QUOTE(vytenė @ 2011 02 08, 10:23)
O aš pabandžiau pasidaryt sumuštinukus pagal tokį receptuką:
karštai rūkytą jūros lydeką (hekas, ar kaip kitaip ją dar vadina... na, ji turi tik 1 tokį kaip trikampinį kaulą per vidurį...
) susmulkinti, smulkiai įpjaustyti svogūno ar (ir ) poro, galima dar ir svogūnų laiškų, krapų (čia jau kaip kas ir ką mėgstat), truputis grietinės, majonezo (jo dėjau kiek didesnę dalį nei grietinės) - viską sumaišyti ir tepti : ant paskrudintos bulkos, keptos duonos, keptos bulkos, trapių sūrių sausainėlių, krekerių ar trapučių, galima ir į tuos sausaininius krepšelius dėti - ką turit po ranka, ant to ir tepkit, su viskuom skanu ir greit pagaminama
QUOTE(pupa*uoga @ 2011 02 08, 13:09)
labai skanu, pritariu
as dar kartais dedu zirneliu ir pateikiu kaip misraine
ir atrodo graziai, ir tikrai skanu
aš dar ir šviežio agurkėlio smulkiai p[apjaustau, gaivumo priduoda