Įkraunama...
Įkraunama...

Nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai

QUOTE(indria @ 2008 06 13, 15:04)
oj kaip pasiilgau tinginio bigsmile.gif  begsiu snd daryt bigsmile.gif

O dar dadekit kokiu dziovintu persiku, razinu ar riesutu tai is vis pirstus apsilaizysit.
Atsakyti
QUOTE(Girinukė @ 2008 06 13, 14:42)
O dar dadekit kokiu dziovintu persiku, razinu ar riesutu tai is vis pirstus apsilaizysit.

Na tik "Tinginys" tai jau ne antras patiekalas, o prie desertų...
Apie jį visa atskira tema yra blush2.gif

http://www.supermama...showtopic=10668
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 13 birželio 2008 - 19:15
QUOTE(virguliuke @ 2007 10 10, 14:08)
keliais cia idetais receptukais pasinaudojau,tai idesiu ir savo firminio patiekaliuko receptuka  ax.gif

Airiški kepsninės kotletai

600 g maltos jautienos 
4 riekės rūkytų lašinukų (maždaug 4x20 cm) 
4 riekės batono arba baltos duonos 
aliejaus 
druskos 
maltų pipirų 
bazilikų 
peletrūnų 

bandziau patiko

Iš prieskoniais paskanintos mėsos minkykite faršą, lipdykite 4 kotletus, vyniokite juos į lašinukus, kraštus susmeikite mediniais pagaliukais.
Kotletus kepkite ant įkaitintų grotelių 12-15 minučių, tiekite su skrebučiais, irgi skrudintais ant groteliųar kitu garnyru....

Skanaususer posted image

Atsakyti
As pusryciam daznai darau: kepu duona su joje ispjauta skyle, imusu kiausini ir smulkiai patarkuota suri arba desra, ant galo dedu majonezo ir kecupo thumbup.gif Man skanu
Atsakyti
skaitinejau receptelius, keleta pabandziau, o dabar siulau vakarienei pabandyti.lengva ir visai skanu:
varskes 200-300 g, tik nepacios liesiausios. as perku 5 proc.
gera sauja burokine tarka tarkuoto zalio kopusto,
krieno koks 1 arb. saukstelis,
aliejaus 1 saukstas,
prieskoniu (bazilikas, raudonelis, pipirai ir pan.)
ismaisyti su majonezu, bet as dar idedu ir grietines (del svelnesnio skonio)
.
Ir labai tinka su bulvemis. as kartais verdu, kartais iskepu su lupenom.
Atsakyti
mano megiamos salotos:
rukytos vitienos slaunele,
indelis koncervuotu kukuruzu,
puse indelio koncervuotu ananasu(jei didesnis-500gr, jei mazas, tai galima ir visa)
dar tinka saldi paprika ir porai(bet as nededu, nes nemegstu)

mesa nuplaustome nuo kaulo ir susmulkiname, susmulkiname ananasu griezinelius sudedame i inda, ipilame kukuruzus(pries tai nupilu skysti is kukuruzu) ir ismaisau su majonezu. Majonezas geriausiai tinka helmans, helmans "babuni" ar kitas panasaus skonio, tik ne vilniaus ir ne su krapais, gaunasi visai kitas skonis.
tikuosi patiks!
Atsakyti
O man labai patinka toks vienas paprastas receptukas, nereikalaujantis ilgo terliojimosi virtuvej

Vistienos krutinele;
Indelis pievagrybiu;
Brokolio;
Tailandietisko saldziarugsio padazo - buna toks skaidrus su ivairiu darzoviu gabaleliais smile.gif

Smulkiai supjaustau vistiena ir pakepu ant keptuves. Tada susmulkinu grybukus ir brokoli, viska patroskinu keptuveje ir pries pabaiga ipilu padazo (padaza galima pilti ir idejus i lekste, nes yra zmoniu nemegstanciu to pusiau astraus-saldaus skonio )
Atsakyti
O aš darau taip, ir svečiam patinka ie skanu gražiai atrodo: iškepi didelis blynus į juos vynioji dešrelę (sasyską) griežinėliais olandiško sūrio , dar kai turiu įdedu bet kokių keptų daržovių, viską suvynioji ir apkepi keptuvėj, iškeptus papuoši kečiupu, labai skanu ir sot...
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2008 08 14, 11:01)
O aš darau taip, ir svečiam patinka ie skanu gražiai atrodo: iškepi didelis blynus į juos vynioji dešrelę (sasyską) griežinėliais olandiško sūrio , dar kai turiu įdedu bet kokių keptų daržovių, viską suvynioji ir apkepi keptuvėj, iškeptus papuoši kečiupu, labai skanu ir sot...

Aš taip pat kepu tokius blynelius smile.gif Bet darau tokį padažiuką : 4 šaukštai majonezo, 2 grietinės, įspaudžiu česnako ir įdedu vegetos. Labai skanu... ax.gif Net šašlykus aš su tuo padažu valgau ax.gif
Atsakyti
Dažnai šeimynai prie mėsos darau labai paprastas ir skanias salotytes: supjaustau riekelėmis nuluptus kivius, užbarstau druskos ir pipirų. Ir viskas smile.gif ,mums patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 07 10, 11:56)
O man labai patinka toks vienas paprastas receptukas, nereikalaujantis ilgo terliojimosi virtuvej

Vistienos krutinele;
Indelis pievagrybiu;
Brokolio;
Tailandietisko saldziarugsio padazo - buna toks skaidrus su ivairiu darzoviu gabaleliais smile.gif

Smulkiai supjaustau vistiena ir pakepu ant keptuves. Tada susmulkinu grybukus ir brokoli, viska patroskinu keptuveje ir pries pabaiga ipilu padazo (padaza galima pilti ir idejus i lekste, nes yra zmoniu nemegstanciu to pusiau astraus-saldaus skonio )

ydomus ir paprastas receptukas 4u.gif
Atsakyti
kiviai su druska ir pipirai g.gif idomu...reikes pameginti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shacHii: 14 rugpjūčio 2008 - 15:34