Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kam dar aktualu, lego kalendoriu yra senukuose, šnd su 30 off thumbup.gif mb katik nupirko lego friends 16.90€ bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, ar esate uzsakineje is kokio nors europinio UNIQLO puslapio? Jei taip, is kurios šalies geriausia pirkt? USA yra mano prekių, bet daug brangiau unsure.gif aciu is anksto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar AMAZON.CO.UK niekas neperka,labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Renku SD Vilniuje.
prekes atsiimti Zirmunuose.

pirkciau eurais, sekmadieni vakare.

prasom jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2015 11 28, 09:42)
Merginos, ar esate uzsakineje is kokio nors europinio UNIQLO puslapio? Jei taip, is kurios šalies geriausia pirkt? USA yra mano prekių, bet daug brangiau unsure.gif aciu is anksto smile.gif  4u.gif

esu pirkus is vokietijos ir UK. Pati nenusipirksite, nes jei perkate is DE, turite moketi DE kortele, jei perkate is UK, turite moketi UK kortele, todel tenka pasinaudot draugu gerumu. Belieke UK< DE< USA tarpininkes.
Atsakyti
Siandien pirksiu is amazon.de, priimsiu 1-2 norincias i kompanija smile.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2015 11 28, 09:51)
Ar AMAZON.CO.UK niekas neperka,labai reikia 4u.gif

aš irgi prisijungčiau, jei uzžsakinėsit parašykit man a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2015 11 27, 18:51)
Na aš bandysiu rinkti mytoys.de su 10 proc viskam. Vilnius.
Susirašykime email vv3lina@gmail.com

Dar laukiu prisijungiančių 4u.gif
Turiu 35 proc kodą drabužiams ir batams. Galiu atiduoti.
Papildyta:

Koduką atidaviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Welina: 28 lapkričio 2015 - 10:41
Gal vilnietės ruošiatės pirkti kuri iš mytoys.de? Labai skubiai reik vienų batukų, mielai prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rekomenduotumete tarpininke, kuri perka is H&M?
Atsakyti
Panos, kada pildo mytoyse rubukus? nesuseku blush2.gif
Atsakyti
turiu mytoys -35% koda rubams, gal kas zadat uzsakineti ir mane prijungtu ax.gif
Atsakyti