QUOTE(rude rude @ 2012 06 19, 11:54)
Dar viena labai paprasta makaronu apkepa idedu. As dirbu Londone mokyklos virtuveje, tai mes toki ten gaminame ir tikrai yra labai skanus, ypac kas megsta makaronus.
Isverdame patinkancios formos makaronus, mes verdame kriaukles formos, juos apipilame saltu vandeniu, tada makaronus sumaisome su tunu ir zirneliais, dedame viska i skarda ar i kokia kitokia blekute ir apibarstome suriu, o suri naudokite pagal savo skoni, saunam i orkaite kol graziai paruduoja ir viskas. Skamba neiprastai, gal, kad su tunu, bet tikrai skanu
Isverdame patinkancios formos makaronus, mes verdame kriaukles formos, juos apipilame saltu vandeniu, tada makaronus sumaisome su tunu ir zirneliais, dedame viska i skarda ar i kokia kitokia blekute ir apibarstome suriu, o suri naudokite pagal savo skoni, saunam i orkaite kol graziai paruduoja ir viskas. Skamba neiprastai, gal, kad su tunu, bet tikrai skanu
vakar taisiau šį patiekalą, tai ką galiu pasakyti- man per sausa... jokio padažo netaisote? esmėj gal kad tuną dėjau savose sultyse ne aliejuje, bet norėjosi ben kažkiek kažkokio padažiuko, nes makaronai sausi, žirneliai automatiškai tokį sausumą/sprangumą duoda.... Bet šiaip nieko, gal kad aš ir tuną ir makaronus mėgstu
aš su vyru valgiau, vaikai net nosies nekišo- nes kai nėr gero vaizdo o ir kvapas bei skonis tokie specifiniai, tai jie net neragavo, angliukai vadinasi ne tiek išlepę kaip maniškiai tuo klausimu......
jei dar kada taisysiu- reikia pagalvoti apie padažiuką...