Įkraunama...
Įkraunama...

Nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai

QUOTE (Natalija @ 2004 02 04, 14:13)

fermentinis suris 100gr
majonezas 4-5 saukstai
cesnako 1-2 skl.
krapai 1-2 sakeles
Liankisku dziuvesiu,arba sumustiniu balta duona,iskepta tosterije.

Suri sutarkuota per buruokine tarka,cesnakus suspaust,majoneza-viska gerai ismaisyt.
uztept ant dziuvesiu/duonos,papuosti su krapai.

Aš dar į visą tai obuolį įtarkuoju. Niam niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 02 04, 07:13)

fermentinis suris 100gr
majonezas 4-5 saukstai
cesnako 1-2 skl.
krapai 1-2 sakeles
Liankisku dziuvesiu,arba sumustiniu balta duona,iskepta tosterije.

Suri sutarkuota per buruokine tarka,cesnakus suspaust,majoneza-viska gerai ismaisyt.
uztept ant dziuvesiu/duonos,papuosti su krapai.

As tai dar virta kiausini ipjaustau ir jtepu ant juodos duonytes, pakepintos aliejuje.
Gal taip daugiau kaloriju, bet ko nepadarysi del pilvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (balionas @ 2004 02 04, 14:34)
QUOTE (Natalija @ 2004 02 04, 07:13)

fermentinis suris 100gr
      majonezas  4-5 saukstai
      cesnako  1-2 skl.
      krapai  1-2 sakeles
      Liankisku  dziuvesiu,arba sumustiniu balta duona,iskepta tosterije.

Suri sutarkuota per buruokine  tarka,cesnakus suspaust,majoneza-viska gerai ismaisyt.
uztept  ant  dziuvesiu/duonos,papuosti  su  krapai.

As tai dar virta kiausini ipjaustau ir jtepu ant juodos duonytes, pakepintos aliejuje.
Gal taip daugiau kaloriju, bet ko nepadarysi del pilvo rolleyes.gif

Tiksliai kaip aš čia pamiršau virtą kiaušinį būtinai tongue.gif
Atsakyti

Sutinku,bet tai jau kitas receptas..........
As darau ir su kiasinias ir virta desrele,taip pat skanu.O tas receptukas kur su suriu ir majonezo,tai as darau prie alaus,tad nemanau ,kad oboliukas tiks.Tai va...... g.gif blush-anim-cl.gif Neuzpykit,gerai...
Atsakyti

vilko_puse,super!Bandisu ir as,nes mano vyrelis miegsta astrei pavalgit.

Vistu slauneles ant groteliu keptos
Marinadas:druska<vistienos preskonei,gausei cesnaku,majonezo ir i saldituva nakciai
ikaitinu orkaite,slaniales sudedu ant groteliu,i orkaites apacia(tik ne i pacia dugna)pakisu blieka su bulvitemis ir kepu 30 min- 50 min 180laipsn.
Taip pat super ipac sventems tinka
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai suintrigavot su ceburekais, bet nezinau, kas tie lakstiniai vafliai? Paaiskinkit, prasau.
Aciu
Atsakyti
patys paprasciausi vafliai be nieko. dideli tokie buna i celofana ivynioti
Atsakyti
As irgi tokiu ceburekus kepu smile.gif Tik i farsa butinai ipilu sultinio ar vandens - tada ju vidus toks sultingas gaunasi niam niam biggrin.gif O kas megsta - dar siulau ideti i farsa petrazoliu ar salieru lapeliu ( zodziu zalumynu ) irgi labai skanu.
Atsakyti
nu jus man paaiskinkit,noriu as tu cebureku,ale kaip tie lakstai susiglaudzia,ar tarp ju ten tarpas lieka,o mesa neisbyra g.gif nesuprantu unsure.gif wink.gif
Atsakyti
niekas ten neishbyra. gi suspaudi, sulimpa.. be to juk pamirkysi i blynu teshla.. skanu, bet as tokio maisto nemegeja..
Atsakyti

[QUOTE]Sutinku,bet tai jau kitas receptas..........
As darau ir su kiasinias ir virta desrele,taip pat skanu.O tas receptukas kur su suriu ir majonezo,tai as darau prie alaus,tad nemanau ,kad oboliukas tiks.Tai va...... Neuzpykit,gerai

Tai ko jau čia pykti Aš tai pusryčiams prie arbatos šį patiekalą ruošiu tai obouliukas kaip tik (vitaminčikai ) Na o prie alaus obuoliai manau tikrai netiktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu buti mama!: 04 vasario 2004 - 19:28
QUOTE (meduza @ 2004 02 04, 17:13)
nu jus man paaiskinkit,noriu as tu cebureku,ale kaip tie lakstai susiglaudzia,ar tarp ju ten tarpas lieka,o mesa neisbyra g.gif nesuprantu unsure.gif wink.gif

Ir as kepu tokius ceburekus, tik viska pasiruosiu is vakaro, t.y susisluoksniuoju vaflius su farsu (du sluoksniai farso) ivynioju i folija ir nakciai i saldytuva, tada vafliai suminksteja ir lengvai pjaustosi kvadratukais. O tesla darau is pakelio, blyneliu misinio, taip greiciau wink.gif
Atsakyti