Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

dar karta pasikartosiu.

renku uzsakyma is BOOTS.COM ar bus norinciu jungtis pasidalinti siuntimui.
Siusiu greiciausiai per tuki. Tai siuntimo kaina bus aiski pagal ju paskaiciuota svoti. Visu krepsiukus sversiu atskirai ir kainuos tiek kiek sveria prekytes.

Kaunas , bet galimas ir persiuntimas

Tik zinutes rasykite i pasta
jasiukai@gmail.com

Nes i az gaunu tik juodu simboliu kratini 😉
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2015 12 01, 14:58)
Mes jau dviese smile.gif Tik as nemoku per tuki pirkti, jei kas apsiimtu, jungciausi.. smile.gif

šiaip tai mums nėra prasmės kooperuotis, nes į uk atrodo siųstų nemokamai, o iš uk jau pagal svori, tai nebent taupyt ant šito parsiuntimo, bet tada reik tam pačiam mieste kooperuotis
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 01, 15:06)
Man atejo laiskas del paspirtuku, kad atseit ivyko klaida, jie kainuoja 74 ir prasau susimoketi skirtuma doh.gif  lotuliukas.gif

Ir man doh.gif doh.gif doh.gif bet geriausia, kad prašo sumokėti skirtumą už 4 paspirtukus, bet aš tiek nepirkau blink.gif VĖL klaida???
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2015 12 01, 14:15)
Galioja. Juk rašo, kad pirmadieniui ir antradieniui 4u.gif

o kurioj vietoj daro ta nuolaida? Idejus i krepsiuka pazymeta preke neatminusuoja g.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2015 12 01, 14:20)
o kurioj vietoj daro ta nuolaida? Idejus i krepsiuka pazymeta preke neatminusuoja g.gif  blush2.gif  4u.gif

Supratau, paciam gale kai jau apmokejima darai tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2015 12 01, 13:30)
Ech, visgi, 8,95.. verysad.gif

Kiek prisijungusiu prie jusu su crocsais? Po kiek gausis siuntimas? Parasykite savo emeila,nes su zinutem SM nekas doh.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų jungtis prie CROCS.EU (40proc.nuolaidai)
Palanga-Kretinga (galiu ir persiųsti)

puseliu@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,
gal kuri vilniete noretu prisijungti prie ASOS? Nemokamam siuntimui
I az
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2015 12 01, 14:47)
Merginos, o kur radote Hudoros paspirtukus už tokią kainą? 4u.gif

Iš 3s-sports niekas nerenka? ax.gif

as HUDORA pirkau SALEXL.lt, verkiu gatvej parduotuvele yra, mokejau uz nauja su pazeista pakuote apie 50 euru...cia kur su didesniais ratais paspirtukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 01 gruodžio 2015 - 14:38
QUOTE(*jolantab* @ 2015 12 01, 15:10)
Gal kas iš vilniečių renka SD?

Renka roka, jos e-paštas rkpirkiniai@gmail.com
Atsakyti

Renku http://www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Kedainiai, galiu persiusti per lpexpress arba omniva pastomatus(pagal persiuntimo ikainius)
Jeigu ne seb bankas, prasysiu apmoketi banko mokesti(0.41 eur cnt)
siuskite uzsakymus el.pastu ilona7810@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 12 01, 14:16)
Visa neblogai  lotuliukas.gif

QUOTE(linxmute @ 2015 12 01, 14:19)
Ir man  doh.gif  doh.gif  doh.gif bet geriausia, kad prašo sumokėti skirtumą už 4 paspirtukus, bet aš tiek nepirkau  blink.gif VĖL klaida???

Bet tai gudruoliai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reik vaikui Crocsu, jei prisijungtu kokios dvi mamytes is Vilniaus, pati pirkciau is Crocs.eu 4u.gif Siuntimas matau 8.95Eur ,tai butu mazdaug po 3Eur. Jei yra norinciu,siuskite emeilu zibute33sm@gmail.com 4u.gif Vilnius,bet galiu ir persiusti mirksiukas.gif Arba..galiu ir pati jungtis,jei kas dar renkat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 01, 15:49)
Bet tai gudruoliai doh.gif  lotuliukas.gif

parašėte ką nors jiems?
Atsakyti