QUOTE (Natalija @ 2004 02 04, 14:13) |
fermentinis suris 100gr majonezas 4-5 saukstai cesnako 1-2 skl. krapai 1-2 sakeles Liankisku dziuvesiu,arba sumustiniu balta duona,iskepta tosterije. Suri sutarkuota per buruokine tarka,cesnakus suspaust,majoneza-viska gerai ismaisyt. uztept ant dziuvesiu/duonos,papuosti su krapai. |
Aš dar į visą tai obuolį įtarkuoju. Niam niam
QUOTE (Natalija @ 2004 02 04, 07:13) |
fermentinis suris 100gr majonezas 4-5 saukstai cesnako 1-2 skl. krapai 1-2 sakeles Liankisku dziuvesiu,arba sumustiniu balta duona,iskepta tosterije. Suri sutarkuota per buruokine tarka,cesnakus suspaust,majoneza-viska gerai ismaisyt. uztept ant dziuvesiu/duonos,papuosti su krapai. |
As tai dar virta kiausini ipjaustau ir jtepu ant juodos duonytes, pakepintos aliejuje.
Gal taip daugiau kaloriju, bet ko nepadarysi del pilvo
QUOTE (balionas @ 2004 02 04, 14:34) | ||
As tai dar virta kiausini ipjaustau ir jtepu ant juodos duonytes, pakepintos aliejuje. Gal taip daugiau kaloriju, bet ko nepadarysi del pilvo |
Tiksliai kaip aš čia pamiršau virtą kiaušinį būtinai
vilko_puse,super!Bandisu ir as,nes mano vyrelis miegsta astrei pavalgit.
Vistu slauneles ant groteliu keptos
Marinadas:druska<vistienos preskonei,gausei cesnaku,majonezo ir i saldituva nakciai
ikaitinu orkaite,slaniales sudedu ant groteliu,i orkaites apacia(tik ne i pacia dugna)pakisu blieka su bulvitemis ir kepu 30 min- 50 min 180laipsn.
Taip pat super ipac sventems tinka
Labai suintrigavot su ceburekais, bet nezinau, kas tie lakstiniai vafliai? Paaiskinkit, prasau.
Aciu
Aciu
patys paprasciausi vafliai be nieko. dideli tokie buna i celofana ivynioti
As irgi tokiu ceburekus kepu Tik i farsa butinai ipilu sultinio ar vandens - tada ju vidus toks sultingas gaunasi niam niam O kas megsta - dar siulau ideti i farsa petrazoliu ar salieru lapeliu ( zodziu zalumynu ) irgi labai skanu.
nu jus man paaiskinkit,noriu as tu cebureku,ale kaip tie lakstai susiglaudzia,ar tarp ju ten tarpas lieka,o mesa neisbyra nesuprantu
niekas ten neishbyra. gi suspaudi, sulimpa.. be to juk pamirkysi i blynu teshla.. skanu, bet as tokio maisto nemegeja..
[QUOTE]Sutinku,bet tai jau kitas receptas..........
As darau ir su kiasinias ir virta desrele,taip pat skanu.O tas receptukas kur su suriu ir majonezo,tai as darau prie alaus,tad nemanau ,kad oboliukas tiks.Tai va...... Neuzpykit,gerai
Tai ko jau čia pykti Aš tai pusryčiams prie arbatos šį patiekalą ruošiu tai obouliukas kaip tik (vitaminčikai ) Na o prie alaus obuoliai manau tikrai netiktų
QUOTE (meduza @ 2004 02 04, 17:13) |
nu jus man paaiskinkit,noriu as tu cebureku,ale kaip tie lakstai susiglaudzia,ar tarp ju ten tarpas lieka,o mesa neisbyra nesuprantu |
Ir as kepu tokius ceburekus, tik viska pasiruosiu is vakaro, t.y susisluoksniuoju vaflius su farsu (du sluoksniai farso) ivynioju i folija ir nakciai i saldytuva, tada vafliai suminksteja ir lengvai pjaustosi kvadratukais. O tesla darau is pakelio, blyneliu misinio, taip greiciau