Įkraunama...
Įkraunama...

Nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai

QUOTE(organizatore @ 2007 10 06, 21:36)
o jeigu dar i orkaite idet, kad suris ishsilyditu  blush2.gif  ar cia as jau nesamone suskeliau  doh.gif
Hm... g.gif Gal ir nieko visai, nebandžiau...
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2004 02 17, 00:32)
Netycia uztikau receptuka kuriam ir produktu nedaug reikia, ir pasigamina gan greit. Kas ragavo - nepabrokijo, biciuliai pagal ji pasigamine ivertino "paprasta ir skanu - cool".
Noreciau ir su jumis juo pasidalinti:

1 pak. mazu baronkeliu,
apie 100 gr. farsho,
mesos prieskoniu,
truputis fermentinio surio,
keli shaukshteliai majonezo.

Baronkeles uzmerkti vandenyje (arba piene) 15 min. Paruoshti farsha su prieskoniais. Paruoshta mesa deti i baronkeles viduriuka, ant virshaus uztarkuoti fermentinio surio ir uzdeti maza shaukshteli majonezo. Kepti orkaiteje 15-20min.
Vietoj mesos farasho galima naudoti smulkiai pjaustytas krabu lazdeles su kiaushiniu, suriu ir majonezu.

Skanaus!:valgis


essen.gif
thumbup.gif tai ir pasigaminsiu vakarienei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 09 spalio 2007 - 12:29
QUOTE(ruci @ 2007 07 27, 00:28)
Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
url]
Įdomu?

Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).

Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...

O dėl pievagrybių, tai neturiu ką patarti  verysad.gif , nes nelabai grybus mėgstu...



Nu super thumbup.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 10 04, 09:04)
O AS NESENIAI RAGAVAU TOKI PATIEKALA, KURIS PATIKO MUSU VISAI SEIMAI
JAI KAS NORI, PRASOM PABANDYTI
APIE 1 KG BULVIU, 250G GRIEINES, 4 KIAUSINIAI, KRAPAI, 200G KRABULAZDELIU, DRUSKA, PIPIRAI, KAS MEGSTA GALI IDETI KARIO.
bULVES SNULUPUS SUSMULKINTI BULVINE TARKA, KRABUS SUPJSUSTYTYI SMULKIAI, TAIP PAT KRAPUS, VISKA SUDEDAM IR SUMAISOM.
GALIMA KEPTI ORKAITEJE( INDELIUOSE APIE20 - 30MIN.) IR KEPTUVEJE APKEPTI IS ABIEJU PUSIU, LABAI SKANU SU GRIETINE


mes toki patiekala valgom su tukstancio salu arba juros gerybiu padazu mirksiukas.gif
Atsakyti
keliais cia idetais receptukais pasinaudojau,tai idesiu ir savo firminio patiekaliuko receptuka ax.gif

Airiški kepsninės kotletai



600 g maltos jautienos
4 riekės rūkytų lašinukų (maždaug 4x20 cm)
4 riekės batono arba baltos duonos
aliejaus
druskos
maltų pipirų
bazilikų
peletrūnų



Iš prieskoniais paskanintos mėsos minkykite faršą, lipdykite 4 kotletus, vyniokite juos į lašinukus, kraštus susmeikite mediniais pagaliukais.
Kotletus kepkite ant įkaitintų grotelių 12-15 minučių, tiekite su skrebučiais, irgi skrudintais ant groteliųar kitu garnyru....

Skanaususer posted image
Atsakyti
Aš dažnai gaminu laaabai greitai paruošiamą lašišą smile.gif

Viską darau iš akies biggrin.gif

Reikės lašišos (aš perku visą arba pusę ir paskui supjaustau _ taip pigiau ax.gif )
ryžių
krapų
žuvies prieskonių
sviesto

Išvirti ryžius be jokių prieskonių. Lašišą dėti į šalt vandenį ir kaitinti, kol vanduo pasidaro toks baltas nuo burbuliukų (prieš pat virimą). Kol lašiša kaitinsis darote padažą. Keptuvėje ištirpinat sviestą dedat žuvies prieskonius ir susmulkintus krapus. Į Lėkštę dedam ryžius, lašišą ir viską sulaistom sviestiniu padažu. Garnyras pagal skonį smile.gif
Mano šeimynos mėgstamiausias patiekalas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2007 10 12, 20:01)
Aš dažnai gaminu laaabai greitai paruošiamą lašišą smile.gif

Viską darau iš akies  biggrin.gif

Reikės lašišos (aš perku visą arba pusę ir paskui supjaustau _ taip pigiau  ax.gif )
ryžių
krapų
žuvies prieskonių
sviesto

Išvirti ryžius be jokių prieskonių. Lašišą dėti į šalt vandenį ir kaitinti, kol vanduo pasidaro toks baltas nuo burbuliukų (prieš pat virimą). Kol lašiša kaitinsis darote padažą. Keptuvėje ištirpinat sviestą dedat žuvies prieskonius ir susmulkintus krapus. Į Lėkštę dedam ryžius, lašišą ir viską sulaistom sviestiniu padažu. Garnyras pagal skonį  smile.gif 
Mano šeimynos mėgstamiausias patiekalas  thumbup.gif

as taip darau, laabai skanu

Kas dar ka pasiulys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2007 10 12, 20:01)
Aš dažnai gaminu laaabai greitai paruošiamą lašišą smile.gif

Viską darau iš akies  biggrin.gif

Reikės lašišos (aš perku visą arba pusę ir paskui supjaustau _ taip pigiau  ax.gif )
ryžių
krapų
žuvies prieskonių
sviesto

Išvirti ryžius be jokių prieskonių. Lašišą dėti į šalt vandenį ir kaitinti, kol vanduo pasidaro toks baltas nuo burbuliukų (prieš pat virimą). Kol lašiša kaitinsis darote padažą. Keptuvėje ištirpinat sviestą dedat žuvies prieskonius ir susmulkintus krapus. Į Lėkštę dedam ryžius, lašišą ir viską sulaistom sviestiniu padažu. Garnyras pagal skonį  smile.gif 
Mano šeimynos mėgstamiausias patiekalas  thumbup.gif


tai lasisa iki uzvirimo kaitinti ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2008 05 01, 13:38)
tai lasisa iki uzvirimo kaitinti ir viskas?


Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2007 04 25, 19:28)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Ir as jas labai megstu thumbup.gif . Tik jau simta metu nevalgiau, dekui, kad priminei, reiks kada pasidaryti ax.gif

sita misraine yra super nesenei atrasta.begu pasigaminti nes neuzmiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2007 10 07, 14:37)
Sąmonę, sąmonę.. Kaip kam skaniau. Manau skonis tikrai nenukentės nuo lydyto sūrio. Bus karšti sumuštiniai  thumbup.gif

as taip darau skanu , samone
Atsakyti
Blynai su krabų lazdelėmis ir padažu.
Nieko ypatingo.Tešla kaip blynų,krabų lazdeles tik smulkiau supjaustyt.Sumest į tešlą (dariau tirštesnę) ir kept.
Padažiukas (niam niam):natūralus jogurtas,tarkuotas (morkų tarka) agurkas,skiltelė česnako(spaustas česnakine).Apsiryt galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2003 10 08, 20:46)
Tinginys
Tai labai greitai ir nesudetingai pagaminamas pyragas. O be to labai labai skanus  ;D
Reikes:
4 pakeliu sausainiu
80g margarino arba sviesto
1 stikline cukraus
1 stikline pieno
2-3 saukstai kakavos (savo nuoziura)
Puode istirpinti margarina arba sviesta su cukrumi, ipilti piena. Nuolat maisyti. Kai uzvirs, iberti kakava. Kai kakava istirps ir pasiskirstys tolygiai, i ta mase suberti stambokai sulauzytus sausainius. Visa mase gerai ismaisyti. O maisyti tol kol tie sausainukai gerai apsivolios, aptrupes, maseje  neliks skystos kakavos. Tada sia mase iskresti ant celofano, padaryti reikiama forma ir i saldymo kamera.Kol sukietes.
Skanaus ;D


oj kaip pasiilgau tinginio bigsmile.gif begsiu snd daryt bigsmile.gif
Atsakyti