Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2015 12 01, 21:12)
Mergikės, kas turit DNB, gal galit pagelbėti? Ar Jums eina prisijungti prie el.bankininkystės?

ką tik dariau pavedimą.
Atsakyti
VAITSA, ar gavot mano žinutę per AŽ? Jei ne, tai atsakymas, taip, reikia, lieku skolinga: astarte12@inbox.lt
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 12 01, 20:27)
ką tik dariau pavedimą.

Jo majo, man rašo

Gerbiamas kliente,

"Šiuo metu vyksta techniniai darbai banko informacinėje sistemoje, todėl nėra galimybės prisijungti prie DNB banko internete.

Kviečiame bankines operacijas atlikti vėliau. Atsiprašome dėl laikinų nepatogumų."
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 01, 21:12)
Mergikės, kas turit DNB, gal galit pagelbėti? Ar Jums eina prisijungti prie el.bankininkystės?

eina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 01, 21:36)
Jo majo, man rašo

Gerbiamas kliente,

"Šiuo metu vyksta techniniai darbai banko informacinėje sistemoje, todėl nėra galimybės prisijungti prie DNB banko internete.

Kviečiame bankines operacijas atlikti vėliau. Atsiprašome dėl laikinų nepatogumų."

veikia wink.gif
Atsakyti
Ačiū, mergikės, laukiu kol pasitaisys...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 01, 20:12)

veikia, ka tik buvau prisijungus prie dvieju el. bankininkysciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune perka crocs, ar noretu jungtis ?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 12 01, 17:38)
Man panašiai buvo, bet aš pati greičiau paskambinau LPEXPRESS, nes pamaniau, gal neturi ,mano tel numerio, ir akurat. Manau ir jūsų tel numerio neturėjo, tai tada net nebandė pristatyti. Tiksliau man ale sakė bandė pristatyt, bet kurjeris tikrai nebuvo, nes prieš važiuodami visada skambina, nes nežino, kaip tiksliai atvažiuoti  biggrin.gif

Man lpexpress niekada neskambina prieš atvažiuodami, visi kiti visada skambina. Išvis lpexpress bjaurybės, nerasdavo adreso, tai neskambindavo, o tiesiog siuntą į logistikos centrą parveždavo, o siuntos sekime parašyta "nieko nėra namie" doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Sense ,

gavau tavo AŽ, bet negaliu atsakyti. Su viskuo sutinku biggrin.gif pabandyk man AŽ atsiųsti savo email, paplepėsime per ten drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 01, 21:46)
Ačiū, mergikės, laukiu kol pasitaisys...

neveikia nuo pietu doh.gif nei is darbo, nei is namu kompiuterio neprisijungiu g.gif ir net mobilioji programele neprijungia pasirodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoda Orchidėja: 01 gruodžio 2015 - 21:40
Sveikos merginos. Gal kas nors renka mytoys.de batukus ir drabuzuukus su 35 proc nuolaida?
Atsakyti