Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2015 12 02, 00:43)
Braskeleee, gal pavyko užsakyti Amazon.de?

Pavyko,niekaip negaliu jums az parasyt doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 02, 00:43)
O M dydis kokiam ugiui? 4u.gif

Na bent jau as sakyciau kokiam 140-145,nes as dabar saviskiui 135 uzsisakiau S,kadangi turimo XS dydzio rankoves ant ribos
Atsakyti
QUOTE(Angola @ 2015 12 01, 23:20)
Renku mytoys su 35 proc. nuolaida. Utena, seb. Persiunčiu per paštomatą. Kodas galioja iki 12.04, rytoj vakare 18 val norėčiau užsakyti.
astarte12@inbox.lt
Ačiū pasidalinusiai koduku!
Pinigėlių prašysiu iš anksto, jei didelė suma bus.

Taiko tik rūbams ir batams?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 01, 23:16)
Taiko tik rūbams ir batams?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 12 01, 21:27)
Man lpexpress niekada neskambina prieš atvažiuodami, visi kiti visada skambina. Išvis lpexpress bjaurybės, nerasdavo adreso, tai neskambindavo, o tiesiog siuntą į logistikos centrą parveždavo, o siuntos sekime parašyta "nieko nėra namie"  doh.gif  gun_bandana.gif

Man šitie skambina. Bet tik vieną vienintelį kartą. Ir dažniausiai tą, kurio negirdžiu. doh.gif O nepažįstamiems numeriams neperskambinu. To ir etiketas nereikalauja. Ir po to gaudyk juos. Paskutinį kartą paaiškino, kad nepavyko susisiekti/nerado. Teko paaiškint ir žodžiu, ir el. paštu, ką reiškia tas jų "nepavyko". doh.gif Geras tas pašto projektas, bet dar daug jiems pasitempti reikia.

Beje, atėjau su klausimu. Noriu iš UK vaistinės parsisiųsti keletą vaistų vaikui. Tarp jų ir porą sirupo buteliukų. Per ką siųstis? g.gif Iš tokio, kaip chemistdirect brangokai atrodo siųstis tiesiai į Lietuvą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neryztinga @ 2015 12 01, 21:57)
O dabar visada Cocoon'o jų siuntas LP Express pristato? Esu pirkusi gal prieš kokius metus ir tada, kaip ir priklauso, DPD kurjeris pristatė į namus, parduotuvė davė normalią sekimo nuorodą. Šį kartą gavau tokį sekimo kodą, kurį tik IMX tinklalapyje gali suvesti ir pagal kurį net neaišku, kurioje šalyje siuntinys yra, nes vienintelė pateikiama informacija - siunta "in transit".

Žodžiu, gerai, kad pirkau tik sau ir "saviems", nes pristatymas užtruko 2 savaites, o per tą laiką galėjom tik spėliot, kur yra siuntinys ir kada jis bus pristatytas  doh.gif

Aš irgi tik IMX informaciją mačiau, kad in transit... Pasikeitė ten kažkas pas juos. Tad aš rašiau cocoonui tiesiogiai, prašiau atsiųsti normalų tracking linką, nes turiu matyti ilgą siuntimo numerį, antraip nežinosiu, kam skambinti ir ieškoti siuntos - DHL, DPD ar lpexpress. Kai atsiuntė tracking nuorodą aš ir pamačiau pagal numerį, kad lpexpress, tad jiems ir skambinau... Nu žodžiu daug reikalų ir aiškinimosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 01 gruodžio 2015 - 23:40
tiek to blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 gruodžio 2015 - 23:44
mane tai biesina, kai skambina 7 val ryto ir klausia ar po pietų bus kas nors namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 01, 23:44)
mane tai biesina, kai skambina 7 val ryto ir klausia ar po pietų bus kas nors namie  doh.gif

Ooo, taip. Man taip anksti tik LPEXPRESS skambina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plekšnytė @ 2015 12 01, 10:25)
Pabandydkit cia pasiziureti https://www.babyland.../sArticle/71123

Pati is cia siunciausi neseniai kedute (tik kitos firmos), likau labai patenkinta, ir

aciuuuu!

QUOTE(Smalsute2 @ 2015 12 01, 13:47)
Merginos, o kur radote Hudoros paspirtukus už tokią kainą? 4u.gif

Iš 3s-sports niekas nerenka? ax.gif

nebezinau, apie kuriuos kalbat biggrin.gif as ziuriu mytoys, dabar taiko 20 % nuolaida jiems papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 12 02, 00:13)
Pasidalinkit kur pirkot vaikiškas virtuvėles?  ax.gif

As mytoys pirkau mirksiukas.gif ten nemazas pasirinkimas...
Atsakyti
Merginos, kur dabar geriausia pirkti Egipto žemę, jei reik siustis gal kas i kompanija ima, geriausia Kaune
Atsakyti
QUOTE(@gnyte @ 2015 12 01, 23:57)
Sveikos, man irgi aktualu.. 4u.gif gal kas priims?

Ir as prie Cocooncenter prisijungciau 4u.gif
Atsakyti