Įkraunama...
Įkraunama...

Nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai

QUOTE(Laurita* @ 2007 08 28, 15:18)
laba mane gundo šitas patiekaliukas, bet sorry turiu kvailą klausimą  blush2.gif - ar tą duonytę reikia pirma paskrudinti ir tik tada kočioti? o gal iš viso nereikia skrudinti?  ax.gif  ačiū už ats.  4u.gif

Manau, kad skrudinta ir neišsikočiotų g.gif
Atsakyti
Buvo vienas variantas sumuštinukų prie alaus ir šiaip ax.gif, bet aš darau kiek kitaip:
Pakepinam duonos puseles, užtepm majonezo (tik labai nedaug), uždedam šprotų ir užbarstom sūriu. Kam patinka duoną galima truputį patrinti česnaku.
Man labai skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Vickey @ 2007 08 28, 15:21)
Manau, kad skrudinta ir neišsikočiotų  g.gif


rolleyes.gif aišku, nes kažkaip lyg man pasirodė, kad nuotraukoje galiukai lyg ir paskrudę, o gal paskui keliom minutėm dedasi į kokią orkaitę? g.gif doh.gif niu dabar parašiau kaip visiška neišmanėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 08 28, 16:22)
Buvo vienas variantas sumuštinukų prie alaus ir šiaip  ax.gif, bet aš darau kiek kitaip:
Pakepinam duonos puseles, užtepm majonezo (tik labai nedaug), uždedam šprotų ir užbarstom sūriu. Kam patinka duoną galima truputį patrinti česnaku.
Man labai skanu  essen.gif

arba tas pats tik uzsidedz morku salotos ant keptos duonos
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2007 08 28, 15:18)
laba mane gundo šitas patiekaliukas, bet sorry turiu kvailą klausimą  blush2.gif - ar tą duonytę reikia pirma paskrudinti ir tik tada kočioti? o gal iš viso nereikia skrudinti?  ax.gif  ačiū už ats.  4u.gif
Atsiprašau, kad tik dabar atrašau, - duona neskrudinta. Ir kraštelius nupjaustau, kad lengviau išsikočiotų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 09 03, 22:07)
Atsiprašau, kad tik dabar atrašau, - duona neskrudinta. Ir kraštelius nupjaustau, kad lengviau išsikočiotų...  blush2.gif


ačiū vistiek mirksiukas.gif 4u.gif jau išbandytas šitas receptukas thumbup.gif labai patiko, aš taip ir padariau-nupjausčiau tą plutelę šiek tiek, šitas receptukas taip sakant perduotas ir tretiesiems asmenims lotuliukas.gif kas išbandė-labai išgyrė thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2007 09 04, 14:54)
ačiū vistiek  mirksiukas.gif  4u.gif jau išbandytas šitas receptukas  thumbup.gif labai patiko, aš taip ir padariau-nupjausčiau tą plutelę šiek tiek, šitas receptukas taip sakant perduotas ir tretiesiems asmenims  lotuliukas.gif kas išbandė-labai išgyrė  thumbup.gif  tongue.gif
Džiaugiuos, kad tiko ir patiko yahoo.gif Svarbiausia, kad įdarus galima kaitalioti...
Atsakyti
O AS NESENIAI RAGAVAU TOKI PATIEKALA, KURIS PATIKO MUSU VISAI SEIMAI
JAI KAS NORI, PRASOM PABANDYTI
APIE 1 KG BULVIU, 250G GRIEINES, 4 KIAUSINIAI, KRAPAI, 200G KRABULAZDELIU, DRUSKA, PIPIRAI, KAS MEGSTA GALI IDETI KARIO.
bULVES SNULUPUS SUSMULKINTI BULVINE TARKA, KRABUS SUPJSUSTYTYI SMULKIAI, TAIP PAT KRAPUS, VISKA SUDEDAM IR SUMAISOM.
GALIMA KEPTI ORKAITEJE( INDELIUOSE APIE20 - 30MIN.) IR KEPTUVEJE APKEPTI IS ABIEJU PUSIU, LABAI SKANU SU GRIETINE
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 10 04, 09:04)
O AS NESENIAI RAGAVAU TOKI PATIEKALA, KURIS PATIKO MUSU VISAI SEIMAI
JAI KAS NORI, PRASOM PABANDYTI
APIE 1 KG BULVIU, 250G GRIEINES, 4 KIAUSINIAI, KRAPAI, 200G KRABULAZDELIU, DRUSKA, PIPIRAI, KAS MEGSTA GALI IDETI KARIO.
bULVES SNULUPUS SUSMULKINTI BULVINE TARKA, KRABUS SUPJSUSTYTYI SMULKIAI, TAIP PAT KRAPUS, VISKA SUDEDAM IR SUMAISOM.
GALIMA KEPTI ORKAITEJE( INDELIUOSE APIE20 - 30MIN.) IR KEPTUVEJE APKEPTI IS ABIEJU PUSIU, LABAI SKANU SU GRIETINE
Mes irgi taip darom, tik krabų lazdelių nededam... Paprasčiausiai taip kepam tarkuotas bulves...
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 04, 10:19)
[size=1][/size]Mes irgi taip darom, tik krabų lazdelių nededam... Paprasčiausiai taip kepam tarkuotas bulves...

pabandykit su krabais, tikrai skanu
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 08 28, 16:22)
Buvo vienas variantas sumuštinukų prie alaus ir šiaip  ax.gif, bet aš darau kiek kitaip:
Pakepinam duonos puseles, užtepm majonezo (tik labai nedaug), uždedam šprotų ir užbarstom sūriu. Kam patinka duoną galima truputį patrinti česnaku.
Man labai skanu  essen.gif

mes irgi taip gaminam ir valgom nebutinai prie alaus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2007 07 27, 01:28)
Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
user posted image
Įdomu?

Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).

Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...

O dėl pievagrybių, tai neturiu ką patarti  verysad.gif , nes nelabai grybus mėgstu...


o jeigu dar i orkaite idet, kad suris ishsilyditu blush2.gif ar cia as jau nesamone suskeliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 10 06, 21:36)
o jeigu dar i orkaite idet, kad suris ishsilyditu  blush2.gif  ar cia as jau nesamone suskeliau  doh.gif


Sąmonę, sąmonę.. Kaip kam skaniau. Manau skonis tikrai nenukentės nuo lydyto sūrio. Bus karšti sumuštiniai thumbup.gif
Atsakyti