Tingiu viską skaityti, bet tikiuosi, kad mano receptukas patiks...čia kai būna savaitgalis ir galiu vyrą įkinkyti į bulvių skutimą
. Žodžiu tai vadinu "kaštonais" (ypač patinka vaikams(dėl idėjos) ir vyrams(kad galima valgyti su alum)).
Vyras nuskuta kuo didesnes bulves , jas pjauna išilgai ir išskuobia vidurius (tai kas išskuobiama galima panaudoti verdant sriubą). Paruošiamas faršas , mes valgom tik paukštieną, tai aš naudoju kalakutienos faršą, aišku, česnakiukas, svogūniukas, prieskoniukai, kiaušinis, majonezo šaukštas ,(pakepintos morkytės galima įmaišyti).Kepimo formą ištepti aliejumi, guldyti bulvytę, ją prikrėsti faršo, imti kitą dalį tos bulvytės, vidų šiek tiek patepti majonezu ir užvožti, kai visas bulvytes baigiate įdaryti, jas apibarstote bulvių prieskoniais ir negausiai viršų aptepliojate majonezu.Jei namie yra vaikų, tą bulvės dalį, kurią užvožėte, prismaigstote laužytais spageti makaronais (tipo "spygliai"), bet kadangi pas mane tik vyras ir jam nereikia lėkštėje žaidimų, apsieinu ir be to
.Prieš kišant į orkaitę įpilti šiek tiek vandens (kokia 1/3 puodelio).Kepti kol bulvės gražiai apskrus(vanduo seniai turi būti išgaravęs). Mes valgom su grietine į kurią įberiu druskos ir gausiai krapų(nu be jų neįsivaizduoju)...Po to geriam virškinimo fermentų, nes visada apsivalgom