Įkraunama...
Įkraunama...

Nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai

QUOTE(grange @ 2007 07 27, 09:49)
blink.gif  nu geras kaip idomiai is duonos  thumbup.gif

niu garbes zodis, atradimas essen.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 27, 00:28)
Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
user posted image
Įdomu?

Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).

Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...

O dėl pievagrybių, tai neturiu ką patarti  verysad.gif , nes nelabai grybus mėgstu...



Net labai suintrigavo. O kaip ta duonytė, lengvai kočiojasi ir lygiai? Tikrai reiks išbandyti? Smeigtukais kai smeigi neįra?
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 07 31, 13:48)
Net labai suintrigavo. O kaip ta duonytė, lengvai kočiojasi ir lygiai? Tikrai reiks išbandyti? Smeigtukais kai smeigi neįra?
Duona kočiojasi tikrai lengvai, net kai aš kočiojau su alaus buteliu, nes neturiu kočėlo blush2.gif O kadangi jos pagrindą patepiau majonezu, tai jis sumirko ir dėl to duona nuo smeigtukų nesuiro.
Atsakyti
aš irgi kepu tokius čeburekus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 07 31, 14:48)
Net labai suintrigavo. O kaip ta duonytė, lengvai kočiojasi ir lygiai? Tikrai reiks išbandyti? Smeigtukais kai smeigi neįra?

as turiu Toste duonos receptu knygele, tai joje rasoma, kad galima iskociota ir idaryta duonele susukti ir supjaustyti kaip vyniotinukus. gaunasi 1 kasnio sumustiniai thumbup.gif
Atsakyti
Virta arba rūkyta vištiena, dž.vaisiai ( abrikosai, razinos, slyvos) ir citriną išspaudžiu thumbup.gif čia tokia dietiškos salotos, o kam tai neaktualu dar galima dėti ryžių ir maišyt su majonezu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bulviu verinukai su sonine

Produktai: 12-16 mazu virtu bulviu, 150 200 g saltai rukytos sonines, 3-4 melynu svogunu galvutes, marinuoti agurkeliai, bulviu prieskoniu, druskos, pipiru
Padazui: 1 indelis naturalaus jogurto, 2 skilteles cesnako, svoguno galvute, zalumynu, pipiru, druskos

Paruosimas: Sonine supjaustykite pailgais griezineliais ir jais apvyniokite bulves. Tada paeiliui ant mediniu iesmeliu smeikitebulve, svoguno griezineli ir agurka. Kepkite orkaiteje apie 10 min, kol sonine apskrus.
Bulves patiekite karstas su padazu: susmulkintas svogunas, cesnakas, sumaisyta su jogurtu bei zalumynais.

Skanaus smile.gif
Atsakyti
[quote=ruci,2007 07 27, 00:28]
[color=black]Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
user posted image
Įdomu?

Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).

Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...




Nu saunuole!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir sugalvok taip biggrin.gif Si vakara jau zinau, ka valgysiu vakarienei ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 26, 23:28)
Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
user posted image
Įdomu?

Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).

Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...

O dėl pievagrybių, tai neturiu ką patarti  verysad.gif , nes nelabai grybus mėgstu...





va cia tai thumbup.gif
Atsakyti
o mes siandiena valgom saltibarkscius,kepta karkair orkaiteje keptas bulves.oi atsiprasau ne ten parasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 28 rugpjūčio 2007 - 13:34
QUOTE(aneta23 @ 2007 08 28, 14:33)
o mes siandiena valgom saltibarkscius,kepta karkair orkaiteje keptas bulves.oi atsiprasau ne ten parasiau.

lotuliukas.gif nesudetingi ir idomus patiekalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 27, 00:28)
[color=black]Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
user posted image
Įdomu?

Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).

Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...


laba mane gundo šitas patiekaliukas, bet sorry turiu kvailą klausimą blush2.gif - ar tą duonytę reikia pirma paskrudinti ir tik tada kočioti? o gal iš viso nereikia skrudinti? ax.gif ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 28 rugpjūčio 2007 - 14:19