Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rugile @ 2015 12 01, 18:14)
Mergaites, ar http://www.beautyatcreightons.co.uk/ atsiuncia siuntos sekimo numeriuka? Per kiek laiko jie suruosia ir issiuncia uzsakyma? 4u.gif
pirkau 26d., šiandien pristatė UK. Man atrodo, kad numeriuko neatsiunčia...

QUOTE(obelele @ 2015 12 01, 18:14)
Sveikos merginos ir ne tik. Gal kas apsiprekinote rosegal.com ar jie siuncia i lietuva?
rašo, kad nemokamas siuntimas visam pasaulyje. Kainos doleriais, rašo USA, tai arba USA, arba kinija biggrin.gif rekomenduojama neviršyti 22 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 01 gruodžio 2015 - 18:57
QUOTE(oliv @ 2015 12 01, 19:55)
Sveikos, užbėgau trumpam, neskaičius 20 psl., tai jau ir neperskaitysiu doh.gif
Gal per paskutines dvi dienas kas nors pradėjo AMAZON.UK.CO rinkti???

pradejo ir pirko biggrin.gif ten gi nemokamas siuntimas UK nuo 20 svaru,tai retai ieskoma kompnija
Papildyta:
Mergiukai dabar as su prasymu doh.gif negana to,kad Columbia Buga isaugo vyresnioji, tai pasirodo ir svieciantys Crocs pas ja C10 doh.gif doh.gif o ji jau c12 nesioja..Uzsidejom pamatuoti,tai vaikas visas nusimines, kad tokie mazi batai...labai praso nauju..As laiminga isijungiu Crocs.eu ir OMG blink.gif blink.gif ispirkti doh.gif doh.gif
Gal kuri turit C12/ biggrin.gif ar zinot kokiu tasku kur ieskoti? apziurejau amazon, crocs.de..radau tik Crocs.it kazkokia nauja kolkcija už milijoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 12 01, 21:19)
pradejo ir pirko biggrin.gif ten gi nemokamas siuntimas UK nuo 20 svaru,tai retai ieskoma kompnija

Paaiškinkit man, neišmanėlei, kaip nusipirkti iš amazon uk, jei gyveni ne Vilniuje ir Kaune ir nereikia tų 7 kg, kuriuos Tukis pristatytų į namus...
RInkti kooperaciją? unsure.gif Bijau ko nors pripainioti pirmą kartą g.gif Ar spės ateiti iki švenčių, jei krepšelyje yra prekė, kurios pardavėjas ne amazon?
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2015 12 01, 19:31)
Paaiškinkit man, neišmanėlei, kaip nusipirkti iš amazon uk, jei gyveni ne Vilniuje ir Kaune ir nereikia tų 7 kg, kuriuos Tukis pristatytų į namus...
RInkti kooperaciją?  unsure.gif  Bijau ko nors pripainioti pirmą kartą  g.gif Ar spės ateiti iki švenčių, jei krepšelyje yra prekė, kurios pardavėjas ne amazon?

As zadu pirkt amazon. Co. Uk parasyki i irmante.shopping eta gmail.com paziuresiu kada raso pristatymo data. Pirkciau per pirk anglija.
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2015 12 01, 20:31)
RInkti kooperaciją?  unsure.gif  Bijau ko nors pripainioti pirmą kartą  g.gif Ar spės ateiti iki švenčių, jei krepšelyje yra prekė, kurios pardavėjas ne amazon?

as jum parasiau kodel nepuola rasyti,kad perka amazon.co.uk smile.gif as pati pirkau kokius 3 kartus per savaite smile.gif
antra..perku dazniauiai amazono prekes..jei pardavejas ne amazon-paziurekit is kur pardavejas...UK ar kinijos :)plius jie plus minus terminus paraso..as matomai enrizikuociau jau jei pardavejas ne amazon...
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2015 12 01, 19:55)
Sveikos, užbėgau trumpam, neskaičius 20 psl., tai jau ir neperskaitysiu doh.gif
Gal per paskutines dvi dienas kas nors pradėjo AMAZON.UK.CO rinkti???

Sveikos merginos. Mane irgi domina amazon.co.uk. Prasau pagelbekit 4u.gif gal kas Vilniuje galetu nupirkti man si drakoniuka krikstaduktei,labai jau nori http://www.amazon.co...rds=zoomer dino pati nemoku,niekad is cia nepirkau. aciu jei kas atsilieps wink.gif
Atsakyti
Dar vis tebelaukiu Crocs.eu (40proc nuolaidos) uzsakymu 4u.gif Pavedima reiks padaryti is anksto 4u.gif Vilnius,bet galiu persiusti 4u.gif Siuskite emeilu zibute33sm@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2015 12 01, 19:31)

Tukiui uztenka 3 kg (tai minimalus mokestis uz juos yra) - i Panevezi pristato laikas nuo laiko, tik jei neturesit 7 kg - atsiimsit pas kazka kita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 12 01, 17:38)
Man panašiai buvo, bet aš pati greičiau paskambinau LPEXPRESS, nes pamaniau, gal neturi ,mano tel numerio, ir akurat. Manau ir jūsų tel numerio neturėjo, tai tada net nebandė pristatyti. Tiksliau man ale sakė bandė pristatyt, bet kurjeris tikrai nebuvo, nes prieš važiuodami visada skambina, nes nežino, kaip tiksliai atvažiuoti  biggrin.gif

O dabar visada Cocoon'o jų siuntas LP Express pristato? Esu pirkusi gal prieš kokius metus ir tada, kaip ir priklauso, DPD kurjeris pristatė į namus, parduotuvė davė normalią sekimo nuorodą. Šį kartą gavau tokį sekimo kodą, kurį tik IMX tinklalapyje gali suvesti ir pagal kurį net neaišku, kurioje šalyje siuntinys yra, nes vienintelė pateikiama informacija - siunta "in transit".

Žodžiu, gerai, kad pirkau tik sau ir "saviems", nes pristatymas užtruko 2 savaites, o per tą laiką galėjom tik spėliot, kur yra siuntinys ir kada jis bus pristatytas doh.gif
Atsakyti
Mergikės, kas turit DNB, gal galit pagelbėti? Ar Jums eina prisijungti prie el.bankininkystės?
Atsakyti
Gal kažkas Vilniuje renkate iš http://www.parfum-zentrum.de (siuntimas į LT 9.95€) ir cocooncenter.co.uk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gigli: 01 gruodžio 2015 - 20:18
Reikia dovanų 1,5 ir 4 metų panoms, geriausiai lėlės. Pati panų neturėjus, neįsivaizduoju kas tokioms tinka, gal kur matėt kokią akciją amazone ar kur, tokių kur maximoj nėra ax.gif .
Atsakyti