivertinus pervezimus ir tai, kad is anksto daugiau moketi reikia, tai nelabai ir skiriasi ta kaina....
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2017 10 26, 11:18)

Per jusu duotas nuorodas dar geresne kaina gaunasi, tik tiek, kad Ryanair bilietu yra tik iki 09.22, o mes norime spalio pradzioje.

Ar tai reiškia, kad Ryanair spalio mėnesį jau neskraidina į Rodą?
Atsakyti
QUOTE(Rimcius1 @ 2017 10 26, 13:56)
Ar tai reiškia, kad Ryanair spalio mėnesį jau neskraidina į Rodą?

Rodo, kad skaridina ir spali, bet atidarius neduoda kainu tom dienom. Gal ispirko jau... Paskutinis galimas isskridimas savaitei tik nuo 09.22.
Atsakyti

As irgi visada taip maniau, kad daug pigiau savarankiskai, net pries kelis metus i Kosa vykome patys labai geromis kainomis. Bet paskutiniais metais tokiu variantu nepagaunu.
Galbut, kol Ryanair bilietai pigesni, dauguma viesbuciu dar nedaro geru akciju. O nusipirkti bilietus i koki pusmeti tykoti viesbucio irgi nesamone smile.gifDabar buvau radusiu tik kokiu simtu pigiau jei skristi savarankiskai, bet ivertinus pervezimus ir tai, kad is anksto daugiau moketi reikia, tai nelabai ir skiriasi ta kaina....

Ką turit omeny, kad iš anksto daugiau mokėti reikia? Gal aš dar nežinau kažko :hmm: Savarankiškai planavom pagrinde tik keliones automobiliu.

ir mes turim gan ribotą ir konkretų atostogų laiką. Tai planuojam užsibukinti viešbutį ir tada jau gaudyti bilietus kokiom jau pavyks kainom

Atsakyti