Gal kuri ka is kruopu idomesnio pasiulytumet?Neradau tokios temutes...
QUOTE(Guotė @ 2011 01 21, 15:30)
Gal kuri ka is kruopu idomesnio pasiulytumet?Neradau tokios temutes...
Guote,
siūlau perlinių kruopų patiekalą sužuvimi.
Geriausia perlines kruopas pamerkti iš vakaro.
Išverdame košę.
Porą{arba svogūna} susmulkiname ir pakepiname svieste.
Sumaišome su rūkyta žuvimi,kiaušinio tryniais,pomidorų tyre,prieskoniais.
Įkepimo indą išteptą sviestuku,pabarstyta džiuvėsėliais sudedame košę sluoksniuojame ją su paruošta mase.
Išlyginame paviršių ir apibartę tarkuotu sūriu apkepame orkaitėje.
Tą galima padaryti mažuose indeliuose,kiekvienam porcijomis.
Produktų kiekis priklauso nuo valgančių asmenų skaičiaus.
Ačiū, regna, skamba labai skaniai-reikės išbandyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 28, 16:55)
Pasiulysiu ir as recepteli:
Reikes nepjaustyto batono, sviesto, cesnako, surio, krapu, druskos, pipiru. Paimti batona ir ji supjaustyti kazkur 2 cm storio riekelemis, bet iki galo nedapjauti, na kad jis butu vientisas (apatines plutos neperpjauti). Sviestas turi buti minkstas (reikia kazkur 2/3 pakelio), i ji ipjaustyti krapu (man skanu kai ju daug), ispausti pora skilteliu cesnako, pagal skoni druskos ir pipiru ir viska ismaisyti. Tada tuo cesnakiniu sviestu sutepti visus batono tarpus (riekeles is kiekvienos puses), i kiekviena tarpeli ideti po gabaliuka fermentinio surio (labai tinka tie tokie kaip lydyti kvadratiniai, kur kiekvienas atskirai i celofaniuka ipakuotas). Tada batona suvynioti i folija ir kepti orkaiteje 200 C kokiu 20 min, tada folija atidengti ir dar truputi pakepti, kad paskrustu Gaunasi labai skanu Aisku kaloriju bomba, bet retkarciais galima
Labai daug cia prirasiau, bet pasigamina labai greitai
Reikes nepjaustyto batono, sviesto, cesnako, surio, krapu, druskos, pipiru. Paimti batona ir ji supjaustyti kazkur 2 cm storio riekelemis, bet iki galo nedapjauti, na kad jis butu vientisas (apatines plutos neperpjauti). Sviestas turi buti minkstas (reikia kazkur 2/3 pakelio), i ji ipjaustyti krapu (man skanu kai ju daug), ispausti pora skilteliu cesnako, pagal skoni druskos ir pipiru ir viska ismaisyti. Tada tuo cesnakiniu sviestu sutepti visus batono tarpus (riekeles is kiekvienos puses), i kiekviena tarpeli ideti po gabaliuka fermentinio surio (labai tinka tie tokie kaip lydyti kvadratiniai, kur kiekvienas atskirai i celofaniuka ipakuotas). Tada batona suvynioti i folija ir kepti orkaiteje 200 C kokiu 20 min, tada folija atidengti ir dar truputi pakepti, kad paskrustu Gaunasi labai skanu Aisku kaloriju bomba, bet retkarciais galima
Labai daug cia prirasiau, bet pasigamina labai greitai
Toks paprastas, taciau tikrai skanus
Isbandziau.
Aciu uz recepta
QUOTE(regna @ 2011 01 21, 20:26)
Guote,
siūlau perlinių kruopų patiekalą sužuvimi.
Geriausia perlines kruopas pamerkti iš vakaro.
Išverdame košę.
Porą{arba svogūna} susmulkiname ir pakepiname svieste.
Sumaišome su rūkyta žuvimi,kiaušinio tryniais,pomidorų tyre,prieskoniais.
Įkepimo indą išteptą sviestuku,pabarstyta džiuvėsėliais sudedame košę sluoksniuojame ją su paruošta mase.
Išlyginame paviršių ir apibartę tarkuotu sūriu apkepame orkaitėje.
Tą galima padaryti mažuose indeliuose,kiekvienam porcijomis.
Produktų kiekis priklauso nuo valgančių asmenų skaičiaus.
siūlau perlinių kruopų patiekalą sužuvimi.
Geriausia perlines kruopas pamerkti iš vakaro.
Išverdame košę.
Porą{arba svogūna} susmulkiname ir pakepiname svieste.
Sumaišome su rūkyta žuvimi,kiaušinio tryniais,pomidorų tyre,prieskoniais.
Įkepimo indą išteptą sviestuku,pabarstyta džiuvėsėliais sudedame košę sluoksniuojame ją su paruošta mase.
Išlyginame paviršių ir apibartę tarkuotu sūriu apkepame orkaitėje.
Tą galima padaryti mažuose indeliuose,kiekvienam porcijomis.
Produktų kiekis priklauso nuo valgančių asmenų skaičiaus.
Skaniai atrodo...gal ir su mesyte pabandyti....Kazin kaip?
DAR KA IS KRUOPU PASIULYKITE, REIKIA ATSARGAS REALIZUOTI....
Ryžių maltinukai su riešutais
reikės: ryžių,sultinio mėsos,graikiškų riešutų,fermentinio sūrio,pomidorų tyrės,poros kiaušinių,druskos,pipirų,džiuvėsėlių.
Ryžius nuplauname ,užpilame karštu sultiniu ir išverdame ant mažos kaitros.
Riešutus,sūrį sumalame,sumaišome su ryžiais,kiaušiniais,pomidorų tyre,suberiame prieskonius
Iš gautos masės darome maltinukus ,apvoliojame džiuvėsėliuose ir apkepame iš abiejų pusių ,kol pagels.
reikės: ryžių,sultinio mėsos,graikiškų riešutų,fermentinio sūrio,pomidorų tyrės,poros kiaušinių,druskos,pipirų,džiuvėsėlių.
Ryžius nuplauname ,užpilame karštu sultiniu ir išverdame ant mažos kaitros.
Riešutus,sūrį sumalame,sumaišome su ryžiais,kiaušiniais,pomidorų tyre,suberiame prieskonius
Iš gautos masės darome maltinukus ,apvoliojame džiuvėsėliuose ir apkepame iš abiejų pusių ,kol pagels.
Kaip įdomiai skamba.. o su kuo rekomenduotumėte valgyt? Gal koks aštresnis padažiukas, salotos?
QUOTE(Jurgiedra @ 2011 01 24, 20:48)
Na ir gera temutę atradau ačiū
ir as tik ka atradau ,ir as
dekoju
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 28, 17:55)
Pasiulysiu ir as recepteli:
Reikes nepjaustyto batono, sviesto, cesnako, surio, krapu, druskos, pipiru. Paimti batona ir ji supjaustyti kazkur 2 cm storio riekelemis, bet iki galo nedapjauti, na kad jis butu vientisas (apatines plutos neperpjauti). Sviestas turi buti minkstas (reikia kazkur 2/3 pakelio), i ji ipjaustyti krapu (man skanu kai ju daug), ispausti pora skilteliu cesnako, pagal skoni druskos ir pipiru ir viska ismaisyti. Tada tuo cesnakiniu sviestu sutepti visus batono tarpus (riekeles is kiekvienos puses), i kiekviena tarpeli ideti po gabaliuka fermentinio surio (labai tinka tie tokie kaip lydyti kvadratiniai, kur kiekvienas atskirai i celofaniuka ipakuotas). Tada batona suvynioti i folija ir kepti orkaiteje 200 C kokiu 20 min, tada folija atidengti ir dar truputi pakepti, kad paskrustu Gaunasi labai skanu Aisku kaloriju bomba, bet retkarciais galima
Labai daug cia prirasiau, bet pasigamina labai greitai
Reikes nepjaustyto batono, sviesto, cesnako, surio, krapu, druskos, pipiru. Paimti batona ir ji supjaustyti kazkur 2 cm storio riekelemis, bet iki galo nedapjauti, na kad jis butu vientisas (apatines plutos neperpjauti). Sviestas turi buti minkstas (reikia kazkur 2/3 pakelio), i ji ipjaustyti krapu (man skanu kai ju daug), ispausti pora skilteliu cesnako, pagal skoni druskos ir pipiru ir viska ismaisyti. Tada tuo cesnakiniu sviestu sutepti visus batono tarpus (riekeles is kiekvienos puses), i kiekviena tarpeli ideti po gabaliuka fermentinio surio (labai tinka tie tokie kaip lydyti kvadratiniai, kur kiekvienas atskirai i celofaniuka ipakuotas). Tada batona suvynioti i folija ir kepti orkaiteje 200 C kokiu 20 min, tada folija atidengti ir dar truputi pakepti, kad paskrustu Gaunasi labai skanu Aisku kaloriju bomba, bet retkarciais galima
Labai daug cia prirasiau, bet pasigamina labai greitai
reiks pabandyt kuri ryta pusryciams iskept cia kai alternatyva karstiems sumustiniams turetu buti
Nusipirkau Norfoje toki stiklaineli salotu (nu a lia kaip ziemai konservas), ten morkos ir svogunai.... gal zinote kaip tokias pasigamint paciai?
QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 18:53)
Nusipirkau Norfoje toki stiklaineli salotu (nu a lia kaip ziemai konservas), ten morkos ir svogunai.... gal zinote kaip tokias pasigamint paciai?
nueik į temą konservavimas ten ne to rasi