Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 12 01, 13:21)
Kurią pirkot? Maniškiui irgi gerai būtų Kalėdoms ax.gif. Kaip sprendžiat ar euriniams pinigams tinka ax.gif , pagal dydį?
Kaip šita
http://www.yoox.com/...p...RS&sizeId=1
Bet man krepšely vietoj 28 iš karto rašo 22, nesuprantu kokią čia nuolaidą pritaiko ax.gif . Ar vedat dar ką nuolaidos kodo vietoj?

Sita ir pirkau, tamsiai melyna biggrin.gif Krepsy iskart pritaiko 20 proc. nuolaida, o perkant per APP 25 proc, 21 eur mirksiukas.gif Del euru, tai kazkaip vyliuosi kad bus tinkama, bent jau 50 eur kupiura tai matau tikrai tilps, pagal pinigines ismatavimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 12 01, 00:50)
Sveikos, merginos,
ar seniai cia tokie pakeitimai? Ziuriu, Cocooncenter pakeistos siuntimo salygos ir dabar tik nuo 250eu siuncia nemokamai? blink.gif  doh.gif

Lapkričio 13 d. darytas užsakymas iš Cocooncenter, nemokamas siuntimas dar buvo nuo 150 EUR.

Bet kas man labiausiai nepatiko, tai kad Vilniuje siunta buvo perduota "LP express". Pas juos siunta pragulėjo 5 dienas, per tą laiką jų vadinamieji kurjeriai nei skambino, nei bandė pristatyti, po 5 dienų į pašto dėžutę įmetė pranešimą ir reikėjo važiuoti į Šiaurės miestelį pačiai pasiimti beveik 6 kg siuntą.

Jeigu kas nors planuoja rinkti užsakymą ir nevairuoja, turėkite omenyje, kad gali tekti pasinaudoti ir tokiomis "kurjerių" paslaugomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 01, 14:53)
parašėte ką nors jiems?

Man irgi atsiuntė verysad.gif Aš atrašiau, kad save ir pirkėjus gerbiančios parduotuvės už savo klaidas pačios susimoka, bet abejoju, ar kas nuo to pasikeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 01, 14:53)
parašėte ką nors jiems?

I ta pati laiska atradiau, kad atsaukiu uzsakyma. Bet jie nieko daugiau nerase 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri pasinaudojot nuolaida sportsdirect 10sv perkant uz 50sv? Niekaip nesuprantu kaip pasinaudoti blush2.gif blush2.gif blush2.gif Padekit
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 12 01, 15:58)
Man irgi atsiuntė  verysad.gif  Aš atrašiau, kad save ir pirkėjus gerbiančios parduotuvės už savo klaidas pačios susimoka, bet abejoju, ar kas nuo to pasikeis  unsure.gif

QUOTE(D'esire @ 2015 12 01, 16:00)
I ta pati laiska atradiau, kad atsaukiu uzsakyma. Bet jie nieko daugiau nerase 4u.gif

jei aš niekaip nesureaguosiu, kažin patys jie negali nusiskaičiuoti papildomai pinigų?
Atsakyti

Pirksiu CROCS.EU Siuntimas I lietuva9 eurai. Noreciau kad bent pora nariu prisijungtu kad siuntima sbutu po 3 nes dingsta dydziai. kaunas nedidelius siuntinukus galiu persiust per pastomata 4u.gif
Jurgita.karpiniene@gmail.co
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 01, 15:04)
jei aš niekaip nesureaguosiu, kažin patys jie negali nusiskaičiuoti papildomai pinigų?

Tikiuosi, kad ne doh.gif
Papildyta:
Siandiena perkant douglas.lt parduotuveje viskam -15%
Gal ir nieko rinkinukas:
https://www.douglas....ct-mascara-set/
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 01, 16:19)
Ir man  doh.gif  doh.gif  doh.gif bet geriausia, kad prašo sumokėti skirtumą už 4 paspirtukus, bet aš tiek nepirkau  blink.gif VĖL klaida???

Sakes blink.gif priminkit kokius cia paspirtukus pirkot?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 01, 16:35)
Sakes blink.gif priminkit kokius cia paspirtukus pirkot?

micro sprite
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite mytoys 35 proc. koduku pasidalinti? Galiu parinkti arba prisijungti, bet iš Utenos esu. Labai batų vaikui prisireikė, toks jausmas, kad per naktį tris poras išaugo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angola: 01 gruodžio 2015 - 16:04
QUOTE(Agniska @ 2015 12 01, 13:36)
Renku sporstdirect.com kadangi AZ neveikia,siuskite i el.pasta krepeselius su nikais.
agnesiuntimas@gmail.com

O kada planuojate uzsakineti?
Atsakyti